inzercia, predaj, predám, bazár

Kapsičky

Kategória: Ostatné

Predám kapsičky. Cena za všetko
Kapsičky
Podobné inzeráty
2 ks kapsičiek na mince, na ruku
Predám veľmi praktické kapsičky na mince v počte 2 ks, ktoré je možné pripevniť na ruku, keďže sú na suchý zips. Rozmery kapsičky: 13 x 8 cm. Kapsičky sa zatvárajú na zips. Cena za obidve kapsičky: 3 €.
2 ks kapsičiek na mince, na ruku
Predám veľmi praktické kapsičky na mince v počte 2 ks, ktoré je možné pripevniť na ruku, keďže sú na suchý zips. Rozmery kapsičky: 13 x 8 cm. Kapsičky sa zatvárajú na zips. Cena za obidve kapsičky: 2 €.
Kapsička na jedlo, 12 ks - 2 balenia
Predám Papoo kapsičky na jedlo - 12 ks - 2 balenia. Iba 4 z nich boli použité - ostatné nové - len umyté v umývačke riadu. Cena za obe balenia 8€. Papoo kapsička na opakované použitie je ideálny spoločník na cesty. Jednoducho si pripravíte mixovaný pokrm, naplníte ho do kapsičky a bezpečne uzavriete spoľahlivým uzáverom. Vaše dieťatko sa tak po ceste pohodlne nakŕmi samé bez lyžičky. Kapsičku jednoducho umyjete aj v umývačke riadu. V prípade, že pripravíte viac pokrmu, nachystáte si ho do kapsičky a uskladnite v mrazničke pre ďalšie spoločné výlety.
Štýlové naplniteľné kapsičky s motívom Zombie NOVé
Štýlové naplniteľné kapsičky s motívom Zombie, pôsobia veľmi efektne s farebnou náplňou.. Kapsičku jednoducho naplníte, uzavrite uzáverom, takže nehrozí nehoda s nechceným vyliatím, a dieťa sa z nej samo pohodlne napije, alebo nakŕmi. Kapsičku potom jednoducho umyjete, dokonca ju môžete dať aj do umývačky riadu, a môžete opätovne používať. Kapsičku môžete dať aj do mikrovlnky.
Kapsičky na jedlo
Predám plniace kapsičky na jedlo 200 ml - nepoužité. Prosím písať sms
Pedigre kapsicky
Predám nerozbalene kapsičky PEDIGRE 12x9 krabic.Cena dohodou