inzercia, predaj, predám, bazár

Kate McMullan - Akadémia drakobijcov 1, 2, 3, 4

Kategória: Detská literatúra

Kate McMullan - Akadémia drakobijcov
1.diel Novy žiak
2.diel Pomsta dračej panej
3.diel Školský výlet do jaskyne záhuby
4.diel Wiglaf sa žení

Všetky 4 knižky 5€
Kate McMullan - Akadémia drakobijcov 1, 2, 3, 4
Podobné inzeráty
Leporelá (7 kníh)
1. O vlkovi a kozliatkach, O kohútikovi a sliepočke, O veľkej repe - 4€ 2. Detská akadémia (Čísla + Ročné obdobia) - 4€ 3. Puzzle leporelá - Janko a Marienka, O neposlušných kozliatkach - 4€ Všetko spolu 10€ + poštovné Možnosť aj osobného odberu v Prešove. PROSÍM KONTAKTUJTE MA MAILOM/SMS.
Rôzne detské knižky
Rozprávky a povesti Božena Nemcová 4€ vo vnútri venovanie Odysea 9€ S maliarom okolo sveta 10€ moja tajná kúzelníka akadémia 5€ Moja najmilšia biblia pre deti 7€ Rozprávky z Lekárne 15€ Hádaj kto ťa má rád 12€
Knihy ZUZANKA, HEIDI, POLLYANNA a iné
Predám pekné a známe detské knižky v nepoškodenom stave s dodaním cca do 2 týždňov. Uvedená cena za kus, v prípade Pollyanny cena spolu za obe :) Zloč.akadémia 10€ PREDANÉ: HEIDI - Dievčatko z hôr V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty a hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
Knižky pre deti po anglicky
Kate DiCamillo- Flora and Ulysses- 4 eurá, Klaus Baumgart- Lauras star and the New Teacher- 3 eurá, Betty G.Birney- Surprises According to Humphrey- 3 eurá, Dvojjayčné príbehy od Jenny Dale- Nerozlučná dvojica, Pigo a Pogo- každá za 3 eurá. Ak si prosíte všetky spolu tak by to bolo za 15 eur.
Knihy pre deti
Predám knihy pre deti: Šlabikár včielky Maji (Jozef Pavlovič) → 1,50€ Robinsonov návrat - Príbehy z lesa od Tonyho Wolfa → 1€ (mierne poškodené rohy na obale) Škriatkovia z ríše rozprávok (Matys) → 1,50€ Murko, plachý kocúrik (Holly Webb) → 3€ Rina, zabudnuté šteniatko (Holly Webb) → 3€ Hotel zvieratiek - Čuch na záhady (Kate Finch) → 3€ Daj ma mamička do školy (vydavateľstvo Buvik) → 1€ (zanedbateľne popísaná) Zákon svorky - Skrytý nepriateľ (Erin Hunter) → 3€ V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom e-mailu.