inzercia, predaj, predám, bazár

Kalkulačka

Kategória: Ostatné drobné

Predám vedeckú kalkulačku emile EG-82TL s 10 + 2 riadkovym displejom. Obsahuje 307 matematických funkcií ako aj štatistické funkcie ako štandardnú odchýlku a regresne výpočty. Obsahuje aj návod na použitie. Pošlem aj na dobierku.
Kalkulačka
Podobné inzeráty
Kalkulačka Casio
Casio kalkulačka FX 991 EX Nevyužijem, posúvam ďalej. Informácie:
Kalkulačka REBELL ECO 450
Na predaj kalkulačka REBELL ECO 450 Osobný odber BA-Rača, v prípade poslania poštou +5 eur poštovné a platba vopred. Popis: Kalkulačka s moderným dizajnom spočíta všetky základné matematické operácie vrátane odmocňovania a práce s percentami. LCD displej je osemmiestny, oddelenie tisícov naznačuje čiarkou. Plastové tlačidlá sú praktické a umožňujú pohodlné používanie kalkulačky. Napája sa pomocou batérie a solárneho panelu a je vyrobená z recyklovateľných materiálov.
Kalkulačka / Grafická kalkulačka
Predám kalkulačky:plne vunkčne. Texas Instruments BA II Plus Professional pôvodná cena 75€ predám za 45€ sharp writeview el-w531TL Pôvodná cena 15€ moja teraz 10€ TEXAS Instruments TI-Nspire CX pôvodná cena 150€ teraz predám za 100€ Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Posielam jedine po platbe zálohy za poštovné predom. Kontaktovať na na email!
Solarna kalkulacka
Solarna kalkulacka, plne funkcna, dizajnova s pravitkom. Kontakt mailom.
Solárna kalkulácka Canon uplne nova
Solárna kalkulácka Canon uplne nova 8 miestny displej. Pošlem aj na dobierku. Kliknite na moje ďalšie inzeráty
citizen cx32 kalkulačka s dvojfarebnou tlačou
kalkulačka bola minimálne používaná a je v top stave dvojfarebná tlač (čierna/červená) rýchlosť tlače 1,9 riadka/s funkcia TAX pre výpočet dane funkcia pre prepočet meny sčítač položiek batériové alebo sieťové napájanie