inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar Tchibo Caffisimo Pure

Kategória: Potraviny

Predám kávovar Tchibo Caffisimo Pure biely.
Čisto nový, zabalený a nepoužitý.
Cena 60€ alebo dohoda. Na dobierku neposielam. Preferujem osobný odber BB, RK, TN, NM a okolie.
Kávovar Tchibo Caffisimo Pure
Podobné inzeráty
Kávovar Tchibo Caffisimo Easy
Predám kávovar Tchibo Caffisimo Easy šedý. Nový, zabalený a nepoužitý. Cena 30€ alebo dohoda. Na dobierku neposielam. Preferujem osobný odber BB, RK, TN, NM a okolie.
Tchibo kapsule Cafissimo
Zdravím, Predám nové, neotvorené Tchibo kapsule Caffisimo príchuť čokoláda. K dispozícii mám 6 krabičiek (60 ks). Cena: 3€ (10ks) Ak vezmete všetky cena 16,50€ (60ks)
Predám zrnkovú kávu De'Longhi Kimbo Espresso Classic, 1kg
Káva je originál zabalená, 100% stav. Hmotnosť: 1kg Dátum expirácie: 15.5.2024 Aróma kávy - karamel, čokoláda Intenzita chuti - 6/10 (delikátna) Miera praženia - Stredná (medium) Obsah kofeínu - Stredný Druh kávy - 60% Robusta, 40% Arabica Krajina spracovania - Taliansko (Neapol) Vhodnosť použitia - Automatický kávovar, French press, Pákový kávovar, Moka kávovar, Tradičná príprava Zrnková zmes robusty (60%) a arabiky (40%) je výnimočná svojou lahodnou chuťou, bohatou penou a intenzívnou arómou, ktorá vás celkom pohltí. Do tejto majstrovsky vyváženej kompozície sa dostali výlučne tie najkvalitnejšie zrnká. Pripravte sa na rozkošne plnú chuť s príjemnou kyslosťou a prebleskujúcimi podtónmi korenia. Dozvuk je karamelovo-čokoládový. Arabika z Kolumbie dodáva ľahkú kyslosť, ktorú dokonale vyvažuje sladkosť brazílskej arabiky. Indickou robustou s náznakmi korenia a sušeného ovocia sa chuť harmonizuje k dokonalosti. Možnosť zaslania aj na dobierku DPD kuriérom. Cena dobierky je 4EUR v rámci celej SR. Platbu je možné uskutočniť u kuriéra aj kartou. Alebo je možné uhradiť platbu vopred na účet, v tom prípade je suma za prepravu 3EUR v rámci celej SR. Doručenie kuriérom je do 24 hod. Poštou neposielam.
Predám zrnkovú kávu DeLonghi Kimbo Espresso 100% Arabica,1kg
Káva je originál zabalená, 100% stav. Hmotnosť: 1kg Dátum exspirácie: 19.6.2024 Aróma kávy - kvety, karamel Intenzita chuti - 6/10 (delikátna) Miera praženia - Stredná (medium) Obsah kofeínu - Stredný Druh kávy - 100% Arabica Krajina spracovania - Taliansko (Neapol) Vhodnosť použitia - Automatický kávovar, French press, Pákový kávovar, Moka kávovar, Tradičná príprava Doprajte si výnimočné talianske espresso. DeLonghi Kimbo Espresso je zmes skomponovaná z tých najjemnejších a poctivo vyberaných odrôd arabika z náhorných plošín Južnej Ameriky (Brazília a Peru). Práve tie jej dávajú príjemne sladkastú chuť s jemným nádchom sviežej kyslosti. Dômyselným pražením a čiastočným premývaním sa plne rozvinie hlboká intenzívna chuť a prenikavá aróma so závanom kvetín, karamelu a čerstvého chleba. Povrch espressa zahalí hustá zlatistá kréma a vy zistíte, že je to láska na "prvý dúšok." Pripravte si delikátne espresso alebo krémové cappuccino a vychutnajte si kaviarenský zážitok aj doma či v kancelárii. Možnosť zaslania aj na dobierku DPD kuriérom. Cena dobierky je 4EUR v rámci celej SR. Platbu je možné uskutočniť u kuriéra aj kartou. Alebo je možné uhradiť platbu vopred na účet, v tom prípade je suma za prepravu 3EUR v rámci celej SR. Doručenie kuriérom je do 24 hod. Poštou neposielam.
Porfidio Pure Cane Rum Anejo Single Barrel Palm Tree bottle
Zberateľská fľaša z roku 2003 Mexický Porfidio Pure Cane Rum Anejo Single Barrel - Palm Tree bottle, 0,7L, cena 200 €.
Kávovar NESPRESSO
Predám kávovar Nespresso v čiernej farbe. Ku kavovaru pridám aj stojan na kávy.