inzercia, predaj, predám, bazár

Karlstein výčapne zariadenie

Kategória: Ostatné - biela

Predám dva krát použité výčapne zariadenie, cena 100€ dohoda možná
Karlstein výčapne zariadenie
Podobné inzeráty
Grill KARLSTEIN
Grill rakletovaci od KARLSTEIN ,cisto novy este zabaleny.
Klarstein Beerkules
Klarstein Beerkules vyčapne zariadenie na 5l sudki. Vyčapne zariadenie bolo 1 použité (na skúšku funkčnosti po otestovaní zariadenie bolo vyčistené) ponúkam ho v origi. krabici s náhradnými dielami viď ft.7 3x adaptér na Haineken sudky(sudky s obsahom co2) 3x biele tesnenie do naražadla na sudky viď. foto 6 2x čierne tesnenie ( použitie medzi co2 kartušou a prerazačom co2) 1x prerazadlo co2 1x náhradná hadička 1x nadržka na čistenie K produktu ponúkam aj 9ks náhradných co2 kartuš (bombičky Ostatné diele ktorú sú znazornene pri kúpe nového produktu boli použité na zostavenie. Produk je plné funkčni. Bez zaruky. Je možný aj osobný odber pošlem aj na dobierku dobierka je na náklady kupujuceho. Nižšie je link na nový produkt. Tam sa dozviete podrobnejšie informácie.
Vyčapne zariadenie
Predám vyčapne zariadenie, plne funkčné dva krát použitý darček :) pridám ktomu 2 prázdne sudky na plnenie vlastným pivom. + 8ks co2 bombiciek..
Výčapné zariadenie - Klarstein
Predám výčapné zariadenie na pivo, je ako nové.
Výčap BRD Hopfenthal
Predám výčapné zariadenie BRD Hopfenthal, použité iba 2x , ako nové. Pôvodná cena 140€. Odber Borský Mikuláš.
Gastro post-m AQUAVER 4SD Verma so zákl. prisl. na zapojenie
Výčapné zariadenie typu post-mix AQUAVER 4SD s nerezovým plášťom je určené na napúšťanie štyroch druhov limonád a chladenej a sódovej vody. Je vhodný pre použitie sirupových koncentrátov v kyvetách aj bag in boxoch. AQUAVER 4SD sa ovláda tlačítkami na modernom sklenenom paneli s displejom. Pripojenie vody, sirupov a CO2 sa nachádza na dne výčapného zariadenia, vďaka tomu je dostupné z ľubovoľnej strany. Chladenie Tepelným výmeníkom chladu je hliníkový blok, v ktorom je zaliatý saturátor, nerezový výparník a nápojové vlnovky. Na zapojenie budete potrebovať: pripojenie na vodovodnú batériu so závitom 1/2" (najlepšie do 5m od sódobaru) plyn CO2 - tlaková fľaša nie je súčasťou balenia elektrina - bežná elektrická zásuvka (do 1,5m od sódobaru) sirupy - v bag in boxoch alebo kyvetách K post-mixom doporučujeme zakúpiť sadu príslušenstva podľa použitého balenia sirupov pre ich pripojenie a prevádzku! Technické parametre nerezový plášť 6 chladených nápojov - 4 ochutené nápoje + voda a sóda (možnosť miešania sirupov s vodou alebo sódou) chladiaci výkon prístroja: 35 l/h rozmery šírka/hĺbka/výška: 280 / 496 / 462 mm príkon elektro: 0,35kW/230V sklenený panel s tlačítkama a displejom pre 6 druhov nápojov (4 druhy limonád alebo džusov + chladená voda a sóda) elektronické nastavovanie pomerov sirupov/džusov a veľkosti dávok možnosť sledovania množstva vydaných nápojov elektromagnetická výčapná hlava Váha: 40 kg