inzercia, predaj, predám, bazár

Kanvice rozklikaj

Kategória: Ostatné

Značená porcelánová kanvica na kávu výška 22cm, cena 10 €. Značená kanvica Bawaria na kávu 15 cm, výška 15 cm, cena 10 €.Kanvica so šálkou na čaj cena 10 €. Kanvica so šálkou na čaj, značená, porcelán, cena 10 €. Mliečnik a cukornička, cena 10 €.
Kanvice rozklikaj
Podobné inzeráty
Tupperware Filtračná konvica + náhradný granulát
S Filtračnou kanvicou značky Tupperware budete mať vždy lahodnú vodu. Urobili ste pre seba a svoju rodinu múdru investíciu a dôležitý krok k zlepšeniu kvality pitnej vody. Rozdiel spoznáte ihneď, akonáhle sa prvýkrát napijete čisté vody alebo si pripravíte kávu alebo čaj. Vás aj vašu rodinu prekvapia nielen lepšiu chuť, ale aj vzhľad nápojov. Pitná voda nielen hasí náš smäd, ale zároveň je nevyhnutná pre mnoho životných funkcií nášho tela, napríklad pre trávenie, odplavovanie odpadov a toxínov, doplňovanie tekutín a reguláciu telesnej teploty. Navyše udržuje kožu hladkú a hydratovanú. Množstvo vody, ktoré by ste mali vypiť, záleží na niekoľkých faktoroch, ako napríklad na výške a hmotnosti. U väčšiny ľudí je to zhruba 2 l.Lahodnejšia pitná voda vďaka filtru obsahujúcemu uhlík a živicu premieňajúcu ióny. Znižuje obsah vápnika (tvrdosť vody), chuť a zápach a látky ako napr. chlór. Okrem toho vo vodovodnej vode redukuje obsah ťažkých kovov, ako je napríklad olovo, ortuť, meď, kadmium, hliník a zinok. Lepšia chuť kávy a čaju vďaka príprave z filtrovanej vody. Lepšia chuť detskej výživy, nápojov z koncentrovaných ovocných štiav a práškových zmesí. Lepšia chuť varenej alebo na pare pripravovanej zeleniny. Lepšia chuť chladených nápojov pri príprave ľadových kociek z filtrovanej vody. Celkový objem filtračnej kanvice je 2,6 litra a je možné v nej ponechať pribl. 2 litre vody (vrátane vody v zásobníku, ktorá zatiaľ nebola prefiltrovaná). Zásobník je upevnený a fixovaný vo vnútri kanvice. Je potrebné dodržať hladinu plnenia, aby nedošlo k preplneniu. Zásobník je vyšší ako vlastná kanvica (možnosť filtrovať viac vody naraz) a je dodávaný s vekom a krytom výlevky. Filtračná vložka je súčasť naplnená filtračným granulátom dodávaným v plastikovom sáčku. Granulát je možné do filtračnej vložky ľahko nasypať. Filtračnú vložku tvoria 2 súčasti (nádoba a veko) a jedna sieťka. Sieťka zabraňuje úniku granulátu z filtračného systému a jeho rozšíreniu do filtračnej kanvice. Na vonkajšej strane veka filtračnej kanvice je umiestnený Digitálny indikátor životnosti uhlíkových granúl. Indikátor mojej display ako solárny panel, ktorý ho napája. Pokiaľ bude kanvica dlhú dobu v tieni (napr. v chladničke) je možné, že sa indikátor vypne. Indikátor je orientačné zariadenie, ktoré ukazuje koľko dní ešte môžete kanvicu používať. Teda pri výmene filtračnej náplne podržte tlačidlo ŠTART, naskočí údaj 30 (teda 30 dní) a vpravo dole bliká malá bodka. Každý deň potom ukazovateľ odpočíta jeden deň...atď. atď. Na konci je teda čas vymeniť filtračnú vložku. Maximálne denné množstvo prefiltrovanej vody: 7,5 l (Dôvod: Nejakú dobu trvá, kým sa aktívne zložky živice premieňajúce ióny dostanú na povrch. Maximálne množstvo prefiltrovanej vody na jedno naplnenie granulátu: 150 l (záleží na zložení vody )
Smaltové kanvice
Predám všetky tieto kanvice iba spolu cena 50 EUR ,sú zachovalé v dobrom stave.
Brita filtračná kanvice 2,4 L
Brita filtračná kanvice 2,4 L s led indikátorom výmeny filtra (len osobný odber)
Filtre do kanvice Laica
Predám 3ks filtrov do filtračnej kanvice Laica.
Filtrácia do kanvice
Predám túto filtráciu do kanvice. sú nové. Mám 8 ks všetky spolu predám za 20e. Účinne redukuje chlór, vodný kameň a iné nečistoty, najmä v tvrdej vode Vstavané jemné sieťové sitko zadržiava častice bez obsahu BPA Náplň sa musí vymeniť asi po 30 dňoch alebo 100 litroch v závislosti od tvrdosti vody. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostaté moje inzeráty.
Náhradné filtre do kanvice
Ponúkam na predaj úplne nové, zabalené filtre do kanvice na filtrovanie vody. Balenie obsahuje 6ks. Cena je uvedená za balenie.