inzercia, predaj, predám, bazár

KAVA VERONIA , čaje, pečenie, koreniny....

Kategória: Potraviny

Predam kvalitnu zrnkovu kavu Veronia 1kg nakolko sa mi pokazil pred tyzdnom kavovar a momentalne pouzivam kapsule, tak toto mi ostalo...17€ spolu (otvorene balenie 570g. pridam gratis)
Predam doplnky k zdobeniu peceniu,spolu 5€
Predam balicek roznych druhov korenia z Turecka 4€
Predám rôzne zelené aj bylinkové čaje - všetko spolu, datumy expiracie na foto--- cena za vsetky caje 8€
KAVA VERONIA , čaje, pečenie, koreniny....
Podobné inzeráty
Bylinkove caje bylinny caj bylinkovy caj
Čaje sú dobre skladované a veľmi kvalitne a ozdravujúce. Navrhnuté ceny, v prípade, že by ste ich vzali v podstate všetky, viem sa na cene ešte dohodnúť. Z tej huba chaga a vilcacora by som Vám mohla odsypat a niečo by sme si nechali. Napríklad 100g huba Chaga 12€ Alebo 50g za 6€ Vilcacora vnutorna kôra na caj (nie prasok) 100g za 5€ 200g za 10€ 300g za 15€ Lomatium koreň je cena vyššia, tam nás to vyslo až 65€ za balenie s clom a poštou, u nás je nezohnatelny. Uzasny protivírusová účinok, skuste si vygooglit Lomatium root. Celé balenie 453g je za 50€. Ale môžem aj napríklad 50g odobrat za 9€ Vilcacora prasok ešte tam je vyse polovica cena 5€, inak stojí 15€ celé balenie. Čistec je novy 1€ 30g Alojzia je plná 1€ 50g Imelo nove 1€ 70g Ľubovník novy 2€ 100g Chanca Piedra plná 4.50€ 105g Citrónová tráva plná 4€ 100g Malinovnik list plný 1€ 50g Cierna báza kvet 2€ 50g Ostruzina list plná 0.50€ 50g Rozchodnica ruzova 2€ 43g Aswaganda 3€ 37g Schizandra čínska 2.50€ 42g Zensen sibírsky 1€ 26g Datelina kvet 1€ 13g Fenikel 0.30€ 8g Sladké drievko licorice root cukríky lekorice varená surová 3€ je to v podstate plne, možno 10 cukríkov sa vzalo a je ich tam veľmi veľa. Tie čaje v sklenej nádobe by som presypala do vrecka a odoslala tak. Niektoré čaje maju minimálnu spotrebu po, ale to samozrejme nič neznamená, boli skladované dobre a vakuovo uzatvorené, takze im nic nie je. Ak by ste vzali v podstate všetko, tak sa viem na cene ešte o niečo nižšej dohodnúť. Budem rada, ak niekto bylinky využije, nám velmi pomohli.
Mäspoma koreniny na Spišske parky
Predám koreniny Mäspoma na spišskeé párky Premium C (2 krát 1,59 kg) zmes prírodných korenín a technologických prípravkov na výrobu mäsových výrobkov. Dávkovanie 15.9 g prípravku na 1kg hotového produktu.Zloženie : paprika sladká, paprika paliva , antioxidant E300, stabilizátory E 451, E 450. Dôvod predaja nevyužité koreniny(zvýšili sa mi).
Čaje pre tehotné a na tvorbu materského mlieka
Predám otvorené čaje: 1. Pre tehotné (je v ňom viac ako polka) 2. Na podporu tvorby materského mlieka (sú v ňom asi 3/4) Obe v záruke do r. 2024. Cena spolu za oba čaje 3 Eurá. Osobný odber v Reci, prípadne pošlem poštou. Poštovné hradí príjemca. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.
Detské veselé čaje
Ahojte volám sa Veronika a mám 12 rokov. Pripravila som si pre vás Veselé čaje aj s motivačným prekvapením. Dúfam že vás potešia a budú vám chutiť... Ponúkam vám zelený čaj, medový ruby čaj, muscatle čierny čaj, oolong, biely čaj a výborné čaje vyrobené z púčikov zeleného čaju - teda strieborné a zlaté púčiky. Sú do 30 g a v cene do 3,50 e.
Talianská káva Settegrammi
Ahojte, mám v ponuke chutnú, kvalitnú kávu Talianská káva SETTEGRAMMI - zrnková Odrodová káva 100% Arabica. Pre praženie sa veľmi dôkladne vyberá kvalitná zelená káva, vyvážená a chuťovo príjemná. Viac info cez email alebo na uvedenom čísle. Pri väčším odbere zľava.
Sada korenín a sušeného ovocia na varené víno
Súprava na varené víno so sušeným ovocím a korením. Pre vaše príjemné večery. Koreniny, ktoré dodávajú varenému vínu bohatú arómu, sú známe svojimi protichladovými vlastnosťami. Zázvor, škorica, klinčeky a badián sú súčasťou „horiaceho vína“ pripraveného podľa klasickej receptúry. Tieto koreniny majú protizápalový účinok a užitočné látky v nich obsiahnuté sa pri varení menia na vínny nápoj. Súprava na varené víno obsahuje sušené ovocie, citrusovú kôru a korenie, ako aj dva recepty, alkoholický a nealkoholický. Stačí vám 1 fľaša vína a nápoj je hotový. Sada obsahuje celé korenie, nemleté, takže nápoj nie je potrebné cediť. Cena setu na varené víno je 3,5€.