inzercia, predaj, predám, bazár

Kajak plastový DainTree

Kategória: Rybolov

Je to skvelý kajak a veľmi stabilný. Ideálne na rybolov, objavovanie vodných ciest a dokonca aj miernych perejí.
Dĺžka 292 x šírka 79 x výška 32cm
110kg nosnosť
24kg váha kajaku
2x zadné držiaky prútov
1x 8" predný suchý poklop
1x masívny utesnený zadný úložný poklop
Skladacie karbónové pádlo, sedadlo, predné polohovateľné držiaky udíc.
UV stabilný
Držiak na nápoje
Je to skvelý Austrálsky kajak, ktorý sa vo vode úžasne ovláda
Kajak plastový DainTree
Podobné inzeráty
Kajak cln na motor
Zdravim predám rybársky kajak sit on top značky RTM 3.6m dĺžka 25kg váha vyrábajú to francúzi perfektný stabilný ľahký kajak s úložným priestorom v predu aj v zadu. Padla originál rtm Držiaky na padla a udice Pohodlné nastaviteľné sedenie robený vodotesný kufor vzadu. Kajak je prerobený na benzínový motor. Držiak je z nereze na mieru mnou vyrábany není ani jedna diera v kaju držiak sa dá odmontovať za 20sekudn Nástrojenie kajaku pri vode trvá 15minut. Na kajaku je mnoho hodín práce kým som ho dotiahol do dokonalosti-to znamena funkcny držiak ovládanie a rýchla preprava a dosiahnutie hydrodinamiky vo vode aby držiak nemal skoro žiadnu odpor vo vode.riadenie je spravené na pedále na nohy. A plyn je natiahnuta páka pekne vedľa sedenia ovládanie ako v lietadle :). Motor je ľahučký 14kg 4konovy tomos spoľahlivý . Ku kajaku je vyrobený vozík s ktorým sa dá krásne manipulovať a dotiahnuť kajak k autu .kajak bol 10 krát na vode je z neho nielen úžasná rybačka ale aj paradny zazitok z jazdy. Dôvod predaja je ,že chce so mnou začať na rybačku chodiť aj žena tak chcem kupit niečo väčšie . Kajak som sám prevážal na streche citroenu c3 Video z jazdy pošlem na whats Up Rýchlosť s týmto motorom je 17km/h Cena 800e bez motora Top rybačka :))))
SIT ON TOP kajak Allroundmarin al-306
Predám ľahký a všestranný Sit on top kajak vhodný pre rybárčenie a voľnočasové aktivity vyrobený z vysokoodolného polyetylénu. Vďaka kompaktným rozmerom sa s ním ľahko manipuluje a je veľmi ľahko ovládateľný na vode. Komfortné, nastaviteľné sedadlo Vám zabezpečí pohodlné sedenie počas vašej rybačky. Kajak je dodávaný s dvojpádlom. Vybavenie: - komfortné nastaviteľné sedadlo s hliníkovým rámom  - 4 držadlá na prenos a pohodlnú manipuláciu s kajakom - vodotesná schránka s úložným priestorom na prove kajaku - vodotesná schránka s úložným priestorom pred sedadlom - zadnej časti úložný priestor so šnúrami  na uchytenie batožiny - držiak pádla vedľa sedadla - veľký držiak na fľašu  - 2 držiaky na rybársky prút so zátkou za sedadlom - koľajničky pre Railblaza –TracMount System Technické parametre: Dĺžka       306 cm Šírka       84 cm Výška       32 cm Hmotnosť    28 kg Nosnosť     160kg Kajak je nový - záruka 24 mesiacov. Možnosť dopravy až k Vám. Možnosť nákupu na splátky.
SIT on TOP kajak Allroundmarin AL-278
Predám ľahký a všestranný Sit on top kajak vhodný pre rybárčenie a voľnočasové aktivity vyrobený z vysokoodolného polyetylénu. Vďaka kompaktným rozmerom sa s ním ľahko manipuluje a je veľmi ľahko ovládateľný na vode. Komfortné, nastaviteľné sedadlo Vám zabezpečí pohodlné sedenie počas vašej rybačky. Kajak je dodávaný s dvojpádlom a sedadlom s kovovým rámom. Vybavenie: - komfortné nastaviteľné sedadlo s hliníkovým rámom - 4 držadlá na prenos a pohodlnú manipuláciu s kajakom - vodotesná schránka s úložným priestorom na prove kajaku - vodotesná schránka s úložným priestorom pred sedadlom - zadnej časti úložný priestor so šnúrami na uchytenie batožiny - držiak pádla vedľa sedadla - 4 držiaky na rybársky prút so zátkou za sedadlom Technické parametre: Dĺžka 278 cm Šírka 87 cm Výška 30 cm Hmotnosť 25 kg Nosnosť 150kg Kajak je nový - záruka 24 mesiacov. Možnosť dopravy až k Vám. Možnosť nákupu na splátky.
SIT ON TOP kajak Allroundmarin al-306
Predám ľahký a všestranný Sit on top kajak vhodný pre rybárčenie a voľnočasové aktivity vyrobený z vysokoodolného polyetylénu. Vďaka kompaktným rozmerom sa s ním ľahko manipuluje a je veľmi ľahko ovládateľný na vode. Komfortné, nastaviteľné sedadlo Vám zabezpečí pohodlné sedenie počas vašej rybačky. Kajak je dodávaný s dvojpádlom. Vybavenie: - komfortné nastaviteľné sedadlo s hliníkovým rámom  - 4 držadlá na prenos a pohodlnú manipuláciu s kajakom - vodotesná schránka s úložným priestorom na prove kajaku - vodotesná schránka s úložným priestorom pred sedadlom - zadnej časti úložný priestor so šnúrami  na uchytenie batožiny - držiak pádla vedľa sedadla - veľký držiak na fľašu  - 2 držiaky na rybársky prút so zátkou za sedadlom - koľajničky pre Railblaza –TracMount System Technické parametre: Dĺžka       306 cm Šírka       84 cm Výška       32 cm Hmotnosť    28 kg Nosnosť     160kg Kajak je nový - záruka 24 mesiacov. Možnosť dopravy až k Vám.
Kajak Jackson Big TUNA USA
Predám kajak originál na rybolov v 100% stave Kajak má veľkú výbavu a veľa odkladacieho priestoru.Používal som ho na ramenách Dunaja.Predávam bez motora a zrkadla na motor.Po vzájomnej dohode možnosť predaja komplet aj S motorom a príslušenstvom.cena dohodou.Poprosím ma kontaktovať iba ak máte vážny záujem ďakujem.
SIT ON TOP kajak Allroundmarin al-316
Predám Kajak AL-316,  ktorý predstavuje nový trend s ľahkou konštrukciou a mnohými inováciami. Ľahký, ale silný trup zabezpečuje trvanlivosť a bezpečnosť. Je  ľahko ovládateľný aj pomocou pedálov. Jazdiť je možné až rýchlosťou  ca. 10 km/h. Pohonnú jednotku možno sklopiť a vybrať. Charakteristika a vlastnosti: - výškovo nastaviteľné sedadlo z hliníkovej rúry s mäkkým látkovým poťahom na koľajniciach - držadlo vpredu a vzadu, rukoväte na obidvoch stranách kajaku pre ľahkú manipuláciu, - ovládanie pomocou pedálov (voliteľné príslušenstvo) - v prednej časti vodotesný poklop s úložným priestorom a vypúšťacím ventilom - vodotesný uzamykateľný poklop s dostatkom  úložného priestoru - v zadnej časti úložný priestor so šnúrami  na uchytenie batožiny - 6 vypúšťacích ventilov, aby bola paluba vždy suchá - vyvýšená stredová konzola medzi úložným priestorom a sedadlom, s držiakom fľaše, možné primontovať Raiblaza držiak s príslušenstvom Voliteľné príslušenstvo: - dvojpádlo, záchranné vesty, nepremokavé tašky, Railblaza produkty, C-Ttug, pedálový pohon Technické dáta:  Dĺžka v cm:  316  Šírka v cm:  86  Výška v cm:  37  Hmotnosť v kg: 25  Nosnosť v kg:  180 Kajak je nový - záruka 24 mesiacov. Možnosť dopravy až k Vám. Možnosť nákupu na splátky. dostupná farba zelená kamufláž