inzercia, predaj, predám, bazár

KAUČUKOVÁ IZOLÁCIA SAMOLEPIACA - ALU

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj Samolepiaca kaučuková izolácia s povrchovou hlinikovou fóliou. Mam aj dostupné bez povrchovou úpravou.

Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku, ktorý možno vhodne použiť pre izoláciu komponentov klimatizácií a vetracích zariadení. Kaučukový mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu.

Materiál neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám, vytvára akustickú bariéru a dokonale pohlcuje hluk a izoluje od teploty (tepelne). Izolačná pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Odolne proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom určená na izoláciu ventilačných a klimatizačných rozvodov, tiež na prestavbu dodávok, karavanov, sauny, mobil dom, chaty atd.
Pre teploty od od -50°C do +90°C

Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce, ako aj do odolnej údržby peny na rôznych prvkoch.

Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením.

Dostupné sú rôzne hrúbky:
3mm/6mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm. Cena podľa rozmeru a hrubky.
Cena od 7€/1m2 (3mm)
Preferujem osobný odber.

V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
KAUČUKOVÁ IZOLÁCIA SAMOLEPIACA - ALU
Podobné inzeráty
KAUČUKOVÁ TERMO IZOLÁCIA, PENA SAMOLEPIACA z ALU
Na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Flexibilná gumová izolácia s povrchovou hliníkovou vrstvou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to výborná protihluková izolácia, absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku, ktorý je stabilný pri vysokých teplotách. Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia). Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, auto karavan, obytné prives, kamper. Výborná materiál na zateplenie mobilných & rekreačných domov, kontajnerovy dom, predajný stánok, maringotka, sauna. Kaučukova mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu, polystyrén a klasicky izolačný materiál. Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce a jednoduchá inštalácia na akékoľvek povrchy bez nutnosti zahrievanie. Špičkové lepiace vlastnosti, extrémne dobre drží. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Použiteľnosť a aplikácia: automobilový priemysel, obytné auto, dodávky, kamper, odhlučnenie nahrávacieho štúdia, garáž, strojovna priestor, zvukotesné kanalizačné potrubia, izolácia dverí, strech, podlaha, stien. Zateplenie sauna, predajny stánok, garaż, skladový priestor atď. Dostupné hrúbky: 5mm/6mm/8mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa hrúbky od 8€ 1m2. Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms
Obojstranna paska samolepiaca, obojstranne samolepiaca paska
Obojstranna paska samolepiaca, obojstranne samolepiaca paska - [28.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Obojstranna paska samolepiaca, obojstranne samolepiaca paska - 1 Obojstranna paska samolepiaca, obojstranne samolepiaca paska - 2 Predam obostranne samolepiacu pasku v kotuciku. Sirka pasky je 50mm, cize 5cm. Moznost vyuzitia napr. na podlepenie kobercov, behunov a roznych inych materialov. Obojstrana lepiaca paska tensi stred pasky dlzka 5m cena 2 eur. Obojstranna lepiaca paska tensi stred pasky dlzka 10m cena 3 eur. Obojstrana lepiaca paska HRUBSI textilny stred pasky dlzka 10m cena 5 eur. Doporucenie: aplikovat na cisty a suchy odmasteny povrch, lepit pri teplotach nad +10 stupnov. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
AKUSTICKÉ PENA, PROTIHLUKOVÁ IZOLACIA
Na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Flexibilná gumová izolácia s povrchovou hliníkovou vrstvou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to výborná protihluková izolácia, absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku, ktorý je stabilný pri vysokých teplotách. Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia). Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, auto karavan, obytné prives, kamper. Výborná materiál na zateplenie mobilných & rekreačných domov, kontajnerovy dom, predajný stánok, maringotka, sauna. Kaučukova mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu, polystyrén a klasicky izolačný materiál. Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce a jednoduchá inštalácia na akékoľvek povrchy bez nutnosti zahrievanie. Špičkové lepiace vlastnosti, extrémne dobre drží. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Použiteľnosť a aplikácia: automobilový priemysel, obytné auto, dodávky, kamper, odhlučnenie nahrávacieho štúdia, garáž, strojovna priestor, zvukotesné kanalizačné potrubia, izolácia dverí, strech, podlaha, stien. Zateplenie sauna, predajny stánok, garaż, skladový priestor atď. Dostupné hrúbky: 5mm/6mm/8mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa hrúbky od 8€ 1m2. Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky , sms alebo spravu.
Kanadská striekaná izolácia ICYNENE ®
Kanadská izolácia® znižuje spotrebu energie až o 70 %, čo je dané jej vzduchotesnosťou – kompaktnou vrstvou, cez ktorú v zime nebude unikať teplo. V lete Chytrá izolácia® naopak teplo nepustí dovnútra. Odpadajú náklady na nákup a prevádzku klimatizácie. Rýchlosť zateplenia Jeden dom/jeden deň – takou rýchlosťou zateplujeme Chytrou izoláciou. Aplikáciu izolácie vykonávame striekaním, preto je zateplenie bežného domu otázkou jediného dňa. Montáž je navyše bezprašná, bezhlučná a je možné ju vykonávať v zariadených domácnostiach. Po skončení inštalácie zlikvidujeme veškerý odpad a upraceme po sebe. Montáž Chytrej izolácie vykonávame ktorýkoľvek deň v týždni, po celý rok. Teda aj v zime až do teploty -38°C. Zamedzuje kondenzácií vlhkosti a vzniku plesní Kanadská izolácia® vďaka svojím vlastnostiam zamedzuje kondenzácií vlhkosti, čím zabraňuje vzniku plesní vnútri konštrukcií a na ich povrchu. To zaručuje dlhú životnosť a stabilitu nosných konštrukčných prvkov. Striekaná tepelná izolácia funguje ako aktívne športové oblečenie. Zastaví prúdenie studeného vzduchu, ale zároveň umožní únik vlhkosti, takže dom dýcha. Nepotrebuje parotesnú fóliu v prípade, že je strecha správne odvetraná. Zloženie izolácie využíva z najnovších vedeckých poznatkov. Bežná minerálna izolácia potrebuje parotesnú zábranu – igelit. Priestor je tým uzavretý a vlhkosť nemá kam unikať. To má za následok vznik plesní, ktoré predstavujú zdravotné riziko. Chytrá izolácia® naopak vlhkosť prepúšťa a dom dýcha. Zároveň je možné v dome znížiť intenzitu vetrania a ešte jeden detail – už nikdy nebudete mať orosené okná. Dokonale vyplní veškeré priestory Chytrá izolácia® sa po nanesení na povrch v priebehu niekoľkých sekúnd stonásobne zväčší. Vďaka expanzií dokáže vyplniť i ťažko dostupné miesta a medzery v konštrukcií. Teplo tak z domu nemá kade unikať. Tým sa Chytrá izolácia® líši od bežných izolačných materiálov, u ktorých vznikajú, hlavne časom, netesnosti. Tie majú za následok nemalé tepelné straty, pretože všetko teplo utečie jednou dierou. Stály tvar Chytrá izolácia® nikdy nezosadá, ani nemení objem a tvar. Je pružná, preto sa neoddeľuje od konštrukcie a dokáže s ňou „pracovať“. Čo je však nejdôležitejšie, jej životnosť končí s životnosťou stavby.
Kročajová folia - izolácia hluku pás pod podlahy
9. Kročajová folia - izolácia hluku pás pod podlahy, 1,1m x 50m, cena za 1balenie, hrubka 1,5mm Popis vyrobcu: Podložka pod plávajúce podlahy izolácie termoizolačný pás z penového polyetylénu s uzavretou bunkovou štruktúrou Kročajová izolácia je vhodná ako tepelná izolácia pre veľkopriemerové rozvody teplej vody a ústredného kúrenia. Dá sa využiť ako tepelná a termoakustická izolácia vzduchotechnických rozvodov. Pod podlahové krytiny typu plávajúcich podláh z laminátu i dreva, dá sa vkladať pod parkety a ostatné krytiny ako je linoleum a koberec Kročajová izolácia je tiež vhodná pod krytiny ako vyrovnávacia vrstva pri menších nerovnostiach stierky Ako kročajová a tepelná izolácia sa vkladá pod ťažké plávajúce podlahy Táto izolácia je vhodná na izoláciu akumulačnej nádrže s maximálnou teplotou + 90 ° C Vlastnosti a charakteristika vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti výborná schopnosť tlmiť a pohlcovať nárazy a hluk výborná ohybnosť a pružnosť ľahká spracovateľnosť a deliteľnosť nenasiakavosť a chemická odolnosť jednoduchá a rýchla montáž recyklovateľný, zdravotne a ekologicky nezávadný materiál dokáže veľmi dobre vyrovnať nerovnosti v podlahovej štruktúre použitie ochrana výrobkov proti nárazu, oderu a poškriabaniu prekladania medzi jednotlivé produkty podklad pod podlahové krytiny
Kročajová folia - izolácia hluku pás pod podlahy
9. Kročajová folia - izolácia hluku pás pod podlahy, 1,1m x 50m, cena za 1balenie, hrubka 1,5mm Popis vyrobcu: Podložka pod plávajúce podlahy izolácie termoizolačný pás z penového polyetylénu s uzavretou bunkovou štruktúrou Kročajová izolácia je vhodná ako tepelná izolácia pre veľkopriemerové rozvody teplej vody a ústredného kúrenia. Dá sa využiť ako tepelná a termoakustická izolácia vzduchotechnických rozvodov. Pod podlahové krytiny typu plávajúcich podláh z laminátu i dreva, dá sa vkladať pod parkety a ostatné krytiny ako je linoleum a koberec Kročajová izolácia je tiež vhodná pod krytiny ako vyrovnávacia vrstva pri menších nerovnostiach stierky Ako kročajová a tepelná izolácia sa vkladá pod ťažké plávajúce podlahy Táto izolácia je vhodná na izoláciu akumulačnej nádrže s maximálnou teplotou + 90 ° C Vlastnosti a charakteristika vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti výborná schopnosť tlmiť a pohlcovať nárazy a hluk výborná ohybnosť a pružnosť ľahká spracovateľnosť a deliteľnosť nenasiakavosť a chemická odolnosť jednoduchá a rýchla montáž recyklovateľný, zdravotne a ekologicky nezávadný materiál dokáže veľmi dobre vyrovnať nerovnosti v podlahovej štruktúre použitie ochrana výrobkov proti nárazu, oderu a poškriabaniu prekladania medzi jednotlivé produkty podklad pod podlahové krytiny