inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar koťogo

Kategória: Ostatné

Kávovar koťogo na jednu kávu za 7€. Pošlem na dobierku alebo pri platbe na účet obyčajné poštovné za 1,3€. Volať na mobil alebo písať na mail formulár nižšie.
Väčší kávovar už je predaný
Kávovar koťogo
Podobné inzeráty
Mocca moka kávovar Le Officine Orze 4 šálky
nepoužitý, len leziaci v skrini (nie je na indukčnu) Novy na Alze za 37,90 €  Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Le Officine Orze 4 šálky Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Le Officine Orze 4 šálky Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť
kávovar koťogo
kávovar koťogo, nádobka na vodu dole na 0,4 litra. Volať na mobil alebo písať na mail formulár nižšie.
Predám malý kávovar - koťogó
Predám kávovar koťogo, s ktorým si urobíte kávu na nerozoznanie od kávy na drahých kávovaroch, veľmi rýchlo a úsporne. Káva sa prefiltruje do porcelánového džbánika, pridávam aj dve šálky mokka. Je takmer nový, párkrát použitý, vhodné aj ako užitočný, zaujímavý darček. Cena 8 EUR.
Kotogo kávovar tescoma paloma
Predám klasický kotogo kavovar tescoma Paloma na 3 šálky espresso. Vyrobený zo zdravotne nezávadného hliníka vhodného pre styk s potravinami (EN 601), rukoväť zo žiaruvzdorného plastu. Vhodný pre použitie na plynových, elektrických a sklokeramických sporákoch. Nefunguje na indukcii, preto ho predávam.
Moka kávovar koťogo Božkov
Predam moka kavovar koťogo, ktory bol k rumu Božkov. Novy a nepouzivany. Je hlinikovy a preto nefunguje na indukcii. Osobny odber Petrzalka.
kávovar koťogo
predám koťogo na jednu kávu volať na mobil alebo písať na mail formulár nižšie nezničiteľný kávovar