inzercia, predaj, predám, bazár

Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku

Kategória: Beletria

Predám knihu: Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku.
Obsah:
Pripravte si chutný letný drink, usaďte sa v tieni či na slniečku a vyberte sa s hlavnou hrdinkou Maddie na plavbu po Jadranskom mori. Čaká na vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí...
Spomínate si ešte na talentovanú umelkyňu Maddie z Cukrárne v Paríži? Tentoraz sa s ňou stretnete na palube lode Avanturista, ktorá brázdi vody Jadranského mora. Spoločnosť jej bude robiť Nick, najmladší brat Niny, hlavnej hrdinky príbehu o parížskej cukrárni. Spočiatku pohodová plavba plná krásnych chorvátskych miest, zátok a romantických zákutí sa však veľmi rýchlo začne meniť na drámu kvôli dvom rozmaznaným modelkám, ktoré túžia zoznámiť sa s vplyvným producentom. A kým si obe hlava-nehlava razia cestu k svojmu ambicióznemu cieľu, Maddie sa prekvapivo začínajú otvárať dvere do Nickovho srdca. Krásavec Simon to však nemieni nechať len tak a je rozhodnutý získať si Maddie pre seba. Pre ktorého muža sa nadaná umelkyňa nakoniec rozhodne? A podarí sa jej splniť si sen o kariére maliarky na chorvátskom pobreží?
Počet strán: 344 strán, väzba: brožovaná, hmotnosť: 385 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 14€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :)
Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku
Podobné inzeráty
Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin
Dobrý deň, predám knihu: Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin / Kniha je nová v super stave. Info mailom. Ked kliknete na moje meno RICHARD - ukáže vám aj iné knihy, ktoré predávam. Pošlem poštou, alebo osobne v Prešove.
Rezervované - Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin
Dobrý deň, predám knihu: Pláž v Chorvátsku - Julie Caplin / Kniha je nová v super stave. Info mailom. Ked kliknete na moje meno RICHARD - ukáže vám aj iné knihy, ktoré predávam. Pošlem poštou, alebo osobne v Prešove.
Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku
Predám knihu: Julie Caplin - Pláž v Chorvátsku. Obsah: Pripravte si chutný letný drink, usaďte sa v tieni či na slniečku a vyberte sa s hlavnou hrdinkou Maddie na plavbu po Jadranskom mori. Čaká na vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí... Spomínate si ešte na talentovanú umelkyňu Maddie z Cukrárne v Paríži? Tentoraz sa s ňou stretnete na palube lode Avanturista, ktorá brázdi vody Jadranského mora. Spoločnosť jej bude robiť Nick, najmladší brat Niny, hlavnej hrdinky príbehu o parížskej cukrárni. Spočiatku pohodová plavba plná krásnych chorvátskych miest, zátok a romantických zákutí sa však veľmi rýchlo začne meniť na drámu kvôli dvom rozmaznaným modelkám, ktoré túžia zoznámiť sa s vplyvným producentom. A kým si obe hlava-nehlava razia cestu k svojmu ambicióznemu cieľu, Maddie sa prekvapivo začínajú otvárať dvere do Nickovho srdca. Krásavec Simon to však nemieni nechať len tak a je rozhodnutý získať si Maddie pre seba. Pre ktorého muža sa nadaná umelkyňa nakoniec rozhodne? A podarí sa jej splniť si sen o kariére maliarky na chorvátskom pobreží? Počet strán: 344 strán, väzba: brožovaná, hmotnosť: 385 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 14€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :) PROSÍM NEKONTAKTUJTE MA CEZ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ - NEVIEM VÁS TOTIŽ TO KONTAKTOVAŤ SPÄTNE. SYSTÉM MI OHLÁSI CHYBNÚ EMAILOVÚ ADRESU A EMAIL SA MI AUTOMATICKY VRACIA A NEODOŠLE. AK MÁTE MOŽNOSŤ VYUŽITE RADŠEJ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ .... ďakujem
Julie Caplin - Pekáreň v Brooklyne v nemčine
Predám knihu od Julie Caplin Kleine Bäckerei in Brooklyn v nemeckom jazyku. Je to paperback, raz čítaný, v super stave. Cena je 10 eur. Osobný odber je možný v Bratislave alebo posielam Packetou (treba pripočítať poštovné 3,30 eur).
Julie Caplin - Knihy za super cenu
Ahojte, predám knihy od tejto autorky. Sú nové v super stave. Info mailom, plus poštovné. . Aktualne knihy su tieto Kaviareň v Kodani - 9 eur Čajovňa v Tokiu - 11 eur Hrad ve Skotsku - 11 eur Čokoládový klub - 10 eur Julie Caplin
Julie Caplin - Pekáreň v Brooklyne
Knižka je čítaná, je v dobrom stave bez vážnych poškodení, ale používanie vidno, preto nie je vhodná ako darček (prehnutie na prvej strane, ktoré siaha aj ďalej na ďalšie strany). Cena 7,5e Na dobierku pošlem, len ak si záujemca uhradí aspoň poštovné vopred na účet.