inzercia, predaj, predám, bazár

Kana indická veľké hľuzy

Kategória: Ostatné

Predám veľké hľuzy kany indickej, ktoré sa dajú rozdeliť aj na viac kusov.

Na jeseň boli vybrané z pôdy, skladované boli cez zimu v suchu a bez mrazu v garáži.
Cena za hľuzu 3 €, kvitne na červeno.
Výška rastliny cca 1,20-2m pri dobrom hnojení, výborne poslúžia aj ako pohľadová clona.

Kana indická sa postará o tropický pocity vďaka impozantným kvetom vo výrazných farbách od júna do októbra, resp. do prvých mrazov. Môže sa pestovať na záhone alebo vo väčších kvetináčoch.

Už teraz je ju možné začať predpestovávať vo vnútorných priestoroch a ak pominie možnosť mrazov, môže ísť až do zimy von na stanovisko.

Na jeseň, pred alebo po prvých mrazoch treba hľuzy vybrať z pôdy a uskladniť v nemrznúcich podmienkach v suchu.

Predávam privátne, osobne viem aj priniesť pri väčšom odbere do 50 km. Poštou len pri platbe vopred. Všetky fotky sú moje vlastné.
Kana indická veľké hľuzy
Podobné inzeráty
Kana indická posledné kusy - žlta, oranžová, červena ružova
Predám kaniu indickú mladé sadenice vypestované z hľuzy, kvalitné hrubé výhonky , krásna nenáročná rastlina vhodná aj ako živý plot /solitér/ kvitnúca od júla do neskorého októbra, trvalka vhodná na prezimovanie. Možný osobný odber.., Dolný Lieskov, príp. Považská Bystrica a okolie /alebo poštou po dohode.. posielame kuriérom/... tel.
Zemiaky na zimné uskladnenie
Jelly je stredne neskorá odroda varný typ B. Vyznačuje sa veľmi dobrou vnútornou kvalitou hľúz. Je to nová odroda vyšlachtená v Nemecku z odrody Marabel. Žltošupké hľuzy majú na povrchu plytké očká, farba dužiny je žltá. Hľuzy majú veľmi dobrú chuť, čo ich posúva medzi popredné miesta v chuťových vlastnostiach, preto patria medzi najžiadanješie na trhu. Sú polopevnej konzistencie, majú strednú až mierne vyššiu múčnatosť, po uvarení netmavnú Balene po 25kg vreciach Po dohode možnost dovozu Cena za kg 0.5
Indická váza
Krásna vysoká Indická vaza
FIALOVÉ  sadbové zemiaky DOUBLE FUN, VIOLET QUEEN
Predám fialové sadbové zemiaky stupeň množenia C1 (možnosť sadiť 2-3 roky po sebe).V ponuke sú odrody (Holandské: DOUBLE FUN, VIOLET QUEEN). DOUBLE FUN: Odroda vyniká nepravidelným farebným vzorom so žltou a fialovou farbou má vynikajúce kvality na smaženie a pečenie v š stredne skorá vysoko úrodná odroda varného typu AB. Hľúzy sú stredne veľké, oválne. Šupka je fialovo žltej farby rovnako aj dužina. CENA 2,50€/1Kg VIOLET QUEEN: Patria medzi obľúbené fialové zemiaky nielen pre krásne fialové zafarbenie ale aj pre ich unikátnu chuť. Pôvodom holandská odroda sa výborne hodí do kuchyne na priamy konzum ale aj na uskladnenie. Hodia sa na varenie, výrobu kaše alebo výrobu zemiakových lupienkov. Je varný typ AB. Veľmi zaujímavé je jej zloženie nutričných látok. Modrá šupka i dužina sú bohatým zdrojom antokyanínov (antioxidanty).Pôsobia blahodárne na kardiovaskulárny systém, znižujú výskyt určitých druhov rakoviny, hladinu cholesterolu, zlepšujú funkciu zraku a pozitívne ovplyvňujú najmä ochranné procesy v organizme. CENA 2,50€/1Kg ............................................. Volať kedykoľvek na tel. číslo:
Knihy
Veľké nádeje - Charles Dickens 1,50 € Finklerovská otázka - Howard Jacobson 2 € Šimon - Darina Mikolášová 3 € Zoznam pána Rosenbluma - Natasha Solomonsová 1,50 € Môj život - Hayley a Kerry Okinesové 2,50 € Studená rieka - Michael Koryta 3 € Ralphov večierok - Lisa Jewellová 2 € Tess dUrberville - Thomas Hardy 4 € Rikšiar - Lao Še 2,50 € Indická princezná - Javier Moro 5,50 € Charleston - Alexandra Ripleyová 2 € Spod pokrievky alebo čo sa doma navarilo - Anita Tešovičová 4,50 € Volali ma Grace - Margaret Atwoodová 7,50 € Skúška ohňom - Suzanne Collinsová 3 € Nebo peklo raj - Lena Riečanská 3 € Vtáky v tŕní - Colleen McCulloughová 3,50 € Král bez přílby - Oldřich Daněk 7,50 € Osobný odber alebo + poštovné Píšte e-mail, tel. č. neplatné
Predám ovocné stromčeky
Dobrý deň ponúkam na predaj ovocné stromy: Slivka PRESIDENT je neskorá odroda plody sú veľké, fialovej farby, výška 140cm-160cm, podpník-Myrobalán, Cena-12€ Slivka Herman sa označuje za najskoršie dozrievajúcu slivku, plody sú stredne veľké, výška 140cm-170cm podpník-Alycza Cena-12€ Hruška LUCASOVA sa vyznačuje veľkými plodmi typicky hruškovitého tvaru so žltozelenou šupkou, zberajú sa koncom októbra, výška 140cm-160cm, podpník- Dula, Cena-13€ Jabloň Jonagold je to obľúbená zimná odroda jablone, plody sú stredne veľké, dozrievajú v októbri, je veľmi dobre mrazuodolná, výška 120cm-140cm, podpník- M9, Cena-11€ Broskyňa HARNAS-je to stredne skorá broskyňa, je vysoko mrazuodolná, čo umožňuje jej pestovanie aj vo vyšších pestovateľských oblastiach, má veľké krvavočervené plody ktoré sa zbierajú koncom júla, výška 150-170cm, podník-Rakoniewická Cena-13€ Višňa skorá SABINA-plody sú stredne veľké farba je tmavo červená, je to samoopelivá višňa s vysokou a pravidelnou rodivosťou, výška 140cm-160cm, podpník- Mahalebka Cena- 13€ Osobný odber Nitra, alebo môžem poslať Ak nezdvíham mobil napíšte mi SMS alebo E-mail, Ďakujem