inzercia, predaj, predám, bazár

Kärcher 2.645-290.0 záhradná sprcha so sadou pre pripojenie

Kategória: Záhradná technika

Špeciálne funkcie

Ideálne pre náročné zavlažovanie

Štyri rôzne vzory striekania

Špeciálna membránová technológia

Charakteristika

Otočná rukoväť

Ergonomický regulačný ventil

Jednoduché uzamknutie uvoľňovacej rukoväte

Mäkké plastové prvky

Odnímateľná sprchová zástena

Click systém vhodný pre všetky známe značky.

Rozsah dodávky

Multifunkčná striekacia pištoľ

2 vysoko kvalitné univerzálne spojky plus s rukoväťou - jedno vrátane systému Aqua Stop

Konektor na odbočku G3 / 4 "s redukciou G1 / 2".

Prípade otázok píšte , kľudne pošlem foto , buď osobný odber alebo cez poštu

poštovné ceny nájdete tu :.
Kärcher 2.645-290.0 záhradná sprcha so sadou pre pripojenie
Podobné inzeráty
Záhradná Hadica 33 m zelená
Zdravím, predám 100% funkčnú a nepoškodenú hadicu ktorú som kupoval min. rok v OBI za 40 eur. Stále je ponúkajú kludne môžete pozrieť aj parametre a cenu na ich stránke. cena 15 eur. Osobný odber Bratislava alebo možnosť aj poslať poštou na dobierku. Parametre: Záhradná hadica v stiahnutom stave je neskutočne praktická a veľmi jednoducho sa prepravuje. Väčšina záhradných hadíc sú nepraktické monštrá - ťažké, nepraktické a stále zauzlené. Hadica s nízkou hmotnosťou sa samovoľne predlžuje prívodom vody na 3-násobnú dĺžku a pri vyprázdnení sa stiahne späť na svoju pôvodnú veľkosť. Vďaka svojej enormne pružnej tkanine a adaptívnej vonkajšej vrstve sa pružná záhradná hadica stane miláčikom všetkých záhradníkov. Soft-Touch (striekaciu hlavicu s 8 funkciami - sprcha, plochý a perlový prúd, kónický tok, plný prúd, prúd s tlakom, silný dažďový prúd a rozprašovaná hmla) a prípojku. Materiál: Latex/Polyester/ABS Najlepší tlak: 12 barov Pracovný tlak: 5-6 barov Odolná voči teplotám: od -10 do +40° C Materiál: Vonkajší materiál hadice: polyester 2500D Vnútorný materiál hadice: 2 vrstvy latexu (vnútorný priemer 6 mm, vonkajší priemer 10 mm) - vhodná na vodovodnú prípojku 1/2 palcov.
Záhradná Hadica 33 m zelená
Zdravím, predám 100% funkčnú a nepoškodenú hadicu ktorú som kupoval min. rok v OBI za 40 eur. Stále je ponúkajú kludne môžete pozrieť aj parametre a cenu na ich stránke. cena 10 eur. Osobný odber Bratislava alebo možnosť aj poslať poštou na dobierku. Parametre: Záhradná hadica v stiahnutom stave je neskutočne praktická a veľmi jednoducho sa prepravuje. Väčšina záhradných hadíc sú nepraktické monštrá - ťažké, nepraktické a stále zauzlené. Hadica s nízkou hmotnosťou sa samovoľne predlžuje prívodom vody na 3-násobnú dĺžku a pri vyprázdnení sa stiahne späť na svoju pôvodnú veľkosť. Vďaka svojej enormne pružnej tkanine a adaptívnej vonkajšej vrstve sa pružná záhradná hadica stane miláčikom všetkých záhradníkov. Soft-Touch (striekaciu hlavicu s 8 funkciami - sprcha, plochý a perlový prúd, kónický tok, plný prúd, prúd s tlakom, silný dažďový prúd a rozprašovaná hmla) a prípojku. Materiál: Latex/Polyester/ABS Najlepší tlak: 12 barov Pracovný tlak: 5-6 barov Odolná voči teplotám: od -10 do +40° C Materiál: Vonkajší materiál hadice: polyester 2500D Vnútorný materiál hadice: 2 vrstvy latexu (vnútorný priemer 6 mm, vonkajší priemer 10 mm) - vhodná na vodovodnú prípojku 1/2 palcov.
Nová zavlažovacia sada KARCHER Premium
Zavlažovacia sada Premium kúpená ešte koncom roka 2019 a v rokoch 2020-2022 sme nepustili ešte do prevádzky. Má to komplet originál balenie, nebola ani otvorená, v suchu skladovaná. Iba merák, riadiaca jednotka je v hodnote 60-80 eur a tu máte komplet spojky, hadice - bola to vtedy promo sada od Karcher, ktorá stojí zato. Popis produktu: Zalievajte svoju záhradu podľa úrovne vlhkosti a presne podľa potreby: s Premium zavlažovacou súpravou so systémom SensoTimer ST6 eco!ogic (1x 15 m, 1x 10 m), 10 m hadice, 4 T-kusy s reguláciou, 4 I kusy, 15 odkvapových manžiet, 10 striekacích golierov (2x 360 °, 4x 180 ° a 4x 90 °), 10 tesniacich manžiet na utesnenie otvorov, 5 koncových kusov a 10 uzemňovacích hrotov na upevnenie hadíc - to všetko môže byť zostavené bez použitia náradia! Pri nastavovaní úrovne vlhkosti je k dispozícii 5 rôznych úrovní. Senzor meria úroveň pôdnej vlhkosti a prenáša ho rádiovými vlnami do SensoTimer. Ak úroveň vlhkosti klesne pod zvolenú hodnotu, zavlažovanie sa spustí automaticky v nasledujúcom nastavenom čase. Systém pracuje s tlakom až 4 bar a môže byť individuálne nastavený na akýkoľvek typ záhrady. Takže pripravená na jar 2023. Teraz kúpiť viete vsrchnú sadu zvlášť, kupujete hadite a vyše 60,- EUR iba riadiaca jednotka a tu je komplet celý set. Ak to kúpite ako darček - zľava - dohodneme sa.
Nová zavlažovacia sada KARCHER Premium
Zavlažovacia sada Premium kúpená ešte koncom roka 2019 a v rokoch 2020-2022 sme nepustili ešte do prevádzky. Má to komplet originál balenie, nebola ani otvorená, v suchu skladovaná. Iba merák, riadiaca jednotka je v hodnote 60-80 eur a tu máte komplet spojky, hadice - bola to vtedy promo sada od Karcher, ktorá stojí zato. Popis produktu: Zalievajte svoju záhradu podľa úrovne vlhkosti a presne podľa potreby: s Premium zavlažovacou súpravou so systémom SensoTimer ST6 eco!ogic (1x 15 m, 1x 10 m), 10 m hadice, 4 T-kusy s reguláciou, 4 I kusy, 15 odkvapových manžiet, 10 striekacích golierov (2x 360 °, 4x 180 ° a 4x 90 °), 10 tesniacich manžiet na utesnenie otvorov, 5 koncových kusov a 10 uzemňovacích hrotov na upevnenie hadíc - to všetko môže byť zostavené bez použitia náradia! Pri nastavovaní úrovne vlhkosti je k dispozícii 5 rôznych úrovní. Senzor meria úroveň pôdnej vlhkosti a prenáša ho rádiovými vlnami do SensoTimer. Ak úroveň vlhkosti klesne pod zvolenú hodnotu, zavlažovanie sa spustí automaticky v nasledujúcom nastavenom čase. Systém pracuje s tlakom až 4 bar a môže byť individuálne nastavený na akýkoľvek typ záhrady. Takže pripravená na jar 2023. Teraz kúpiť viete vsrchnú sadu zvlášť, kupujete haditce za vyše 60,- EUR iba riadiaca jednotka a tu máte komplet…. Poštou môžem zaslať tiež za 5 eur.
Karcher
Predám úplne novú (ani raz nepoužitu) batériu a nabíjačku KÄRCHER. Vhodná prakticky na všetky AKU výrobky KÄRCHER. Cena 60€
Vysokotlakový čistič Kärcher K 4 Premium Universal
Predám málo používanú ročnú Vapku Karcher. Vysokotlakový čistič Kärcher K 4 Premium Universal je ideálny na príležitostné použitie a na odstraňovanie stredne silných nečistôt (napr. autá, ploty, bicykle). S prietokom 400 l/h (približne 0,00011 m3/s) a maximálnym tlakom vody 130 barov môžete pracovať efektívne.