inzercia, predaj, predám, bazár

Jesenné rebrovane sety

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Set Mimi pre detičky
Super rebrovany materiál
Veľkost sedí 92-122
Kus teda čiapka a tunel je 8 eur
Posielam po prevode na účet alebo osobne Žilina
Jesenné rebrovane sety
Podobné inzeráty
Jesenné rebrovane sety
Set Mimi pre detičky Super rebrovany materiál Veľkost sedí 92-122 Kus teda čiapka a tunel je 9 eur Posielam po prevode na účet alebo osobne Žilina
Detské sety - čiapky/čelenky/nákrčníky
Ponúkam na predaj detský set: Šál s čiapkou 15 Eur Šál s čelenkou 12 Eur Čelenky a čiapky sú k dispozícii v róžnych veľkostiach podľa obvodu hlavy. Prípadne na objednávku. Sety Love sú obojstranne. Sety so vzorom menia na dennom svetle farbu + sú obojstranne.
Jesenne/prechodne ciapky 3-6mesiacov
Predam jesenne capice znacky Next-4kusy vo velkosti 3-6mesiacov,nosene velmi malinko,takze su ako nove.Cena 5€ spolu (osobny odber Levice) alebo plus treba pripocitat postovne.
nové sety
nové sety pre slečny , velkost sedí od 6 mesiacov - 3 rokov cca . vhodné na jeseň a teplú zimu . set 4,50€
Kvalitné štrikované detské čiapočky i sety
Ponúkame kvalitné štrikované detske čiapočky na šnúrky, papučky, ponožky, či rukavičky. Baby sety sú obľúbeným darčekom pri narodení dieťaťa, sú funkčné a rokmi osvedčené. Nakuknite na našu fb stránku @MILOTAHandMade, v našej handmade ponuke mame aj iné pletene doplnky pre deti aj originálne čelenky.
Dievčenské sety čiapka a nákrčník
Ponúkam dva nové handmade rovnaké sety šmolkočiapky a nákrčníka, bavlnený úplet podšitý srdiečkovým minkyflísom. Obvod čiapky 48 cm, výška 23 cm, obvod nákrčníka 46 cm, výška 23 cm. Cena za set 8€. Prosím, kontaktujte ma mailom. Na dobierku neposielam.