inzercia, predaj, predám, bazár

Kamera do auta Mio MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, predám novú, len rozbalenú kameru do auta Mio MiVue J85 WIFI 2.5K QHD. Predajná cena 140€, teraz: 100€

Kamera do auta Mio MiVue J85 WIFI 2.5K QHD
Podobné inzeráty
Navigacia mio - mivue 55lm
Predam tuto raz pouzitu navigaciu do auta
Kamera do auta Mio
Predám plne funkčnú kameru do auta Mio mivue C335 + 32GB pamäťová karta
#Wifi..Kamera#2mpx#Fullhd#Vodeodolná
Ostatné ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - [22.12. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - 1 ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - 2 ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - 3 Úplne novú vonkajšiu,vodeodolnú,,,2mpx,,,(FullHD-1920x1080p) ,,,otočnú IP wifi Kameru s nočným videním-(30m),,,8-led-(Kvalitné Nočné prisvietenie)Farebné Nočné Videnie/Full Color/Otáčanie horizontálne 355st,,,vertikálne 110st,,,(5×Zoom),,,Komplet balenie v krabici... Obojstranná komunikácia-Kamera-Mobil,, Automatické uloženie videa na SD kartu-podpora-128G Využitie: security kamera,alarm,detekcia pohybu,monitorovanie zaparkovaného automobilu /cez deň aj v noci/,monitorovanie v domácnosti,na chate,v objekte,umožňuje realizovať vzdialený pohľad a nahrávanie kdekoľvek a kedykoľvek. Bezpečnostná ip kamera je pripojiteľná do siete,bezdrôtovo pomocou WiFi-802.11b/g/n/2.4GHz,,možnosť pripojenia aj cez kábel,,,umožňuje sledovať ľubovoľné miesto pomocou internetového prehliadača, aplikácie v mobile,v tablete alebo v PC,,,Jednoduché spárovanie,,,alarm,,,Možnosť zaslať na dobierku Cena(43.€uro) Tel:
Wifi bezpecnostna kamera - 5Mgpix + 5x zoom
Predám úplne novú nepoužitú wifi kameru. Kamera ma 5MP ( 5 megapixely ) je vhodná do vonkajšieho ale aj vnútorného prostredia. Kedže má 5 Megapixely má vylepšené rozlíšenie a oveľa väčšiu kvalitu záznamu oproti 4 MPx3 MPx, 2Mpx a HD kamerám. Kamera je vodotesná s certifikátom IP66, čo znamená že odolá aj dažďu a teplotám od -10°C do +50°C. Záznam z bezpečnostnej kamery môžete ukladať na SD kartu alebo do internetového uložiska - cloud. Ovládanie kamery zabezpečuje mobilná aplikácia ICSee, ktorú si nainštalujete do Vášho smartfónu. Cez aplikáciu natočíte kameru na požadované zorné pole, ktoré bude kamera sledovať a pri detekcií pohybu sa vytvorí fotografia a kamera začne nahrávať video/audio záznam. Kamera disponuje aj dvojakým nočným videním. Čiernobiele videnie zabezpečujú infračervené LED diódy alebo Farebné nočné videnie, ktoré pokrývajú biele LED díody. Táto PTZ security bezpečnostná kamera je PTZ, čo znamená že poskytuje široký rozsah horizontálneho otáčania kamery a to 355° a vertikálneho nakláňania v rozsahu 90° 24/7 živé streamovanie videa vám umožňuje sledovať živé video na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónu, PC alebo tabletu. Sledovanie videí cez web alebo aplikáciu ICSee. Bezpečnostná kamera, využívajúca 850nm infračervené LED diódy, má ultra vysokú citlivosť na blízke infračervené žiarenie, takže všetky objekty je možné jasne vidieť do vzdialenosti viac 15 metrov aj za zlých svetelných podmienok. Detekcia pohybu v reálnom čase a 2,4G Wi-Fi; Domáca sledovacia kamera vie posielať upozornenia do aplikácie, keď sú zistené podozrivé aktivity. Kamera pracuje s 2,4 GHz WiFi. Kamera sa napája : 1 - pomocou adaptéra ktorí je súčasťou balenia + vášho wifi pripojenia. 2 - alebo pomocou eternetového kábla
Wifi bezpecnostna kamera - 4Mgpix + 5x zoom
Predám úplne novú nepoužitú wifi kameru. Kamera ma 4MP ( 4 megapixely ) je vhodná do vonkajšieho ale aj vnútorného prostredia. Kedže má 4 Megapixely má vylepšené rozlíšenie a oveľa väčšiu kvalitu záznamu oproti 3 MPx, 2Mpx a HD kamerám. Kamera je vodotesná s certifikátom IP66, čo znamená že odolá aj dažďu a teplotám od -10°C do +50°C. Záznam z bezpečnostnej kamery môžete ukladať na SD kartu alebo do internetového uložiska - cloud. Ovládanie kamery zabezpečuje mobilná aplikácia ICSee, ktorú si nainštalujete do Vášho smartfónu. Cez aplikáciu natočíte kameru na požadované zorné pole, ktoré bude kamera sledovať a pri detekcií pohybu sa vytvorí fotografia a kamera začne nahrávať video/audio záznam. Kamera disponuje aj dvojakým nočným videním. Čiernobiele videnie zabezpečujú infračervené LED diódy alebo Farebné nočné videnie, ktoré pokrývajú biele LED díody. Táto PTZ security bezpečnostná kamera je PTZ, čo znamená že poskytuje široký rozsah horizontálneho otáčania kamery a to 355° a vertikálneho nakláňania v rozsahu 90° 24/7 živé streamovanie videa vám umožňuje sledovať živé video na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónu, PC alebo tabletu. Sledovanie videí cez web alebo aplikáciu ICSee. Bezpečnostná kamera, využívajúca 850nm infračervené LED diódy, má ultra vysokú citlivosť na blízke infračervené žiarenie, takže všetky objekty je možné jasne vidieť do vzdialenosti viac 15 metrov aj za zlých svetelných podmienok. Detekcia pohybu v reálnom čase a 2,4G Wi-Fi; Domáca sledovacia kamera vie posielať upozornenia do aplikácie, keď sú zistené podozrivé aktivity. Kamera pracuje s 2,4 GHz WiFi. Kamera sa napája pomocou USB-C konektora, pričom nabíjačka aj kábel sú súčasťou balenia.
Autokamera Mio MiVue C312 čierna
Predám autokameru Mio