inzercia, predaj, predám, bazár

Karter na CZ

Kategória: Veterány

Predam karter prazdny s valcom a hlavou(neolamany s valcom na dalsie pouzitie)
Karter  na CZ
Podobné inzeráty
Starý karter na jednovalcový štvortaktný motor 100 ročný
Predám tento starý karter na jednovalcový štvortakt neznámej značky z cca 20- tych rokov minulého storočia. Karter je poškodený viď. foto. Možno aj ako dekorácia do dielne. Cena 49,-€ + dohoda. Zašlem poštou. Pozri ost. inzeráty.
Karter, kľuka a vahadlovka NSU 351 OS/OSL
Predám karter, kľuku a vahadlovku na nemecké moto z 30 -tych rokov NSU 351 OSL /liatinová hlava/. Kľuka sa otáča, ojnica sa pohybuje. Karter má pod výrobným číslom vyrazenú armádnu značku wehrmachtu. Cena 375,-€. Zašlem poštou. Pozri ost. inzeráty.
Kupim pravy Karter Jawa 250 Perak Fj
Kupim pravy karter Jawa 250/11 Fj potrebujem len jedno ucho ponuknite aj poškodeny ide mi len o to co je na foto.
Nekompletný motor NSU 351OS/OSL
Predám karter, kľuku, 2 hlavy, vahadlovku a kryciu trubku tyčiek na NSU 351 OS/OSL /liatinová hlava/. Kľuka sa otáča, ojnica sa pohybuje, hlavy na opravu. Karter má pod výrobným číslom vyrazenú armádnu značku wehrmachtu. Cena 490,-€. Zašlem poštou. Pozri ost. inzeráty.
Lavy karter jawa perak 250 fj
Lavy karter jawa perak fj 250
Nekompletný motor NSU 351OS/OSL
Predám karter, kľuku, 2 hlavy, vahadlovku a kryciu trubku tyčiek na NSU 351 OS/OSL /liatinová hlava/. Kľuka sa otáča, ojnica sa pohybuje, hlavy na opravu. Karter má pod výrobným číslom vyrazenú armádnu značku wehrmachtu. Cena 350,-€. Zašlem poštou. Pozri ost. inzeráty.