inzercia, predaj, predám, bazár

Kanister plastový , objem 60 l, modrý

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, ponúkam na predaj kanister - sud - bandaska v objeme 60L. Použité len jeden krát v potravinárskom priemysle.

Na bezpečnú prepravu a skladovanie nebezpečných kvapalných látok vrátane väčšiny chemikálií – UN homologácia.

- vyrobené z vysokohustotného polyetylénu (HDPE)
- s ochranou proti UV žiareniu
- hygienický atest
- vysokoodolné tesnenie
- nízka hmotnosť

Veľmi pevný materiál a tvar kanistra zaisťujú perfektnú stabilitu, možnosť stohovania a bezpečnú paletizáciu. Vďaka tvarovo prispôsobenému dnu je možné kanister uchopiť oboma rukami a docieliť úplné vyprázdnenie nádoby.
Plastové kanistre majú pridelenú príslušnú homologáciu – UN 3H1/Y – a vyhovujú tak náročným požiadavkám ADR, RID a IMDG–Code na prepravu nebezpečných kvapalných látok i potravinových surovín.

Cena:
1-5KS - 15€
6-10KS - 12€
11 a viac - 9€

V prípade záujmu viem doviezť kamkoľvek v rámci východného Slovenska, poprípade po dohode v rámci celého Slovenska.
Kanister plastový , objem 60 l, modrý
Podobné inzeráty
Kanister plastový 60L a 30L na predaj
kanister plastový 60L a 30L Kanister plastový 60L a 30L Kanister plastový objem 60 L - vyrobené z vysokohustotného polyetylénu (HDPE) - s ochranou proti UV žiareniu - hygienický atest - vysokoodolné tesnenie - nízka hmotnosť Veľmi pevný materiál a tvar kanistra zaisťujú perfektnú stabilitu,bezpečnú paletizáciu. Vďaka tvarovo prispôsobenému dnu je možné kanister uchopiť oboma rukami a docieliť úplné vyprázdnenie nádoby. Plastové kanistre majú pridelenú príslušnú homologáciu – UN 3H1/Y – a vyhovujú tak náročným požiadavkám ADR, RID a IMDG–Code na prepravu nebezpečných kvapalných látok i potravinových surovín alebo vody. Parametre farba modrá materiál plast uzáver DIN 61 hmotnosť 2500 g objem 60 l vonkajšia dĺžka 382 mm vonkajšia šírka 329 mm vonkajšia výška 641 mm Cena za 60L 1 ks 9,-Eur, od 3ks a viac 7,-Eur cena za 30L 6,-Eur Meno: Cast Telefon: E-mail: cast@
Kanister plastový , objem 60 l, modrý
Ponúkam na predaj kanister - sud - bandaska v objeme 60L. Použité len jeden krát v potravinárskom priemysle. Na uskladnenie vody ale aj Na bezpečnú prepravu a skladovanie nebezpečných kvapalných látok vrátane väčšiny chemikálií – UN homologácia. - vyrobené z vysokohustotného polyetylénu (HDPE) - s ochranou proti UV žiareniu - hygienický atest - vysokoodolné tesnenie - nízka hmotnosť Veľmi pevný materiál a tvar kanistra zaisťujú perfektnú stabilitu, možnosť stohovania a bezpečnú paletizáciu. Vďaka tvarovo prispôsobenému dnu je možné kanister uchopiť oboma rukami a docieliť úplné vyprázdnenie nádoby. Plastové kanistre majú pridelenú príslušnú homologáciu – UN 3H1/Y – a vyhovujú tak náročným požiadavkám ADR, RID a IMDG–Code na prepravu nebezpečných kvapalných látok i potravinových surovín. Cena: CENA KUS KANISTER NA VODU ČISTÝ - 15€ CENA KUS KANISTER NA POHONNÉ HMOTY (benzín, nafta, olej atď.) - 7€ V prípade záujmu viem doviezť kamkoľvek v rámci východného Slovenska, poprípade po dohode v rámci celého Slovenska.
kanister plastový 60L a 30L
Kanister plastový 60L a 30L Kanister plastový objem 60 L - vyrobené z vysokohustotného polyetylénu (HDPE) - s ochranou proti UV žiareniu - hygienický atest - vysokoodolné tesnenie - nízka hmotnosť Veľmi pevný materiál a tvar kanistra zaisťujú perfektnú stabilitu,bezpečnú paletizáciu. Vďaka tvarovo prispôsobenému dnu je možné kanister uchopiť oboma rukami a docieliť úplné vyprázdnenie nádoby. Plastové kanistre majú pridelenú príslušnú homologáciu – UN 3H1/Y – a vyhovujú tak náročným požiadavkám ADR, RID a IMDG–Code na prepravu nebezpečných kvapalných látok i potravinových surovín alebo vody. Parametre farba modrá materiál plast uzáver DIN 61 hmotnosť 2500 g objem 60 l vonkajšia dĺžka 382 mm vonkajšia šírka 329 mm vonkajšia výška 641 mm Cena za 60L 1 ks 9,-Eur, od 3ks a viac 7,-Eur cena za 30L 6,-Eur Meno: Cast Telefon: E-mail: cast@
Kanister plastový 60 liter - Na predaj
Kanister plastový 60L Kanister plastový objem 60 L - vyrobené z vysokohustotného polyetylénu (HDPE) - s ochranou proti UV žiareniu - hygienický atest - vysokoodolné tesnenie - nízka hmotnosť Veľmi pevný materiál a tvar kanistra zaisťujú perfektnú stabilitu,bezpečnú paletizáciu. Vďaka tvarovo prispôsobenému dnu je možné kanister uchopiť oboma rukami a docieliť úplné vyprázdnenie nádoby. Plastové kanistre majú pridelenú príslušnú homologáciu – UN 3H1/Y – a vyhovujú tak náročným požiadavkám ADR, RID a IMDG–Code na prepravu nebezpečných kvapalných látok i potravinových surovín alebo vody. Parametre farba modrá materiál plast uzáver DIN 61 hmotnosť 2500 g objem 60 l vonkajšia dĺžka 382 mm vonkajšia šírka 329 mm vonkajšia výška 641 mm Cena za 1 ks 9,-Eur, od 3ks a viac 7,-Eur
NOVE NEPOUZITE: Bandaska, kanister 30l (SADA 5KS)
Plastový kanister s UN homologáciou, 30 L Boli kúpené so zámerom skladovania vody. Nikdy neboli použité. Od zakúpenia sú v pivnici nikdy do nich nebolo nič naliate. Pôvodná cena za ks 19,2€ (spolu 96€) Predám ich za 75€ teda (15€/Ks) Predám iba všetkých 5ks spolu. Prosím nie po jednom. Nachádzajú sa v BA na Tomášikova - osobný odber po dohode termínu. Kúpené tu:
Bandaska, kanister 30L - 5KS -NOVE NEPOUZITE (ZNIZENA CENA)
Plastový kanister s UN homologáciou, 30 L Boli kúpené so zámerom skladovania vody. Nikdy neboli použité. Od zakúpenia sú v pivnici nikdy do nich nebolo nič naliate. Pôvodná cena za ks 19,2€ (spolu 96€) Predám ich za 50€ teda (10€/Ks) Predám iba všetkých 5ks spolu. Prosím nie po jednom. Nachádzajú sa v BA na Tomášikova - osobný odber po dohode termínu. Kúpené tu: