inzercia, predaj, predám, bazár

k2 chogor 167cm dynafir pasy

Kategória: Skialpy

jazdene skialpy k 2 chogori dlzka 167cm viazanie dynafit s brzdami
pasy v cene
nove pasy + 50€

k videniu v ziline
poslanie mozne +10€
viac info na tel 8 email horedoleshop@
k2 chogor 167cm dynafir pasy
Podobné inzeráty
Freeride/skialp lyže Miller SR99T 167cm ,model 2021/22.
Lyže sú nové len rozbalené z fólie,model 2021/22. Dĺžka lyží 167cm. Pásy sú nové,nepoužité a neorezané. Viazanie Fritschi EVO Vipec 12 (Viazanie je zdemontované z predvádzacej lišty z predajne). . Miller SR99, súčasť kolekcie Miller Skis, sú prémiové ručne vyrábané lyže pre tých, ktorí chcú len to najlepšie. SR99, navrhnutý v Aspene a ručne vyrobený v tirolských Alpách v Rakúsku, má jemné skoré stúpanie na špičke, ponúka vynikajúce plavenie v prašane a zároveň tlmí špičku. Ľahké, ale pevné jadro z jaseňového a topoľového dreva, dva pláty Titanalu a torzný box z uhlíkových/sklenených vlákien poskytujú bezkonkurenčnú stabilitu. Miller SR99 s veľkosťou 183 cm má polomer 20,1 m, čo znamená, že keď postavíte toto dieťa na hranu v rýchlosti, zažijete bez námahy zákrutu, hoci SR99 naozaj žiari mimo zjazdovky, v prašane aj surovej vode. Vďaka miernemu ohybu je SR99 ideálna pre skúsených stredne pokročilých až pokročilých lyžiarov. Tu v Miller Sports vieme, aká dôležitá je estetika. Pre väčšinu dobre vyzerajúcich je rovnako dôležité ako to, aký dobrý výkon podávate, a preto sme sa ubezpečili, že náš nový rad lyží je najlepší, najpríťažlivejší a jednoducho cool. ŠPECIFIKÁCIE: Hrot: 136 mm Pás: 99 mm Chvost: 120 mm . Pásy Kohla Multibasic 163-169cm/120mm. .
Skialp lyže DYNAFIT BALTORO 167cm+tech.viazko DYNAFIT+pásy
Predám pekné a kvalitné skialpové lyže veľmi výbornej značky DYNAFIT BALTORO dĺžky 167cm aj s veľmi kvalitným skialpinistickým techovým viazaním výbornej značky DYNAFIT RADICAL ST s brzdami nastaviteľné od 275mm do 300mm bez prešrobovania viazania plus pásy k tomu DYNAFIT...ako na obrázkoch.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky rôznej veľkosti za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
skialp lyze / set blizzard expedition 74 167cm
lahke lyze blizzard expedition 74 167cm, 112-74-96, radius 17,5m, pod 1200g - velmi dobry stav pasy blizzard viazanie diamir scout 11 - vynikajuci stav Lyze = 129€ Lyze + pasy = 199€ Komplet set = 299€
Skialp lyže DYNAFIT BALTORO 167cm+tech.viazko+pásy
Predám pekné a kvalitné skialpové lyže veľmi výbornej značky DYNAFIT BALTORO dĺžky 167cm aj s veľmi kvalitným skialpinistickým techovým viazaním veľmi výbornej značky DYNAFIT RADICAL ST s brzdami nastaviteľné od 275mm do 300mm bez prešrobovania viazania plus pásy k tomu DYNAFIT...ako na obrázkoch.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky rôznej veľkosti za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Skialp set Skitrab SCI MAXIMO + Marker Alpinist 9 + pásy
Skialp set Skitrab SCI MAXIMO v dĺžke 178 cm + Marker Alpinist 9 a Adhézne skialp pásy. Viazanie Marker Alpinist 9 je už navŕtané 178 cm 306-341 mm. Set je nový. Lyže Ski Trab Maximo sú ideálne lyže na všetkých typoch snehu. Ideálne pre zjazd vďaka novému profilu lyže. Účinný progresívny tvar umožňuje lyžovať pri použití oveľa menej energie. Vyrobené v Bormiu s dreveným jadrom v 14 vrstvách. Geometria : 121/90/110 Spoľahlivé viazanie na skiaply K2 MARKET ALPINIST 9 je vhodné pre bežných skialpinistov aj ambicióznych atlétov. Konštrukcia je z karbónu a hliníka a je ultraľahká a zároveň robustná. Viazanie má jednoduché prepínanie z chôdze na zjazd, integrované bezpečnostné brzdy a veľký rozsah predo-zadného posunu päty. integrované elastomery pryžové podložky opory pre stúpanie (0°/ 5°/ 9°) kompatibilné so stúpacími železami (4 šírky) 38 mm rozteč pre efektívne ovládanie DIN 4-9 rýchle prepínanie chôdze/zjazd Adhézne skialp pásy Gecko- Skialpinistické pásy značky Gecko sa môžu pýšiť svojou prepracovanou technológiou umožňujúcou maximálneho držania na lyžiach. Vďaka mohéru, ktorý predstavuje podstatný materiál skialpinistických pásov sa skvalitneli mazacie vlastnosti oproti ostatným pásom. Priľnavosť je presne to, čo charakterizuje pásy Gecko. Či už máš pásy od snehu, ihličia alebo sú jednoducho znečistené, nemusíš sa obávať, že by stratili svoje vlastnosti. Pri uskladňovaní pásov nemusíš dbať na fóliu, ktorou by si priľnavú vrstvu obalil. Pásy môžeš smelo spojiť dohromady a zrolovať. Najlepšie osobne ale viem aj poslať.
Spickove skialp / freeride lyze resp. sety stockli
stockli edge-88 177cm (cca 60% hrany) 249€ + viazanie podla dohody + pasy podla dohody - PREDANE stockli SR-100 174cm (len 1x brusene) + vipec 12 + pasy pomoca (ako nove) 599€ stockli SR-85 motion 167cm (cca 75% hrany) 299€ + viazanie podla dohody + pasy podla dohody Vsetky lyze su po servise, bez poskodenia hran a sklznic ;) Mam rozne viazania na vyber (techove / ramove), rozne pasy (vacsinou nove, alebo skoro nove) Aj nejake lyziarky sa najdu