inzercia, predaj, predám, bazár

Kancelárske veci – obaly, zošity, zakladače

Kategória: Ostatné

Predám nasledujúce veci v rámci upratovania pivnice:

1. Zakladacie dosky (5 kusov), k tomu 2 obaly a 2 zakladače obsahujú aj niekoľko zakladacích vložiek.

2. Predám dosky na výkresy formátu A3. Používané v rámci štúdia na stavebnej fakulte.

3. Tvrdé dosky formátu A4 s 2 šnúrkami vo väčšom množstve

4. Ušaté obálky formátu A4

5. Rôzne druhy zakladačov na dokumenty formátu A4

6. Poznámkové bloky, zošity...
• Linajkový zošiť formátu A4 – 3ks
• Čistý zošiť formátu A4 – 1ks
• Štvorčekový zošit formátu A4 – 1ks
• Linajkový blok formátu A4 – 4ks
• Štvorčekový blok – 5ks
• Linajkový zošiť s tvrdými doskami formátu A4 – 2ks
• Linajkový zošiť s tvrdými doskami formátu A5 – 2ks

Pre viac informácii či detailnejšie fotky ma prosím kontaktuje výlučne MAILOM.
Prípadne vymením veci súvisiace s bicyklom ako lanká, staré dielce a pod.
Kancelárske veci – obaly, zošity, zakladače
Podobné inzeráty
zošity A5/A6/A7
Zošity A5 100 stranové 9ks = 5€ Zošity A5 80 stranové 6ks = 3€ Zošity A6 100 stranové 10ks = 4€ Zošity A6 (špirálové) 100 stranové 14ks = 7€ Zošity A7 (špirálové) 50 stranové 30ks = 6€
Čisté zošity a zápisníky
Ponúkam čisté, nepoužité zošity, ktoré nemám šancu už použiť. Veľmi rada ich posuniem niekomu, kto možno má deti a potrebujú ich do školy alebo niekomu, kto je študent a ešte by túto hŕbu zošitov vedel využiť. Nachádzajú sa tu zápisníky, malé zošity čisté, riadkované, aj kockované, veľké zošity čisté aj riadkované, taktiež zošity, ktoré majú tvrdú dosku a sú krajšie... Verím, že niekomu ešte poslúžia. Predávam to ako celú kopu zošitov. Bola by som rada ak by to vzal jeden človek všetko, ale možno je toho naozaj veľa, tak vedela by som to podeliť aspoň na polku. :)
Predám zakladače - šanony
redám kancelárske pákové zakladače, šanony, formát A4, šírka chrbta 7,5 cm, farba modrá, vo veľmi dobrom stave. Značka Herlitz plastové 4 ks, Hit 10 ks, Esselte s kovovou hranou 7 ks. Cena je 1€ za kus. Pri odbere 21 kusov je cena spolu 15€. Osobný odber v BA Karlova Ves alebo po platbe predom pošlem poštou. Cena dopravy je 4,50 €. V ponuke sú aj čierne zakladače, pozri moje ďalšie inzeráty. Inzerát je platný až do zmazania. Prosím kontaktovať mailom, uvedené tel. číslo je vymyslené. Ďakujem.
Predám zakladače - šanony
Predám kancelárske pákové zakladače - šanóny - formát A4, šírka chrbta 7,5 cm, farba čierna, značka Herlitz 8 kusov, Hit 2 kusy, Esselte s kovovou ochrannou hranou 6 kusov, neznačkové 6 kusov v dobrom stave. Cena je 1,- EUR za kus. Pri odbere všetkých 22 kusov cena spolu 15€. Osobný odber v BA Karlova Ves alebo po platbe predom pošlem poštou. Cena dopravy 4,50 €. V ponuke sú aj modré zakladače, pozri moje ďalšie inzeráty. Inzerát je platný až do zmazania. Prosím kontaktovať mailom, uvedené tel. číslo je vymyslené. Ďakujem.
Zakladace Pakove 26ks
Zakladace pakove 22ks, + 4ks Zakladace pakove A4 .... Telefon je správny,akurat zahraničný. Kludne piste email, odpoviem hned.
Obaly na dokumenty, zakladače
Darujem darujem zakladače, obaly na dokumenty. Preferovaný kontakt email, ďakujem.