inzercia, predaj, predám, bazár

K Ú P I M Garáž v Tatranskej Lomnici, sídl. August

Kategória: Garáže

Ponúknite na predaj Garáž v Tatranskej Lomnici, v blízkosti sídl. August

S ponukami volajte, alebo píšte na e-mail nižšie.
K Ú P I M  Garáž v Tatranskej Lomnici, sídl. August
Podobné inzeráty
Garáž v Tatranskej Lomnici na prenájom
Ponúkame na prenájom garáž v Tatranskej Lomnici s rozlohou 19m2. Garáž je vyprataná a pripravená k okamžitému používaniu. Rozloha: 19m2 Cena: 100,- eur za mesiac. V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí. Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.
Garáž v Tatranskej Lomnici na prenájom
Prenajmem garáž v Tatranskej Lomnici s rozlohou 19m2. Garáž je vyprataná a pripravená k okamžitému používaniu.
Garáž v Čadci - dolné sídl. III
Mesto: Čadca – dolné sídl. III, Rozloha: 20 m2, Cena: 80 €/mesiac, Uvedená garáž sa nachádza na dolnom sídl. III na ulici Mierovej. Jedná sa o priestrannú garáž, celoročný bezproblémový prístup po rovine, možnosť využiť aj ako menší skladový priestor, voľná je od 1. 5. 2023.
Vymením garáž
Vymením garáž v Poprad ( Okružná ulica) za garáž v Tatranskej Lomnici
Priestranná garáž v Čadci - dolné sídl. III
Mesto: Čadca – dolné sídl. III, Rozloha: 20 m2, Cena: 80 €/mesiac, Uvedená garáž sa nachádza na dolnom sídl. III, je priestranná, celoročný bezproblémový prístup, vhodné aj ako menší sklad, voľná ihneď.
PREDAJ Garáž Tatranská Lomnica, obec Vysoké Tatry
*Nové fotky* Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ: Garáž vo Vysokých Tatrách v mestskej časti Tatranskej Lomnice. Prístup do garáže je z mestskej cesty. Popis: - plocha pozemku garáže – 19 m2, elektrina, montážna jama, garáž vyprataná, - v osobnom vlastníctve pozemok, aj garáž, - Garáž Šírka 2,83 x 6 - Vjazd Garáž T. Lomnica Výška 190x240 - Jama Hĺbka 0,7x 0,76x1,6 Súradnice na Google mapách sú: Tatranská Lomnica, 059 60 Vysoké Tatry 49.160212, 20.289670 Informácia kú kúpe garáže: V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke. Predávajúci si vyhradzuje právo vybrať kupujúceho na základe nim zvolených kritérií a ponúk. Teším sa na obhliadku s Vami. .............................................................. 
 Nevybrali ste si z tejto ponuky? Zavolajte.
Spolu nájdeme čo hľadáte.

 Termín stretnutia, obhliadky a ďalšie služby si môžete dohodnúť.

 PS: Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX ..............................................................