inzercia, predaj, predám, bazár

Kalkulačky SHARP

Kategória: Ostatné

Predám vedecké kalkulačky SHARP EL-514 a EL-531A, funkčné, za cenu 3 €/ks (aj jednotlivo) + poštovné. Info na mail, nie sms.
Kalkulačky SHARP
Podobné inzeráty
Retro kalkulačky
Predám staré retro kalkulačky,nálezový stav. Citizen CX-122S Elka 55 Cena 10eur/ks Súkromný predaj bez záruky. Odpovedám každému, ak ste nedostali odpoveď skontolujte si nevyžiadanú poštu (spam). Možný osobný odber, prípadne pošlem dobre zabalené slovenskou poštou.Na dobierku neposielam. Cenník poštovného podľa cenníka SP. Prvotný kontakt mailom (číslo vymyslené).Platné do zmazania.
Kalkulačky
Predám kalkulačky Sencor (5€) a Casio (kus 10€)
chytre kalkulacky 100e/ks
Ponukam na predaj toeto kalkulacky. da sa pripojit na telefon. ios/android. a prenasat do toho texty, atd. k tomu je aj navod. je to klassicka kalkulacka s vymenenou doskou a s displejom. na ebayi sa to predava za 200-250€. ja ho ponukam za 100ku. (kus) funguje na klasicke AAA baterky,a je k tomu aj aplikacia
Brnkatka - Trsatka Dunlop Ultex Sharp 1,14mm 72ks
Predam novy, neotvoreny sacok 72ks brnkatok Dunlop Ultex Sharp 1,14mm. Dlhe roky som ich pouzival a mal som nakupenu zasobu. Pri zaujme ich mam aj trochu viac. Presedlal som na ine brnkatka. Iba osobny odber v BA. Bez vymeny. Povodna cena 36EUR.
Predám Emulator Zx spectrum a Sharp MZ...
Ponúkam na predaj Emulator Zx spectrum a Sharp MZ...
Sharp Kalkulačka EL 735
Sharp Kalkulačka EL 735 používaná napíšte SMS alebo Whatsapp ponuknite cenu