inzercia, predaj, predám, bazár

Kärcher SC1 easyfix v záruke

Kategória: Ostatné

Predám parný čistič Kärcher s príslušenstvom (5x násada na mop,5x násada mikrovlákno) v záruke do 12/23. Použitý pár krát. Iba osobný odber Prešov ( prípadne SNV cez víkend). Píšte iba mail.
Kärcher SC1 easyfix v záruke
Podobné inzeráty
Parný čistič Kärcher SC 3 EasyFix ZÁRUKA 12/2023
Predám parný čistič s komplet príslušenstvom, originál krabicou aj záručným listom. Použitý párkrát, objednaný z Andrea Shop - v záruke do konca roka. Osobný odber okres BN, TN alebo odošlem po úhrade vopred na účet. !!! Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Bližšie informácie: SC 3 EasyFix je najrýchlejší parný čistič, len za 30 sekúnd je okamžite pripravený na použitie. Kedykoľvek naplniteľná nádrž na vodu umožňuje prácu bez prerušovania. Odvápňovacia kartuša automaticky a účinne odstraňuje z vody vápenaté zlúčeniny a predlžuje tak životnosť stroja. Parný čistič Kärcher SC 3 EasyFix čistí bez chémie a je použiteľný takmer všade. Tvrdé plochy v domácnosti sú jeho výsadou. Pri dôkladnom čistení parným čističom Kärcher odstránite 99,999% koronavírusov * a 99,99% všetkých bežných domácich baktérií ** z typických domácich tvrdých povrchov. Za pomoci rozmanitého príslušenstvo možno hygienicky vyčistiť takmer celú domácnosť - kúpeľňu, dlaždice, obkladačky, varnú dosku, digestor, a dokonca aj tie najmenšie špáry - vrátane odolnej a priľnavej špiny. Veľkým pomocníkom je pritom tiež podlahová hubica EasyFix s flexibilným kĺbom pre dokonalú ergonómiu a pre skvelé výsledky čistenia. Systémom suchých zipsov ľahko upevníte utierku z mikrovlákien na podlahovú hubicu a opäť odstránite, bez toho, aby ste prišli do kontaktu so špinou. S dvojstupňovou reguláciou pary sa dá jej itenzita prispôsobiť povrchu a znečisteniu.
SC1 Advanced
SC1 ADVANCED: Neviditeľne integrovaná do prilby (SCHUBERTH C4 a R2) Pokročilý systém Noise Control ™ značky Sena Ovládané cez aplikáciu Sena Smartphone (pre Android alebo iPhone) Možno spárovať s voliteľným diaľkovým ovládačom Bluetooth Bluetooth 4.1 Hlasové povely 4-cestný interkom 14 hodín hovoru Zdieľanie hudby FM rádio Len s SC1 Advanced budete môcť: Spravovať zoznamy skupín Uložiť obľúbené položky (vrátane skupín) Nastavenie rýchlej voľby Spustite Group Intercom ™ Uložiť prednastavené rozhlasové stanice -záruka ešte jeden rok (komunikator, interkom, intercom, sc1, schuberth, sena, prilba, c4, c4 pro)
Parný čistič Kärcher SC 1 EasyFix
Predám parný čistič Kärcher SC 1 EasyFix, ako nový, 2x použitý
Kärcher SC4
Predám zachovalý parný čistič Kärcher SC4. Parametre- Viac info tel. na mail, sms, WhatsApp NEODPOVEDAM!!! Parný čistič , Kärcher , parný mop
Súprava Kärcher: batéria a rýchlonabíjačka 36 V, 2,5 Ah
Ponúkam na predaj súpravu Kärcher batéria a rýchlonabíjačka na 36 V s kapacitou 2,5 Ah. Súprava je nepoužitá. Dôvodom predaja je skutočnosť, že sme si nakúpili viacero produktov Kärcher, ku ktorým boli tieto sady a máme ich zbytočne veľa. Na predaj sú 2 sady; samostatne 1 súprava za 100 eur, obe spolu za 180 eur. V súprave je „výkonnejšia“ batérie, nakoľko Kärcher má aj batérie na 18 V; ponúkaná je na 36 V. Detailný popis je na týchto stránkach: a V prípade akýchkoľvek otázok ma môžete kontaktovať ktorýkoľvek deň v čase 9,00 až 21,00 hod. Prosím iba telefonické hovory. Na SMS či iné textové správy nereagujem.
tepovaci prasok tepovaci prostriedok karcher
predam tepovaci prasok karcher predam tepovaci prostriedok karcher predam prach na tepovanie karcher predam prasok na tepovanie karcher poštovne na dobierku prvou triedou 7 euro cena dohodou inzerat platny do zmazania