inzercia, predaj, predám, bazár

Jérôme Eckmeier - Vegánske pochúťky

Kategória: Kuchárky

Slávny nemecký šéfkuchár Jérôme Eckmeier vybral spoločne so zväzom vegetariánov svoje najobľúbenejšie recepty a doplnil ich skvelými nápadmi využiteľnými pri najrozmanitejších príležitostiach.

Kniha ponúka 100 jednoduchých originálnych receptov, ktoré dokazujú, že kuchyňa založená na rastlinnej báze nemá nič spoločné s odriekaním. Obsahuje návody na varenie z produktov, ktoré dokonale nahradia mäso a mliečne výrobky, ale aj recepty na chutné zeleninové jedlá.
Jérôme Eckmeier - Vegánske pochúťky
Podobné inzeráty
Vegánske pochúťky
Predám kuchárku Vegánske pochúťky. Cena dohodou
Predám vegánske a vegetariánske kuchárk
Veľmi rada posuniem ďalej vegetariánske a vegánske kuchárky. Sú úplne nové, len čakajú na nového majiteľa, ktorý miluje vegetariánsku a vegánsku kuchyňu. Výborné aj ako vianočný darček :) Cena spolu za všetky tri knihy 12 eur + poštovné (cca 3). Posielam aj cez zásielkovňu (cena 2,50). Len platba vopred. Kontaktujte ma prosím emailom. Možný aj osobný odber v Spišskej Novej Vsi. Pozrite moje ostatné inzeráty :)
Kniha Slané pochúťky
Predám knihu Slané pochúťky, autor Zoltán Liptai, úplne nová, cena 3 eurá + poštovné, platba na účet.
Báječné torty nová kniha
Predám knihu v hodnote cca 22,- € za 2,50. úplne nová kniha nepoškodená. Táto kniha prináša množstvo receptov vhodných na každú príležitosť: vynikajúce pečivo na všedný deň, bohaté torty a koláče na slávnostné príležitosti, sladkosti či pikantné pochúťky na párty, ako aj bleskovo pripravené pečené lahôdky pre neohlásené návštevy. Samozrejme, nechýbajú ani chutné dezerty, chladené či mrazené múčniky na horúce dni a pochúťky určené nadarovanie.
Kuchárska kniha Báječné torty - nová kniha
Predám knihu v hodnote cca 22€ za 4€. Úplne nová kniha, nepoškodená. Je zabalená ešte v ochrannej fólii. Táto kniha prináša množstvo receptov vhodných na každú príležitosť: vynikajúce pečivo na všedný deň, bohaté torty a koláče na slávnostné príležitosti, sladkosti či pikantné pochúťky na párty, ako aj bleskovo pripravené pečené lahôdky pre neohlásené návštevy. Samozrejme, nechýbajú ani chutné dezerty, chladené či mrazené múčniky na horúce dni a pochúťky určené na darovanie.
Vegánske knihy, kuchárky
úplne nové knihy v 100% stave, kupované v Panta Rhei Aupark Plan zdravia- 15e Liečivá sila potravín - 20e Jak nezemrit- 11 Raw- 15e v prípade záujmu o všetky knihy, alebo rýchleho konania je možné sa dohodnúť na. zľave.