inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar Nespresso Delongi

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj kávovar na kapsule Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN560.BK v exkluzívnom bielom prevedení, zaujme svojim moderným dizajnom a mnohými funkciami. Najzaujímavejšou funkciou je nový patentovaný systém De'Longhi cappuccino jedným stlačením. Ten vám po stlačení tlačidla pripraví pravé talianske cappuccino alebo latte macchiato s bohatou mliečnou penou priamo do šálky alebo pohára. Zaujme tiež zníženým časom nahrievania termobloku, na použitie je pripravený za iba 25 sekúnd. Spoločne s kávovarom ponúkam tiež nádobku na mlieko s objemom 0,35 l, ktorú môžete po použití uskladniť do chladničky.Všetky typy nápojov možno uložiť do pamäte kávovaru s vaším osobným nastavením množstva mlieka a kávy. Prístroj sa po 9 minútach od posledného použitia automaticky vypne.Vlastnosti a parametre:
kávové kapsule: Nespresso
objem zásobníka vody: 0,9 l
objemnádoby na mlieko: 0,35 l
doba nahrievania: 25 sekúnd
Kávovar je používaný pól roka bez známok používanie. Predávam z dôvodu prechodu na iný druh kavovaru, v prípade záujmu volať na uvedené telefónne číslo len vážny záujem!! Pri rýchlom jednaní možno dohoda na cene :)))
Kávovar Nespresso Delongi
Podobné inzeráty
Kávovar Delongi
Predám používaný kavovar Delongi pákový vo veľmi dobrom stave.V prípade záujmu volajte
Stojan na kapsule Nespresso
Krásný pochrómovaný otočný stojan na 40 kapsúl Nespresso. V bezchybnom stave.
Nespresso odvapnovacia sada
Nespresso odvapnovacia sada 2x Nespresso Descaling 2x
Nespresso dávkovač kapsúl
Kompaktný, priehľadný a všestranný dávkovač kapsúl navrhnutý na jednoduché uloženie a vystavenie vašich obľúbených kapsúl Nespresso (až 40 kapsúl, dodané bez kapsúl). Tento dávkovač kapsúl je vyrobený z PMMA (polymetyl-metakrylát) a obsahuje magnety. Stojan nepoužívaný. Rozmery: 21 x 7 x 25 cm
Kávovar Nespresso
Predám kapsulový kávovar Nespresso Krups (strieborný), nie dlho používaný a je v plne funkčnom stave. Dôvod predaja prechod na novší model.
Kapsuly Nespresso Vertuo
Predám 60 kapsuly na kávovar Nespresso Vertuo 6x10ks každé krabička iný tip. Nakoľko bol objednaný zlý tip kapsuly. KAPSULE: 10x Bianco Forte, 10x Bianco Doppio, 10x Hazelino Muffin, 10x Caramel Cookie, 10x Toccanto, 10x Infiniment Gourmand. Jedna krabička je otvorená ale jej obsah je uplný 10 kapsuly .