inzercia, predaj, predám, bazár

Jill Bolte Taylor - Ako používať celý mozog

Kategória: Ostatné

Autorka bestsellera Môj okamih precitnutia spája neuroanatómiu s psychológiou, aby nám ukázala, ako sa naučiť ovládať naše emocionálne reakcie a nájsť cestu k pokoju.

Pol storočia nás učili, že pravá mozgová hemisféra je náš emocionálny mozog, zatiaľ čo v ľavom mozgu sa nachádza racionálne myslenie. Teraz neuroveda odhaľuje, že to nie je také jednoznačné: v skutočnosti je naše emocionálne limbické tkanivo rovnomerne rozdelené medzi dve hemisféry.
V dôsledku toho má každá hemisféra emocionálny aj mysliaci mozog.

V tejto prevratnej knihe Dr. Jill Bolte Taylor predstavuje štyri odlišné časti mozgu ako štyri osobnosti, ktoré tvoria to, kým sme:
Osobnosť č. 1 - ľavé myslenie; Osobnosť č. 2 - ľavé emócie;
Osobnosť č. 3 - pravé emócie; a Osobnosť č. 4 - pravé myslenie.
Všetko, čo si myslíme, cítime alebo robíme, závisí od časti mozgu, ktorá vykonáva túto funkciu. Keďže každá zo štyroch osobností pochádza zo špecifických skupín buniek, ktoré sú vo vnútri nášho tela jedinečné, každá z nich prejavuje konkrétne schopnosti, cíti konkrétne emócie alebo si myslí osobité myšlienky. Vo svojej knihe Dr. Taylor odhaľuje, ako sa zoznámiť s našimi štyrmi osobnosťami, ako sledovať ich prejavy v našom každodennom živote a ako sa naučiť rozpoznať ich aj u druhých ľudí. Uvádza postup, ktorý nazýva Mozgový pokec – nástroj, pomocou ktorého môžu naše štyri osobnosti navzájom komunikovať a my tak vieme využiť ich silné stránky a vybrať si, ktorú z nich použijeme v danej situácii.

Čím lepšie sa oboznámime s každou osobnosťou, tým väčšiu moc získame nad našimi myšlienkami, pocitmi, vzťahmi a životom. Zistíme, že v každom okamihu máme možnosť rozhodnúť sa, kým a akí chceme byť. A keď naše štyri osobnosti začnú spolupracovať a navzájom sa vyvážia ako jeden celistvý mozog, získame kompletnú mapu, ktorá nás privedie k hlbokému vnútornému pokoju.

pozrite si celu moju ponuku knih
Jill Bolte Taylor - Ako používať celý mozog
Podobné inzeráty
Stroj na výrobu zmrzliny a šejkov Taylor C606
Taliansky zmrzlinovač Taylor C606 (1x talianska zmrzlina + 5x príchuť shake) s možnosťou pripojenia nástavca FlavorBurst. Stroj je vybavený dvoma nezávislými chladiacimi systémami, vzduchovými čerpadlami a miešadlami. Možnosť pasterizácie cez noc umožňuje umývanie každých 14 dní. Špičkový model značky Taylor, ktorý používajú McDonald's, KFC, Burger King - to môže byť dôkazom triedy zariadenia. Stroj po kompletnej technickej, mechanickej a chladiacej kontrole. Na sezónu pripravená sada nového spotrebného materiálu + gél na tesnenie. Možnosť overenia na mieste a bezplatného testovania. Dve vzduchom chladené, jedna vodou chladená. Každý z nich vyžaduje trojfázové napájanie, je potrebná kombinovaná poistka C30A a päťvodičový elektrický systém. Bližšie informácie na telefónnom čísle.
Rôzne 2
Predám knihy Susanna Kubelka Všetko pre lásku 4e Janet Dailey Dedičstvo 4e Mária Ďuranová Nikdy nie je neskoro 5e Mária Hamzová Zlomený kvet 8e Bozk nad kytičkou frézií 5e Kristína Mišovičová Keď raz pochopíš 5e Nezabudni milovať 5e Terézia Vansová Sirota podhradských 5e Delia Parrová Príslub nádeje 3e Diane Chamberlainová Mlčanie 4e Marija Jurič Zagorka Gričská čarodejnica 10e Gričská čarodejnica Sokyňa márie terézie 10e Jana Chmelová Vždy sa vráť 4e Láska hriechy a nádeje 4e Barbara Taylor Bradfordová Trpká láska 5e Elizabeth Adler Tajomstvo vily mimóza 7e Zdedené tajomstvo 3e Nicole de lynová Horúca láska na Havaji 4e Amanda Quicková Beriem si ťa 5e Barbara Hamblyová Kráska a zviera 2e Jill Bradyová Vášnivé tóny 3e Mary Baloghová Príslub lásky 12e Teresa Medeirosová Tvoja do úsvitu 4e Jude Deverauxová Neoblomná Carrie 5e Jožo Nižnánsky Lásky žofie bosniakovej 3e Joy Fieldingová Odsúdená na život 3e Margaret Evansová Porterová Daj sa zviesť láskou 6e Jubilejný rok 6e Posielam na dobierku,alebo ako list s platbou vpred na účet. Mám aj iné knihy, po kliknutí na moje meno sa zobrazia moje ďalšie inzeráty Pri väčšom odbere menšia zlava, pri odbere všekých kníh cca 90 knih cena 250e Pri odbere nad 30ks viem doviesť osobne do 25km
kniha 3
Predám knihy Susanna Kubelka Všetko pre lásku 4e Janet Dailey Dedičstvo 4e Mária Ďuranová Nikdy nie je neskoro 5e Mária Hamzová Zlomený kvet 8e Bozk nad kytičkou frézií 5e Kristína Mišovičová Keď raz pochopíš 5e Nezabudni milovať 5e Terézia Vansová Sirota podhradských 5e Delia Parrová Príslub nádeje 3e Diane Chamberlainová Mlčanie 4e Marija Jurič Zagorka Gričská čarodejnica 10e Gričská čarodejnica Sokyňa márie terézie 10e Jana Chmelová Vždy sa vráť 4e Láska hriechy a nádeje 4e Barbara Taylor Bradfordová Trpká láska 5e Elizabeth Adler Tajomstvo vily mimóza 7e Zdedené tajomstvo 3e Nicole de lynová Horúca láska na Havaji 4e Amanda Quicková Beriem si ťa 5e Barbara Hamblyová Kráska a zviera 2e Jill Bradyová Vášnivé tóny 3e Mary Baloghová Príslub lásky 12e Teresa Medeirosová Tvoja do úsvitu 4e Jude Deverauxová Neoblomná Carrie 5e Jožo Nižnánsky Lásky žofie bosniakovej 3e Joy Fieldingová Odsúdená na život 3e Margaret Evansová Porterová Daj sa zviesť láskou 6e Jubilejný rok 6e Posielam na dobierku,alebo ako list s platbou vpred na účet. Mám aj iné knihy, po kliknutí na moje meno sa zobrazia moje ďalšie inzeráty
Nekonečná vnútorná sila, Anthony Robbins
Nová kniha „Anthonyho fenomenálne chápanie tohto sveta, ľudí a ľudskej povahy z neho robí neprekonateľného trénera osobnostného rozvoja. Presne vie, čo ľudia potrebujú, aby excelovali... a vyhrávali!“ Andre Agassi Úspech je návykový; ak si raz tento návyk na úspech osvojíte, bude takmer nemožné zbaviť sa ho. Ak ste niekedy snívali o lepšom živote, kniha Nekonečná vnútorná sila vám ukáže, ako dosiahnuť úžasný život, po ktorom toľko túžite a ktorý si zaslúžite. Anthony Robbins pomocou tejto knihy, nahrávok a seminárov dokázal už miliónom ľudí, že správnym využitím sily svojej mysle môžete dosiahnuť, urobiť, vytvoriť či mať všetko, po čom vo svojom živote túžite. Kniha Nekonečná vnútorná sila je revolučným nástrojom využitia schopností mysle. Krok za krokom sa naučíte, ako podávať vrcholové výkony pri budovani svojej emocionálnej a finančnej nezávislosti, ako získať vnútornú silu a sebavedomie a ako úspešne spolupracovať s inými ľuďmi. Ďalej sa dozviete: akú silu majú vaše nálady a presvedčenia, aká dôležitá je pre život človeka viera a ako od nej závisí to, či ste šťastní a úspešní, sedem klamstiev o úspechu, ako si riadiť vlastný mozog, ako vyzerá syntax úspechu, ako nastúpiť na cestu k sebazdokonaleniu a kráčať ňou po celý život a mnoho ďalších užitočných a objavných návodov, cvičení a informácií. Slovenský preklad
Rôzne plagáty na predaj
Rôzne plagáty na predaj! Cena za jeden plagát: 1€ cena za podpis-karty: 0,50€ cena za mega plagát: 2.50€ cena za mini plagát: 0,50€ platba vopred na bankový účet alebo cez dobierku. Cena za jeden plagát: 1€ + poštovné poštovné podľa pošty! Ponuka plagátov na predaj: Adam Lambert, Labyrint - zhorenisko, Adelle, Ed Sheeran, Andy Biersack, Fifty Shades Darker, Jamie Dornan, Teri Blitzen, Green Day, 2 baby na mizine (2 Broke Girls), Iggy Azalea, Majk Spirit, Kosti (Bones), Gregg Sulkin, Little Mix, Union j, Taylor Swift, 5SOS, Katy Perry, Rita Ora, Cara Delevingne, R5, Ross Lynch & Laura Marano, Harry Potter, The Bing Bang Theory, 30 second to mars, Bella Thorne, Zendaya, The Vamps, Pink, Zac Efron, Ellie Goulding, Lady Gaga, Violeta, Olly Murs, Leona Lewis, Kesha, Demi Lovato, Hry o život (Hunger games), The Wanted, Austin Mahone, Upírske denníky, Macklemore, Carly Rae Jepsen, Vanessa Hudgens, Cameron Dallas, Pretty little liars (roztomilé mrchy), Daniele Negroni, Avrile Lavinge, Victoria Justice, Big Time Rush, Cody Simpson, Meghan Trainor, Jonas Brothers, Ben Cristovao. Podpis karty: Jeniffer Lawrence, Austin Mahone, Dakota Johnson, Jamie Dornan, Iggy Azaela, Andrew Garfield, Lorde, Lilly Allen, Pharrel Williams, Liont, Doba ľadová – mamutí tresk, Angry Birds vo filme, Die Lochis, Bibi, Shirin David, Dagi Bee, Mimoni, Julien Bam. Plagáty, ktoré sú po 1 kuse: Selassie, Chris Brown, Cold Play, David Guetta, Neymar, Marpo, Adam Mišík, DNCE, Fall Out Boy, HC Košice 2005/2006, Torino 2006, Žigmund Pálfy, Branko Radivojevič, Radoslav Suchý, Ján Laco, Libor Hudáček, Brad Pitt & Angelina Jolie, Nelly Furtado, Natasha Bedingfield, Dara Rolins, Robbie Wiliams, Aneta Langerová, Sean Paul, Kiera Knightley, Jay – Z, Dave Cameron, Sofia Carson, Nástroje Smrteľníkov – Mesto kostí, Tarzan (obojstranný plagát), Orlando Bloom (mega plagát), Dalibor Slepčík, Martin Pyco Raush, Slovensko hľadá Superstar, Peter Cmorík & Ivan Štroffek, Matej Koreň & Peter Bažík, Pyco & Adela & Bruno, Barbora Balúchová & Mária Bundová, Tomáš Bezdeda, Martina Šindlerová, Samolepky - Slovensko hľadá Superstar, Nicky Minaj, H2O, Rihanna (MEGA PLAGÁT), Slza, Zayn Malik, Justin Bieber (MEGA PLAGÁT) Mini plagáty: Viktoria Justice, Taylor Swift,
converse chuck taylor white leather (unisex)
Dobrý deň, predám úplné nové tenisky converse chuck taylor white leather veľkosť 43. Zakúpené boli v januári 2023. Tenisky sú nenosené a je k nim blok aj krabica. Dôvod predaja: nesadla veľkosť a nestihla sa vybaviť reklamácia.