inzercia, predaj, predám, bazár

Kancelársky celok v historickom objekte, 270 m2 alebo skoro

Kategória: Kancelárie

Ponúkame na prenájom uzavretý kancelársky celok resp. celé poschodie, na Hurbanovom námestí, oproti Alizé a Michalskej bráne, v Starom Meste, Bratislava 1. Priestory sa nachádzajú sa v kompletne zrekonštruovanej a reprezentatívnej historickej budove v centre Bratislavy, kde je možný prístup aj autom.

Budova je vybavená: recepcia, výťah, odvetranie, funcoily, bezpečnostný systém, štruktúrovaná kabeláž, tel. ústredňa Siemens, internet vedený optickými káblami (GTS Nextra). Prístup aj autom, parkovanie je zabezpečené na vnútorných a vonkajších parkovacích státiach v blízkosti budovy. 

K dispozícii je na 1.p. celok výmery 270 m² (recepcia, zasadačka, 3 priechodné kancelárie na jednu stranu, na druhej strane 5 priechodných kancelárii, 1 samostatná kancelária, skladík, toalety).

V prípade záujmu je možné si prenajať celé podlažie, spolu 397 m² (spolu cca 16 miestnosti + príslušenstvo).  Pôdorysy na vyžiadanie.  

Cena nájmu je 9 €/m²/mesiac + služby 1,90 €/m²/mesiac + energie 1,30 €/m²/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH.

Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Záujemca neplatí províziu RK.
Kancelársky celok v historickom objekte, 270 m2 alebo skoro
Podobné inzeráty
Kancelársky celok v historickom objekte, 270 m2 alebo skoro
Ponúkame na prenájom uzavretý kancelársky celok resp. celé poschodie, na Hurbanovom námestí, oproti Alizé a Michalskej bráne, v Starom Meste, Bratislava 1. Priestory sa nachádzajú sa v kompletne zrekonštruovanej a reprezentatívnej historickej budove v centre Bratislavy, kde je možný prístup aj autom. Budova je vybavená: recepcia, výťah, odvetranie, funcoily, bezpečnostný systém, štruktúrovaná kabeláž, tel. ústredňa Siemens, internet vedený optickými káblami (GTS Nextra). Prístup aj autom, parkovanie je zabezpečené na vnútorných a vonkajších parkovacích státiach v blízkosti budovy.  K dispozícii je na 1.p. celok výmery 270 m² (recepcia, zasadačka, 3 priechodné kancelárie na jednu stranu, na druhej strane 5 priechodných kancelárii, 1 samostatná kancelária, skladík, toalety). V prípade záujmu je možné si prenajať celé podlažie, spolu 397 m² (spolu cca 16 miestnosti + príslušenstvo).   Pôdorysy na vyžiadanie.   Cena nájmu je 9 €/m²/mesiac + služby 1,90 €/m²/mesiac + energie 1,30 €/m²/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra. Záujemca neplatí províziu RK.
7 klimatiz. kancel. celkov (22-94 m2, kuch., parking, KE-J)
063 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu 24/7 kancelárske priestory v novej modernej administratívnej budove so strategickou polohou v blízkosti Nám. osloboditeľov v Košiciach (neďaleko AUPARK-u): 1. Mezonetový kancelársky celok o výmere 80,00 m2 pozostávajúci z dvoch klimatizovaných kancelárií, kúpeľne s WC a loggie 2. Kancelársky celok o výmere 94,00 m2, pozostávajúci z 2 klimatizovaných kancelárií, chodby a vlastnej kuchynky 3. Samostatná klimatizovaná kancelária o výmere 33,62 m2 4. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 51,06 m2 pozostávajúci z 2 kancelárií 5. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 85,30 m2 pozostávajúci z 3 kancelárií (2 vstupy) 6. Samostatná klimatizovaná kancelária o výmere 35,00 m2 7. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 85,30 m2 pozostávajúci z 3 kancelárií (1 vstup) Na každom poschodí BC sú nadštandardne vybavené spoločné kuchynky a WC. V budove je 24/7 prístup a v priebehu dňa fungujúca recepcia. Parkovanie je zabezpečené vo vlastnej podzemnej garáži (prístupnej výťahom) a 3 vlastných priľahlých parkoviskách. Vo všetkých priestoroch je štruktúrovaná kabeláž s optickým internetom a elektronický zabezpečovací systém. V blízkosti budovy je zastávka MHD a OC AUPARK s možnosťami stravovania a parkovania. Iba veľmi vážny záujem. Cena nájmu: od 9,02 €/m2/mes. (bez médií a bez DPH) Cena médií: od cca 2,00 €/m2/mes. Cena park. miesta: 50,00 € (parkovisko) / 100,00 € (podz. garáž) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Na prenájom priestory v historickom objekte v centre mesta B
XEMAR ( miriam.lapinova@ alebo ), ponúka na prenájom priestory v historickom objekte v centre mesta Banská Bystrica. Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Nám. SNP s výhľadom priamo na námestie. Jedná sa o 3 podlažnú historickú budovu, v ktorej je možné si prenajať samostatné priestory podľa vlastného výberu ale taktiež je možné si prenajať celé podlažie alebo celý objekt.    Na 1.NP ( časť B) - priestor  o výmere  (111 m²). V miestnosti sa nachádza samostatné WC aj umývadlo ( tento priestor sa má aktuálne prerábať v priebehu roka 2022)                           -  2 x priestor o výmere  od ( 40-50 m2) Priestory majú samostatné meranie spotreby energií, spotreba vody je rozpočítavaná podľa počtu osôb. Sociálne zariadenie sa nachádza na každom podlaží. Pri dlhodobom nájme je možná úprava priestorov podľa vlastných požiadaviek. Priestory môžu byť využité ako kancelárie, na poskytovanie služieb ( kadernícky, kozmetický salón...), alebo ako ambulancia, ateliér a pod... V objekte sú priestory na prenájom aj podľa iných variabilných možností. Cena prenájmu je 5,- € /m²/mesačne/bez energií.
Kancelária v srdci Bratislavy, 87,5 m2
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v pešej zóne, na Hlavnom námestí v historickom centre Bratislavy 1. Neďaleko je Primaciálny palác, Čumil, Michalská brána alebo Hviezdoslavovo námestie. K dispozícii je kancelársky celok o výmere 87,5 m². Nachádza sa na 2.p. historickej budovy. V objekte sa nachádza výťah. Je to je openspace + kuchynka. Sociálne zariadenia sú mimo kancelárskych priestorov. V administratívnom priestore je drevená podlaha. Svetlá výška priestoru je 3,5 m – vysoké stropy dodávajú priestorom vzdušnosť. Súčasťou je internet, videovrátnik a klimatizácia. Cena nájmu je 11 €/m²/mesiac + energie a služby vo výške cca 3,14 €/m²/mesiac, SPOLU 1412 €/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH.  V budove je k dispozícii aj kancelársky celok o výmere 76,5 m². Nachádza sa na 1.p. Priestor pozostáva z 3 miestností (35, 20 a 14 m²) a kuchynky. Cena nájmu je 11 €/m²/mesiac + energie a služby vo výške cca 3,14 €/m²/mesiac, SPOLU 1116 €/mesiac + DPH.  Takže SPOLU 164 m2 za celk. cenu 2525 €/mesiac.  Možnosť prenájmu aj s nábytkom. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Kancelária v srdci Bratislavy, 87,5 m2
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v pešej zóne, na Hlavnom námestí v historickom centre Bratislavy 1. Neďaleko je Primaciálny palác, Čumil, Michalská brána alebo Hviezdoslavovo námestie. K dispozícii je kancelársky celok o výmere 87,5 m². Nachádza sa na 2.p. historickej budovy. V objekte sa nachádza výťah. Je to je openspace + kuchynka. Sociálne zariadenia sú mimo kancelárskych priestorov. V administratívnom priestore je drevená podlaha. Svetlá výška priestoru je 3,5 m – vysoké stropy dodávajú priestorom vzdušnosť. Súčasťou je internet, videovrátnik a klimatizácia. Cena nájmu je 11 €/m²/mesiac + energie a služby vo výške cca 3,14 €/m²/mesiac, SPOLU 1412 €/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH.   V budove je k dispozícii aj kancelársky celok o výmere 76,5 m². Nachádza sa na 1.p. Priestor pozostáva z 3 miestností (35, 20 a 14 m²) a kuchynky. Cena nájmu je 11 €/m²/mesiac + energie a služby vo výške cca 3,14 €/m²/mesiac, SPOLU 1116 €/mesiac + DPH.   Takže SPOLU 164 m2 za celk. cenu 2525 €/mesiac.  Možnosť prenájmu aj s nábytkom. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra
Dizajnový kancel. celok v historickom objekte v centre, 141
Ponúkame na prenájom uzavretý kancelársky celok resp. celé poschodie, na Hurbanovom námestí, oproti Alizé a Michalskej bráne, v Starom Meste, Bratislava 1. Priestory sa nachádzajú sa v kompletne zrekonštruovanej a reprezentatívnej historickej budove v centre Bratislavy, kde je možný prístup aj autom. Budova je vybavená: výťah, odvetranie, funcoily, bezpečnostný systém, štruktúrovaná kabeláž, tel. ústredňa Siemens, internet vedený optickými káblami (GTS Nextra). Prístup aj autom, parkovanie je zabezpečené na vnútorných a vonkajších parkovacích státiach v blízkosti budovy.  K dispozícii je celok na 3.p. (aj výťah) výmery 141,1 m². Sú to reprezentatívne a dizajnové kancelárie, s nadštandardnými presklenými priečkami a atypickými oknami. Priestor dispozične pozostáva z recepcie, kuchynke, 2 kancelárii a openspacu. Na poschodí je aj 2 x WC (páni, dámy) a sprcha s toaletou.  Cena nájmu je 9,5 €/m²/mesiac + energie a služby 3,20 €/m²/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra. Záujemca neplatí províziu RK.