inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar SAB + Mlynček

Kategória: Kávovary

Predám profesionálny kávovar značky SAB s príslušenstvom po generálnej oprave plus mlynček na kávu
Kávovar SAB + Mlynček
Podobné inzeráty
Automatický 2-pákový kávovar a mlynček na kávu SAB
Predám servisovaný automatický 2-pákový kávovar SAB Jolly za 1500 EUR a mlynček na kávu SAB Fiorenzato F4 za 350 EUR. (Pribalíme aj prášok na čistenie a menšie príslušenstvo).
predam Pákový kávovar De Longhi EC850.M
Predam tento super kavovar De Longhi EC850.M nerezovy-strieborny vo velmi dobrom stave (pravidelne odvapnovany a vycisteny a nikdy nic nemenene) ktorý má aj spoločne s mlynčekom cca. 2 roky. Kavovar bol velmi malo pouzivany to je aj dovod predaja nakolko kavu vacsinou pijem v praci. Ak samostatne : Kavovar De Longhi EC850.M - 150,-€ Mlyncek na kavu GRAEF CM702 - 80,-€ Ak by niekto chcel cely set dokopy (Kavovar aj Mlynček) tak za 200,-€ cely komplet len zapojte do elektriny a mlyncek aj kavovar su pripravene k pouzivaniu. Všetky funkcie ktoré kavovar ma najdete na : Info. MLYNCEK GRAEF :
Predám profi Kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový
Predám profesionálny kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový zvýšená verzia- digitálne ovládanie a displej - nerez/čierna farba. + kompletné príslušenstvo ku výrobe kvalitnej kávy v dobrej kaviarni, reštaurácii, bare,.... . Kávovar sme používali asi 3 mesiace v prevádzke baru, ktorý sme museli zrušiť. Kávovar prešiel v originálnom servise kompletnou výmenou všetkých dôležitých súčastí, čiže je skoro ako nový, pripravený na výrobu ďalších niekoľko tisíc káv. Ku poriadnemu kávovaru patrí aj poriadny mlynček na kávu a mi sme mali ku kávovaru profi mlynček s dávkovačom, počítadlom káv, ktorý predávame spolu s kávovarom v danej cene. Samozrejme je k tomu potrebný aj zmäkčovač vody, ktorý je tiež v spomínamom balíku v cene. Máme ešte aj zopár odmeriek a pohárikov na mlieko do kávy, ktoré vieme dať k tejto zostave v cene. Sme firma, čiže cena bez dph je 1 400,-€, cena s dph 1 680,-€. Nový kávovar stál: 3 500,-€ s dph. Mlynček cca 600,-€ a zmäkčovač cca 100,-€ Odkaz na konkrétny kávovar:
PROFESIONÁLNY DVOJPÁKOVÝ KÁVOVAR EXPOBAR
EXPOBAR ELEGANCE - predám dvojpákový profesionálny kávovar určený pre stredné a veľké prevádzky. Kávovar bol kupovaný a aj servisovaný v RM gastro JAZ s.r.o. Nové mesto n/Váhom. Posledný veľký servis s výmenou dielov bol pred pol rokom. Kávovar bol malo používany v malej prevádzke cca 30 káv denne, je vo veľmi dobrom stave, maximálne spoľahlivý. Okrem dvoch pák na espresso obsahuje parnú trysku na napeňovanie mlieka a výstup horúcej vody, vstavaný 6L-bojler na horúcu vodu. Kávovar má aj zabudovaný mlynček na kávu s pákovým dávkovaním. S kávovarom sa predáva aj kvalitný samostatný celokovový mlynček na kávu s digitálnym displejom a nastaviteľným automatickým dávkovaním kávy. Cena za Kávovar Expobar elegance je 1.850 € a samostatný digitálny mlynček na kávu za 230 €,k tomu je na predaj aj zmäkčovač vody za 100€. Je možnosť predaja kávovaru aj samostatne. Kávovar sa nachádza v Žiline.V okruhu 30 km viem aj doviezť.
Predám kávovar SAB Jolly auto 3GR
Ide o "trojpáku" od talianskej značky SAB. K videniu v kaviarni v Žiline. Denné čistený a pravidelne servisovaný. Tech data: Kontakt mailom
Kávovar Profitec Pro 300 Espresso, mlynček Vario Mahlkönig
Predám profesionálny pákový kávovar PK Profitec Pro 300 pre náročnejších pôžitkárov :) a elektrický mlynček Vario Mahlkönig. Kávovar je určený pre domácnosť, kanceláriu, hotel. Pripraví Espresso, Cappuccino / Latte macchiato. Kávovar aj mlynček je vo výbornom stave, ešte dlho poslúžia. Cena za samostatný kávovar 1100e, cena za mlynček 300e. V cene kávovaru je zahrnuté 2x páka pre dvojitú kávu, 2x páka pre jednu kávu, červený Tamper na utláčanie kávy, Espazzola nástroj na čistenie hláv kávovaru. Ideálne osobný odber. Popis kávovaru: Duálny bojler Hlava s mosadzným kotlom o objeme 0,325l PID na nastavenie teploty kávového bojlera PID na sledovanie dĺžky času prietoku Ohrev 1×1000, 1×2000 W Nádoba z ušľachtilej ocele o objeme 0,75l na paru a horúcu vodu vibračná pumpa Ulka EX5 Manometer tlaku bojlera Automatické vypnutie pomocou senzora pri nedostatku vody Vodný tank s adaptérom o objeme 3l Dodateľné napätie 230V/110V Rozmery (š x h x v): 255 x 415 x 385 mm