inzercia, predaj, predám, bazár

Jednobodový popruh+ zabezpečovací popruh

Kategória: Ostatné

Popruh na zbraň Emerson gear a Popruh TT STORAGE SLING Tasmanian Tiger
Jednobodový popruh+ zabezpečovací popruh
Podobné inzeráty
Predám alarm  zabezpečovací systém, systém narušenia
Predám alarm (top trieda), zabezpečovací systém, zabezpečovačku , ústredňu pre svoju spoľahlivosť používaný hlavne vo finančných inštitúciach Honeywell GALAXY 512/6 (alebo GALAXY 60/6) + klávesnicu + GSM bránu na prenos poplachových signálov (používa sa tam technická SIM, bez potreby paušálu iba aktívna cena samotnej GSM brány je 150€) a zdarma pridám 3ks priestorové snímače použité. Pôvodná cena 560€ teraz všetko spolu 160€. Vhodné na stráženie rodinný dom,garáž, firma,skladové priestory počet napojených prvkov 15-200 (mag.kontakty,priestorové pohybové snímače, detektory zadymenia záplavy, rozbitia skla...),Zabezpečovací systém je zo zrušených prevádzok plne funkčný, spoľahlivý (bez falošných poplachov) mám 3ks. Osobný odber BB, alebo po dohode viem doručiť. Domový alarm, poplachovy systém narušenia, ochrana majetku, elektrický zabezpečovací systém, EZS, PSN
Veci na airsoft
Dobrý deň, predávam tieto veci na airsoft Delta armory m4 cqb alpha s upgrade dielmy- shs kovová tryska s dvoma tesniacimi okrúžkami, pretesnená hlava piestu, prepodložkovanie mechaboxu, kvalitná hopup guma , tvarovaný hopup prítlačný valček, spoľahlivé T- plug konektory s vecsou plochou kontaktu. Cena zbraňe je pevná (198€). O zbraň som sa staral ale bohužial je málo využívaná (cca 5 akcií). Ponúkam aj dalšie veci na predaj ako sú : Taktické púzdro 86cm - 25,00€ Kolimátor theta optics - 28,00€ Montáž pod kolimátor - 6,00€ Upgrade pružina m130 - 6,00€ Zásobník delta armory tlačný 130bb - 6,00€ 2x Delta armory bb 0,28g 1kg nepoužité-14,00€ (Spolu - 283,00€) Najradšej by som bol ak by ste to zakúpili naraz v tom prípade by som ponúkol gratis taktický jednobodový popruh a skoro plné balenie 0,28g bb Volať až po 16:00 (keby som nezdvíhal píšte správu)
Hand made popruh na fotoaparát
Predám nový hand made popruh na fotoaparát. Je vhodný pre akýkoľvek model, ktorý má očko, cez ktoré je možné popruh prevliecť. Zažiarte odlišným dizajnom a sviežou farbou. Popruh je pevný, a preto udrží aj ťažšie foťáky.
Foto popruh Sun Sniper steel
Popruh na fotoaparát • od nemeckej firmy Sun Sniper GmbH • čierna farba • vyrobený z balistického nylonu • nastaviteľná dĺžka • fotoaparát visí diagonálne / krížom cez rameno • v remienku je zabudovaný oceľový drôt, ktorý bráni zlodejovi prerezať ho a ukradnúť vám fotoaparát • popruh je dokonca odpružený a zároveň polstrovaný • popruh sa pripája pomocou karabínky s očkom, ktoré sa zaskrutkuje do statívového závitu fotoaparátu alebo objektívu • maximálna užitočná hmotnosť 2,5 kg • viac informácií a detailov z priložených fotografií # poštovné a prípadné poistné nie je započítané v uvedenej cene # # v prípade záujmu píšte správu na email, nie na mobil # # rôzne podvodnícke triky netreba ani skúšať, predaj buď klasicky formou dobierky alebo osobne #
Rocknroll Strap Snake Black 125cm Leica M - popruh na fotak
Predám úplne nový popruh na kameru (primárne určený pre Leica M fotaky resp. ktoré maju ocko na popruh) nepoužívaný Rocknroll Strap Snake Black 125cm. Pôvodná cena 77€ (popruh&doprava) Predám za 50€. Len osobne v BA.
Popruh Ghendess
Predám popruh v 100% stave. Materiál eko kůže (koženka), 100% bavlněná látka, koženkové koncovky jsou lepené a šité - zajišťují popruhu dostatečnou pevnost. Hrany koncovek jsou ošetřeny profesionální barvou na koženku (neprosvítá její rub) 2x černý polypropylenový popruh, šíře 1 cm 2 x plastový zkracovač - součást balení Délka široké (designové) části je 78 cm včetně koženkových koncovek + popruh cca 35 cm (na každé straně). Díky zkracovačům lze délku přizpůsobit. Šířka 4 cm. Na popruhy byl dělán zátěžový test a mají nosnost 5 kg.