inzercia, predaj, predám, bazár

Kapsa cez plece

Kategória: Doplnky

Nová kapsa cez plece šírka 18cm výška 22cm
Kapsa cez plece
Podobné inzeráty
Lotto taška cez plece/ nové
Predám tašku značky Lotto, model na plece (cross body), taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa zatvára na zips, taška má jedno vrecko vpredu vonku, ktoré sa zatvára na zips. Dĺžka remeňa na plece sa dá upraviť podľa potreby na rôznu dĺžku. Rozmery tašky: výška x dĺžka x šírka: 30 x 28 x 9 cm. Pôvodná cena v obchode 160,- Euro, cena v outlete 120,- Euro, moja cena 20,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Lotto taška cez plece/ nové
Predám tašku značky Lotto, model na plece (cross body), taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa zatvára na zips, taška má jedno vrecko vpredu vonku, ktoré sa zatvára na zips. Dĺžka remeňa na plece sa dá upraviť podľa potreby na rôznu dĺžku. Rozmery tašky: výška x dĺžka x šírka: 30 x 28 x 9 cm. Pôvodná cena v obchode 160,- Euro, cena v outlete 120,- Euro, moja cena 15,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Kapsa
UNISEX kapsa cez rameno Nova nenosená
Ecko taska cez plece
Predam novu tasku cez plece americkej znacky Ecko urcenu aj pre laptop / notebook vid foto. Rozmery su 52x40cm. Moznost poslania i na dobierku. Pri dobierke sa poštovné uhrádza vopred bankovým prevodom na moj účet. Kvôli zlej skúsenosti s nepreberacmi zásielok.
Taška cez plece EASTPAK
Taška cez plece EASTPAK na Notebook alebo do práce je nepoužitá a nová. Možnosť prebratia je osobný odber alebo dobierka. Cena poštovného je zahrnutá v cene tovaru. Pre viacej INFO neváhajte kontaktovať.
ECCO KOŽENÁ TAŠKA CEZ PLECE
Predám málo nosenú ECCO čiernu unisex tašku cez plece z hovädzej kože. Veľmi dobrý stav, vyzerá ako nová. Do tašky sa zmestí 15 palcový notebook a A4 formát. Pôvodná cena 349€. Osobný odber Trnava, Martin alebo pošlem na dobierku.