inzercia, predaj, predám, bazár

Kávomat -Nápojový automat

Kategória: Ostatné

Ponúkam umiestnenie nášho nápojového automatu do vašich priestorov okres SNV, PP, LM, LE. Všetko zabezpečím, inštalácia, prevádzkovanie, servis, pravidelné dopĺňanie a čistenie. Kávomat je možné napojiť na vlastný barel,takže netreba prívod vody.Vás to nestojí nič a vy sa nemusíte o nič starať.
Kávomat -Nápojový automat
Podobné inzeráty
Kávomat -Nápojový automat- Rheavendors
Ponúkam umiestnenie nášho nápojového automatu, do vašich priestorov okres SNV, PP, LE, LM. Všetko zabezpečím, inštalácia, prevádzkovanie, servis, pravidelné dopĺňanie a čistenie. Kávomat je možné napojiť na vlastný barel,takže netreba prívod vody.Vás to nestojí nič a vy sa nemusíte o nič starať.kávomat,predajný automat,vydajný automat,vending,automat na kávu,mincovník.
Predám nápojový automat na pomarančovú šťavu
Predáme nápojový automat na pomarančovú šťavu vyrobený v Taliansku. Automat obsahuje všetky platobné systémy (mince, karta, papierovky). Automat zatavuje poháre fóliou (take away) a dáva aj slamky. Má v sebe zabudovaný samočistiaci systém a aplikáciu na monitorovanie stroja (predaje, stav pomarančov a pohárov, hlásenie chýb a porúch atď.). Rok výroby 9/2019. Cca 1 rok sa nepoužíval (pandémia). Je ako nový a plne funkčný. V cene je zahrnuté aj zaškolenie, kontakty na dodávateľov na obalový materiál (poháre, slamky, fólie, vrecia). Niečo máme skladom a vieme odpredať za nákupné ceny. Ďalej sú v cene zahrnuté všetky certifikáty a všetky dokumenty pre hygienu (všetko sme si dávali preložiť do slovenčiny a vypracovať dokumenty pre hygienu). Máme aj viacero náhradných dielov a vieme ich odpredať za nákupné ceny. Dopravu si musíte zabezpečiť na vlastné náklady. Automat nepotrebuje prípojku na vodu (v automate je 15L bandaska na vodu a tá sa dá dopĺňať napr. na WC v obchodnom centre), iba zásuvku na elektrinu. Cena je 5000€ bez dph (sme platci dph). Nový z Talianska stojí cca 12000€ bez dph.
Predám nápojový automat na pomarančovú šťavu
Predáme nápojový automat na pomarančovú šťavu vyrobený v Taliansku. Automat obsahuje všetky platobné systémy (mince, karta, papierovky). Automat zatavuje poháre fóliou (take away) a dáva aj slamky. Má v sebe zabudovaný samočistiaci systém a aplikáciu na monitorovanie stroja (predaje, stav pomarančov a pohárov, hlásenie chýb a porúch atď.). Rok výroby 9/2019. Cca 1 rok sa nepoužíval (pandémia). Je ako nový a plne funkčný. V cene je zahrnuté aj zaškolenie, kontakty na dodávateľov na obalový materiál (poháre, slamky, fólie, vrecia). Niečo máme skladom a vieme odpredať za nákupné ceny. Ďalej sú v cene zahrnuté všetky certifikáty a všetky dokumenty pre hygienu (všetko sme si dávali preložiť do slovenčiny a vypracovať dokumenty pre hygienu). Máme aj viacero náhradných dielov a vieme ich odpredať za nákupné ceny. Dopravu si musíte zabezpečiť na vlastné náklady. Automat nepotrebuje prípojku na vodu (v automate je 15L bandaska na vodu a tá sa dá dopĺňať napr. na WC v obchodnom centre), iba zásuvku na elektrinu. Cena je 4000€ bez dph (sme platci dph). Nový z Talianska stojí cca 12000€ bez dph.
Kavomat Saeco Atlante 700
Predam plne funkcny kavomat na zrnkovu kavu Saeco Atlante 700 s vydavajucim mincovnikom. Vie pripravit 20 roznych napojov a nepotrebuje byt pripojeny na vodu - v automate je nadrz. Spolahlivy a nenarocny na udrzbu. Momentalne stale v prevadzke, dovod predaja - vymena za iny model. Cena 1700€, pri serioznom a normalnom jednani mozna mala dohoda na cene.
Nápojový Kanister + 4ks Aloha hrnček od tupperware
Nová sada nápojový kqniszwr s objemom 3,1l a rukoväťou + Aloha hrnček 350ml a vzducho-vodotesným vekom.
Automat na kávu, čokoládu, čaj a polévku do kanceláře
Prodám stolní nápojový automat vhodný do kanceláře nebo hotelu. Rhea XM. Tento automat je v top stavu po kompletní repasi s novým lakem. Mohu dát záruku 8 měsíců. Má zásobník na 150 kelímků a kelímky také vydává. Uvnitř stroje je 5 zásobníků na suroviny - cukr, káva, smetana, čokoláda a buď čaj nebo polévka. Má vracecí mincovník a lze také nastavit na přijímání žetonů.