inzercia, predaj, predám, bazár

Kabelka Guess Tulip

Kategória: Ostatné

Dámska štýlová kabelka Guess Tulip, vhodná na nosenie v ruke alebo cez rameno ako crossbody.
Kabelka Guess Tulip
Podobné inzeráty
Nábytové úchytky Tulip Wake  a Tulip Knop Conic
Nové nerozbalené. 3x Tulip Knop Conic - 2€/ks 10x Tulip Wake 160 nikel tmavý matný - 5 €/ks
Sada hrncov TESCOMA Tulip 11ks - nová nepoužitá
Predám úplne novú 11 dielnu sadu hrncov Tescoma Tulip, dostali sme ju do daru ale vôbec sme ju nepoužili ani nevybalili, posúvame ju preto ďalej niekomu kto ju naplno využije. Sada obsahuje 6 hrncov a 5 pokrievok. Je vhodná pre plynové, elektrické, sklokeramické aj indukčné sporáky. Môžem poslať aj poštou, prípadne osobne v Žiline. Ponuka bude platná do zmazania inzerátu. Tescoma 11 dielna sada riadu TULIP. Hrnce sú vyrobené z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10. Po výrobnej stránke sa jedná o „poctivé“ celonerezové hrnce (pokrievky sú aj celonerezové) s masívnym sendvičovým dnom, ktoré umožnia ekonomické varenie s úsporou energie. Hrniec je vďaka tomuto dnu možné odstaviť skôr a jedlo v ňom ponechať dovariť. Sendvičové dno tiež zamedzuje pripaľovaniu pokrmov, čo prispieva k pohode pri varení. Vonkajší povrch hrncov má vysoký lesk, vnútro hrncov je matné. Riad je vhodný pre všetky sporáky – plynové, elektrické, sklokeramické aj indukčné. Sada obsahuje: - 7,0 l hrniec priemer 24 cm s pokrievkou - 4,0 l hrniec priemer 20 cm s pokrievkou - 3,0 l kastról priemer 20 cm s pokrievkou - 2,0 l kastról priemer 18 cm s pokrievkou - 1,5 l rajnica priemer 16 cm s pokrievkou - Panvica priemer 24 cm
GUCB15PUSASPI Guess PU Saffiano Vintage Script Computer Bag
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 15" - 16". Guess Saffiano PU Vintage Computer bag je perfektná taška pre notebook s uhlopriečkou displeja 15-16". Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože, vnútorná časž zaujme jemne texturovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky GUESS. Jednoduchá, ale praktická taška Guess GUCB154GB ohromí všetky nenáročných užívateľov. Taška je pre všetky notebooky do veľkosti 15/16 ". Taška na notebook má ako rukoväť, tak popruh cez rameno. Vnútorný priestor je dostupný cez zips. Hlavná priehradka je polstrovaná, takže je Váš notebook úplne v bezpečí. Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Vonkajšia časť zaujme jemne textúrovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky Guess. Krásne čisté prevedenie, bez zbytočných vreciek a priehradiek, s citom pre dizajn. vlastnosti: originál Guess Obal pre 15-16 "notebook čistý dizajn Vytlačenej logo na čelnej strane luxusný dizajn Materiál: EKO Koža Farba: PINK / Ružová vnútorné rozmery: 39 x 26 x 5 cm vonkajšie rozmery: 43 x 32 x 6 cm
GUCB154GG Guess Taška pre notebook do 15" grey
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess v sivom lesku. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 13"-15". Brašna Guess 4G UpTown Computer Bag GUCB154GG v štýlovom dizajne značky GUESS je vhodná pre notebooky do veľkosti 15". Elegantný vzhľad s precíznym vyhotovením a štýlovým dizjanom sú charakteristické prednosti pre značku GUESS. Brašna Guess 4G UpTown skvele ochráni Vás notebook nielen pred mechanickým poškodením, poškriabaním a otrasom, ale poskytne aj pridanú hodnotu v podobe módneho doplnku. luxusný obal pre notebook do 15" praktický obal pre prepravu zariadení značkový dizajnový produkt obojstranné zipsy designed by Guess vnútorné rozmery: 40 x 30,5 x 4cm vonkajšie rozmery: 41 x 31 x 4,5 cm Farba: sivá Kompatibilita: notebooky a ultrabooky do veľkosti 15" Obal je nový so zárukou a dokladom. Za nižšiu cenu je dostupný na: samlife*sk Pri platbe vopred, doprava zadarmo.
Kabelky, detské tašky
Modrá kabelka, cez rameno, obrázok dievčatko. - 12 euro. Červená kabelka, cez rameno, obrázok dievčatko - 12 euro. Zlatá kabelka, značka wuch, v pôvodnom obale - predaná Biela, trblietavá kabelka paris - 5 euro. Hnedá športová kabelka, cez rameno - 8 euro. Bordová kabelka s kožušinou, cez rameno - 4 eurá. Šedá kabelka, cez rameno - 3 eurá. Biela kabelka cez rameno - 2 eurá.
GUCB15G4GFPI Guess PU 4G Metal Logo Computer Bag 15/16" Pink
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 15" - 16". Jednoduchá, ale praktická taška Guess GUCB154GB ohromí všetky nenáročných užívateľov. Taška je pre všetky notebooky do veľkosti 15/16 ". Taška na notebook má ako rukoväť, tak popruh cez rameno. Vnútorný priestor je dostupný cez zips. Hlavná priehradka je polstrovaná, takže je Váš notebook úplne v bezpečí. Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Vonkajšia časť zaujme jemne textúrovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky Guess. Krásne čisté prevedenie, bez zbytočných vreciek a priehradiek, s citom pre dizajn. vlastnosti: originál Guess Obal pre 15-16 "notebook čistý dizajn Vytlačenej logo na čelnej strane luxusný dizajn Materiál: EKO Koža Farba: pink / ružová vnútorné rozmery: 40 x 30,5 x 4cm vonkajšie rozmery: 41 x 31 x 4,5cm Obal je nový so zárukou a dokladom. Za nižšiu cenu je dostupný na: samlife*sk Pri platbe vopred, doprava zadarmo.