inzercia, predaj, predám, bazár

Kanalizačná prečerpavacka

Kategória: Ostatné

Predám novú zabalenú komplet kanalizacnu precerpavacku zo záručnim listom znački noria Tlakan p2 N3/10 za 1400
Kanalizačná prečerpavacka
Podobné inzeráty
Kanalizačná vpusť bočná 110mm (vodná/suchá) NOVÉ
Vypredávam kanalizačné vpuste CH 324 bočné čierne 110mm, vodná alebo suchá klapka, nerezové, plastové alebo liatinové, nové zabalené, likvidácia skladu značky CHUDEJ - česká firma Možný odpočet DPH, dohoda možná. CH324 S Kanalizačná vpusť bočná suchá klapka = 8eur/8ks CH324 S-N Kanalizačná vpusť bočná nerez so suchou klapkou = 15eur/2ks CH324 S-Li Kanalizačná vpusť bočná liatina so suchou klapkou = 24eur/10ks CH324 V Kanalizačná vpusť bočná vodná klapka = 8eur/12ks CH324 V-N Kanalizačná vpusť bočná nerez s vodnou klapkou = 15eur/14ks CH324 V-Li Kanalizačná vpusť bočná liatina s vodnou klapkou = 24eur/5ks Cena za kus Vyrobeno z PP a PS, nerezové oceli DIN 1.4301 a šedé litiny DIN 1691. Zatížení K3-300 kg a L15-1 500 kg, odolnost do 90°C, zkoušeno dle normy EN 1253. průtok (suchá klapka): 93-101 l/min průtok (vodní hladina): 75-83 l/min -Kanalizační vpusti se suchou protizápachovou klapkou jsou vhodné pro venkovní použití. -Kanalizační vpusti s vodní hladinou nebo plovákem Neptun jsou vhodné pro vnitřní použití. Pozri ďalšie inzeráty značky CHUDEJ Príchytky rúr, spony izolácie, kanalizačná vpusť, podlahová vpusť, objímky aťd
Ponúkame Kaštieľ v nádhernom prostredí prírody na predaj. Do
Ponúkame na predaj kaštieľ v Domaniži v nádhernej prírodnej scenérii. Kaštieľ sa nachádza v obci Domaniža, na jej konci smerom na Malé Lednice nad bývalým poľnohospodárskym družstvom, je obklopený lesným porastom. Poslednou majiteľkou kaštieľa v Domaniži bola barónka Melánia Schwaben Durneissová. Tá ho pred druhou svetovou vojnou darovala deťom v najväčšom rozmachu v ňom bývalo až 80 detí. V súčasnosti je kaštieľ neobývaný. Kaštieľ je vhodný na podnikateľský zámer a to penzión alebo úplne super zámer by bol domov dôchodcov kde by poskytlo ubytovaným nádherné prostredie na turistiku, prechádzky a veľa obytných miestností a bytov super život na dôchodku. -5 plynových kotlov -zásobník teplej vody -podpivničený celý kaštieľ -vlastná prečerpávačka vody -využiteľné podkrovie -krásny veľký pozemok -skvelá investícia Pre bližšie informácie, prípadne viac fotiek neváhajte kontaktovať p.Mriša na tel. čísle alebo mriso@ Celková rozloha: 2010m² Rozloha pozemku: 2010m²
NA PREDAJ Výrobný a skladový areál 1000 m2 a pozemky 3.618 m
Nehnuteľnosti sa nachádzajú v okrajovej časti okresného mesta Prievidza na ulici Vápenická, v susedstve spoločnosti GeWiS, SPP, SEZ a tlačiareň Patria s výborným dopravným napojením na cestu 1. triedy (do 600 m), iba 1200 m od centra mesta. Administratívna časť je postavená ako dvojposchodová, podpivničená budova vo výmere cca 400 m2 podlahovej plochy, s nasledovnou dispozíciou: vstupná hala, schodisko, recepcia, kancelárie, zasadacia miestnosť, sociálne zázemie, šatne, sprchy a miestnosť majstra. Výrobno - skladová časť je riešená jednopodlažnou, skeletovou, železobetónovou konštrukciou. Úžitková podlahová plocha je 600 m2. Stavby boli skolaudované v roku 1997. Počas užívania nebola realizovaná podstatná modernizácia, nadstavba či prístavba. Stavebné objekty sú riadne udržiavané a v prevádzke. Súčasťou / príslušenstvom areálu sú: spevnené plochy, parkovisko, vlastná prístupová komunikácia, vodovodná, kanalizačná, VN a NN prípojka, vodomerná a kanalizačná šachta, lapol, vonkajšie schody a trafostanica. Kúpou nehnuteľnosti získa nový majiteľ nielen priestory pre svoje podnikanie, alebo po dohode je možné nehnuteľnosť prenajať s hrubým ročným výnosom 7% p.a. Vyžiadajte viac informácií, podkladov alebo si dohodnite ohliadku.
Kanalizacna rura
Predam 4kusy kanalizacna rura,priemer 300mm dlzka 6m...v pripade zaujmu viem vybavit dovoz v dobrej cene...150e/kus...najlepsie v celku spolu ale nieje podmienka.
Liatinova kanalizacna rura 4m
4m liatinova kanalizacna rura, vnutorny priemer 80mm.
Inšpekčná kanalizačná kamera
Predám novú inšpekčnú kanalizačnú kameru na revíziu - inšpekciu kanalizačných potrubí . Inšpekčná kanalizačná kamera má otočnú hlavu - horizontálne aj vertikálne .Kamera vysiela signál 512Hz podľa ktorého určite jej polohu .Záznam -video z monitoringu je ihneď uložené na USB alebo SD kartu.Do videa môžete vkladať text alebo hlasový komentár. Mám v ponuke aj iné kamery väčšie i menšie s vysielačom i bez . Ceny kamier sú od 1200€ po 6000€ .Mám nové aj používané . Kamery Ridgid alebo Ibak vopchám do vrecka pomerom kvalita cena . Mám všetky náhradné diely skladom a robím aj servis na počkanie /v tomto fachu nutnosť/.Ak si kúpite kameru od nás v prípade poškodenia-poruchy- záručnej -pozáručnej opravy si v ten deň beriete odomňa na zapožičanie rovnakú alebo podobnú kameru - teda neostanete bez zariadenia a neujde Vám žiadna robota . Mám skúsenosti so spracovaním posudkov - popisovanie kamerových záznamov . Školím vytyčovanie a trasovanie potrubí a vedení (voda,kanalizácia, elektrika ,plyn).Poradím S výberom vášho vybavenia pre segment oprava a údržba kanalizácie a sieti , únik vody z rozvodov , podlahového kúrenia . V ponuke mám aj sondy .Ak má niekto záujem pošlem fotky rôznych kamier sem to nevojde všetko .Brutálny výber vodotesných kamier . Aj pre potreby kominárov . Resp. prídem za normálnu cenu urobiť kameru - monitoring potrubia - vytýčenie-vyfrézovanie vodným lúčom /hydročističe 160bar/, vysokotlakové čistenie plôch a odstraňovanie omietok vodným lúčom /500bar/.Opravy kanalizácií výkopovou a bezvýkopovou technológiou . Vystrojím tími technikou - zaškolím v tejto oblasti .Aj úniky vody a vlhnutie .Servis kamier u mňa nezakúpených už nebudem robiť .