inzercia, predaj, predám, bazár

Kavalír king charles spaniel

Kategória: Psy

Nabízí štěňata s PP, O: Champion Yankee Terno Z kamilkové zahrady, M:Eny Magic od Jihlavské brány, oba rodiče jsou zdravotně testováni. K zadání je pejsek v barvě tricolor i blenheim a fenečka v barvě blenheim. Štěňata odchovaná s výbornou péčí budou očkována, odčervena a čipována. Kupní smlouva samozřejmostí. Pouze pro solidní zájemce. Web:
Kavalír king charles spaniel
Podobné inzeráty
S PP Kavalír King Charles Španěl
V naší chovatelské stanici se narodila štěňátka plemene Cavalier King Charles Spaniel. Štěňata s doklady - průkaz původu, zkoušky, pas, smlouva. Máme štěňátka : Black and Tan a Ruby. Štěňátka k odběru kolem Vánoc. Naše děti do nových domovů dostávají výbavičku ve formě suchého krmiva, mokrého krmiva, hraček, deky apod. Když odcházejí z naší chovatelské stanice, všechna štěňata jsou naučená používat pražce. Bydlím v Polsku, blízko hranic. Vyzvednutí bude možné u mě doma nebo mohu přivézt na hranice. Kontaktujte whastapp + 48 nebo na facebook
Cavalier king charles spaniel, kavalier
Ponúkam 7 týždňové čistokrvné šteniatka cavalier king charles spaniel, po čistokrvných rodičoch, vo farbe tricolor, blenheim a ruby. 2 sučky a 3 psíkovia. Šteniatka sú zdravé, pravidelne odčervované, zaočkované, po veterinárnej prehliadke, sú plne samostatné, socializované, pripravené do nového domova. Pri návšteve možné vidieť oboch rodičov šteniatok u nás doma.
CAVALIER KING CHARLES SPANIEL
Predávame do dobrých rúk čistokrvné šteniatka rasy CAVALIER KING CHARLES SPANIEL, bez PP. Farba: BLENHEIM Ošetrenie: 2x odčervené, 2x očkované Pohlavie: 3x pes a 4x fena Vrh: 2. Cena: 250€ (obe pohlavia) Odber: možný od 13.02.2023 Miesto odberu: okres RS PSČ: 980 52 Kontakt:
King charles španiel
Fenka malého spoločenského plemena king charles španiel veľmi citlivej a milej povahy hľadá milujúci domov kde jej poskytnú nehu a lásku.Fenka ma 9 mesiacov je s pp kompl.očk.s hygienickymi navykmi.Len do interiéru.Všetky informacie Vám rada poskytnem tel.mailom alebo watsapp
King charles španiel
Predám fenku malého spoločenskeho plemena king charles španiel s pp kompl.vakc.s čipom vhodná na výstavy alebo len na maznáçika.
Cavalier king Charles spaniel - Kavalier šteniatka
Predám nádherné čistokrvné šteniatka - pohlavie :psíky - King Charles Španiel Cavalier, 3- krát odčervené, veterinárne ošetrené, zaočkované s medzinárodným veterinárnym preukazom. Mamička šteniatok je vedená ako terapeutický psík-pracuje s deťmi aj s deťmi so zdravotným znevýhodnením - je pokojnej vyrovnanej povahy, otec šteniatok je veľký rodinný miláčik . Radi vám poradíme s chovom tohto výnimočného plemena. Tieto Psíky sú vhodné aj pre neskúsených začiatočníkov. Štartovací balíček je samozrejmosťou. Po východnom Slovensku viem zabezpečiť dovoz.