inzercia, predaj, predám, bazár

Jesenné detské bundicky

Kategória: Bundy a Kabáty

Ponúkam mikinu a bundicky rôzne. Info o veľkosť aj rozmery mailom a odber spolu 10€
Jesenné detské bundicky
Podobné inzeráty
Bundicky bomber + kozenkove bundicky + prechodna bledomodra
Bundicky bomber, nove. obidve velkost S. Cena zelenej 10Eur, cena tyrkysovej 18 Eur. Nova prechoodna bledomodra bundicka kombinovana s riflovinou, velkost M, cena 19Eur. Nova kozenkova modra bundicka, velkost M, cena 15Eur.
Predám tieto nenosene bundy
Predám tieto bundicky bohužiaľ som ich nestihla vynosit už ich neobleciem bundicky nie sú vôbec nosené takže sú bez známok či poškodenia alebo nosenia bundicky sú nad kolená....Čierna bundicka je prechodná na zips 2 predné vačky s kapucou okolo kapuci kožušinka veľkosť 38...cena 30€ Béžová kožená bundička s opaskom koženým tiež vôbec nenosena veľkosť XL bundicka je oteplena...tiež 2 vrecka na zips okolo rukavou kožušinka aj okolo kapuci je kožušinka cena 30€ posledná zelená bundicka veľkosť L....tiež nad kolená oteplena bundicka na zips aj vačky sú na zips v páse je gunička na stiahnutie ....na kapuci je hnedá kožušina tiež nenosena nová bundicka cena 30€ ....na dobierku neposielam iba osobný odber...kontaktovať ma môžete buď sms alebo telefonicky....poprosím ma kontaktovať iba vážny záujem
Jesenné bundičky - S. OLIVER, Atmosphere,..
Predám tieto bundičky na jeseň, cena je 9€/ks. S. Oliver tmavomodrá bundička - nová s visačkou, k dispozícii mám veľkosť S, M a L. Pôvodná cena 69,99€. S.Oliver károvaná bunda - nová s visačkou, veľkosť M. Atmosphere bundička s gepardím vzorom - veľkosť M. Biela bundička - veľkosť M/L.
bundičky AMISU
Skvelé letné bundičky AMISU, bez poškodení, úplne ako nové, veľkosť 36, cena 5€/1kus, obidve spolu 9€ + poštovné
Ružovočervená metalická vetrovka GUESS originál
Predám nepoužitú ružovočervenú metalická vetrovku zn. GUESS originál Veľmi pekná elegantná, hodí sa ku sukni aj nohaviciam Krásne zvýrazní postavu. Vhodná na prechodné obdobie ale aj teplejšie zimné Sadne na postavu M,L Plecia šírka 40cm Podpazušie šírka 50 cm Šírka pása 44 cm Šírka spodku bundičky 50 cm Dĺžka rukáva od pleca dole 62 cm Dĺžka bundičky od pleca dole 58 cm Pri platbe vopred je poštovné grátis ♥♥♥
tenke bundičky Nike a Adidas veľkosť 40 + Hummel bunda C 140
predam tenke bundičky Nike a Adidas veľkosť 40. su zachovale bez poškodenia. cena za jednu je 9 eur. cena za obe je 15 eur. a predám tenkú bundu značky Hummel c 140. je ako nová raz praná. tenučká, stačí impregnovať a je nepremokavá. zips je z pravej strany krku len kradší po prsia. je reflexná. cena je 15 eur.