inzercia, predaj, predám, bazár

Julie Caplin - Pekáreň v Brooklyne v nemčine

Kategória: Beletria

Predám knihu od Julie Caplin Kleine Bäckerei in Brooklyn v nemeckom jazyku. Je to paperback, raz čítaný, v super stave. Cena je 10 eur. Osobný odber je možný v Bratislave alebo posielam Packetou (treba pripočítať poštovné 3,30 eur).
Julie Caplin - Pekáreň v Brooklyne v nemčine
Podobné inzeráty
Pekáreň v Brooklyne
Predám knihu PEKÁREŇ V BROOKLYNE od spisovateľky Julie Caplin, úplne nová, nečítaná, dostal som ju ako darček. Možnosť osobného odberu v Spišskej Novej Vsi alebo posielam na dobierku.
Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin
Dobrý deň, predám knihu: Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin / Kniha je nová v super stave. Info mailom. Ked kliknete na moje meno RICHARD - ukáže vám aj iné knihy, ktoré predávam. Pošlem poštou, alebo osobne v Prešove.
Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku
Predám knihu: Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku. Obsah: Pripravte si chutný letný drink, usaďte sa v tieni či na slniečku a vyberte sa s hlavnou hrdinkou Maddie na plavbu po Jadranskom mori. Čaká na vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí... Spomínate si ešte na talentovanú umelkyňu Maddie z Cukrárne v Paríži? Tentoraz sa s ňou stretnete na palube lode Avanturista, ktorá brázdi vody Jadranského mora. Spoločnosť jej bude robiť Nick, najmladší brat Niny, hlavnej hrdinky príbehu o parížskej cukrárni. Spočiatku pohodová plavba plná krásnych chorvátskych miest, zátok a romantických zákutí sa však veľmi rýchlo začne meniť na drámu kvôli dvom rozmaznaným modelkám, ktoré túžia zoznámiť sa s vplyvným producentom. A kým si obe hlava-nehlava razia cestu k svojmu ambicióznemu cieľu, Maddie sa prekvapivo začínajú otvárať dvere do Nickovho srdca. Krásavec Simon to však nemieni nechať len tak a je rozhodnutý získať si Maddie pre seba. Pre ktorého muža sa nadaná umelkyňa nakoniec rozhodne? A podarí sa jej splniť si sen o kariére maliarky na chorvátskom pobreží? Počet strán: 344 strán, väzba: brožovaná, hmotnosť: 385 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 14€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Rezervované - Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin
Dobrý deň, predám knihu: Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin / Kniha je nová v super stave. Info mailom. Ked kliknete na moje meno RICHARD - ukáže vám aj iné knihy, ktoré predávam. Pošlem poštou, alebo osobne v Prešove.
Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku
Predám knihu: Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku. Obsah: Pripravte si chutný letný drink, usaďte sa v tieni či na slniečku a vyberte sa s hlavnou hrdinkou Maddie na plavbu po Jadranskom mori. Čaká na vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí... Spomínate si ešte na talentovanú umelkyňu Maddie z Cukrárne v Paríži? Tentoraz sa s ňou stretnete na palube lode Avanturista, ktorá brázdi vody Jadranského mora. Spoločnosť jej bude robiť Nick, najmladší brat Niny, hlavnej hrdinky príbehu o parížskej cukrárni. Spočiatku pohodová plavba plná krásnych chorvátskych miest, zátok a romantických zákutí sa však veľmi rýchlo začne meniť na drámu kvôli dvom rozmaznaným modelkám, ktoré túžia zoznámiť sa s vplyvným producentom. A kým si obe hlava-nehlava razia cestu k svojmu ambicióznemu cieľu, Maddie sa prekvapivo začínajú otvárať dvere do Nickovho srdca. Krásavec Simon to však nemieni nechať len tak a je rozhodnutý získať si Maddie pre seba. Pre ktorého muža sa nadaná umelkyňa nakoniec rozhodne? A podarí sa jej splniť si sen o kariére maliarky na chorvátskom pobreží? Počet strán: 344 strán, väzba: brožovaná, hmotnosť: 385 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 14€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :) PROSÍM NEKONTAKTUJTE MA CEZ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ - NEVIEM VÁS TOTIŽ TO KONTAKTOVAŤ SPÄTNE. SYSTÉM MI OHLÁSI CHYBNÚ EMAILOVÚ ADRESU A EMAIL SA MI AUTOMATICKY VRACIA A NEODOŠLE. AK MÁTE MOŽNOSŤ VYUŽITE RADŠEJ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ .... ďakujem
Julie Caplin - Knihy za super cenu
Ahojte, predám knihy od tejto autorky. Sú nové v super stave. Info mailom, plus poštovné. . Aktualne knihy su tieto Kaviareň v Kodani - 9 eur Čajovňa v Tokiu - 11 eur Hrad ve Skotsku - 11 eur Čokoládový klub - 10 eur Julie Caplin