inzercia, predaj, predám, bazár

kamenina

Kategória: Sklo, keramika

Pekná kamenina na predaj
kamenina
Podobné inzeráty
Flaša,kamenina.
Flaša kamenina. KLIK NA MOJ NICK.
Stary  čajnik,  kamenina
Predám starý čašník, obdobie secesie, kamenina, značené čislo. Pravdepodobne Royal Doulton. Dokonalý stav. Cena 50e plus poštovné
Taniere z kameniny - ASA Selection Germany
Mám na predaj nové tanieriky nemeckej značky ASA Selection Germany. Nemecká rodinná firma ASA Selection je popredným výrobcom keramiky, porcelánu. 6 tanierikov, presne ako na fotke. Materiál - kamenina. Tanierik je dlhý 16,5 cm, široký 12,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Na jednej fotke je aj koník z dreva. Ak by ste mali náhodou záujem o koníka, je nový a je tiež na predaj. Cena za koníka je 10 eur. Prosím píšte na e - mail.
Podložky pod sviečku - len všetky 4ks spolu
Všetky 4 kusy z ikea, minimálne používané, neodbité a bez vád. Menší kruh na nožičkách - priemer 14,5 cm Hladký kruh s okrajmi - priemer 11 cm Štvorec matné sklo na nožičkách - 11x11 cm Čierny štvorec kamenina - 15x15 cm Len všetky 4ks spolu. Možný osobný odber v Bratislave 2 - Podunajské Biskupice. Poštou odošlem len po úhrade vopred na účet. NA DOBIERKU NEPOSIELAM! Prosím píšte mail.
Kremnická kamenina
Ponúkam zberateľom ojedinelú Kremnickú kameninovú súpravu - 5 ks tanier 1 ks nástolec-ovocná misa. Výrobené v roku 1912, autor návrhu Angyal Gejza. Výborný zberateľský stav.
Obedová súprava
Predám obedovú súpravu v lesklej fialovej farbe v zložení: Plytký tanier: 5 ks - priemer 26 cm Hlboký tanier: 6 ks (2 sú poškodené, viď foto) - priemer 23 cm Dezertný tanier: 6 ks (1 je poškodený, viď foto) - priemer 20 cm Misky: 6 ks ( 1 je poškodená, viď foto) - prieme 16 cm Šálky: 6 ks - 0,25 cl, výška 11 cm Materiál: Kamenina Vhodné do umývačky riadu a mikrovlnnej rúry. LEN OSOBNÝ ODBER.