inzercia, predaj, predám, bazár

Keď už máte všetko ... vinica Tešmak - Šomoš, ŠAHY,

Kategória: Domy

XEMAR (emilia.kurakova@ alebo 0915 / 974 931) ponúka na predaj





samostatne stojacu 2-podlažnú chatu – hajlok s vínnou klenbovou pivnicou a vinicou v krásnom prostredí Šiah – časť TEŠMAK – ŠOMOŠ.

Nachádza sa na pozemku o výmere 1 479 m2, z toho  zastavaná plocha je 41 m2. 

Chata je murovaná, celá zateplená kvalitným styrodurom a s bielou fasádou.

Všetky okná aj dvere na chate sú nové, plastové a majú aj parapety a sieťky. 

V spodnej časti chaty je vínna pivnica a prípravovňa na spracovanie hrozna, ktorá sa dá prebudovať na malú kúpeľničku so sprchovým kútom + toaletou. Za ňou sa nachádza izba, v ktorej môže byť kuchynský kút spojený s obývačkou a keďže je tu aj komín po celej výške chaty – je tu možnosť vybudovať krb s vývodmi do celej chaty.

Na poschodí je spálňa s veľkou, nanovo vydláždenou terasou – novým betónom + izoláciou, cca 22 m2. Stropy v chate sú keramické.

Všetky najnáročnejšie veci na chate boli teda nanovo urobené z kvalitných materiálov a na nového majiteľa zostáva vytvoriť si vnútrajšok a interiér podľa vlastného vkusu. 

V chate sú pripravené niektoré materiály, napr. OSB dosky na dokončenie rekonštrukcie.

 

Na pozemku pred chatou sa nachádza murovaná studňa hlboká 23 m s čistou vodou, výška hladiny je 11 m.

V chate nie je zavedená elektrina, ale dá sa dotiahnuť od suseda max. 30 m, prípadne elektrocentrála alebo fotovoltika. 

 

Za chatou je situovaná krásna vinica cca 100 m na dĺžku a cca 20 m na šírku. Zostáva tu na šírku ešte pás pozemku zarastený náletovinami, ktoré po odstránení môžu rozšíriť vinicu o cca 10 m.

 

Celá chata i pozemok sú slnečné a pôsobia útulným dojmom. 

Prístup k pozemku je po hlavnej asfaltovej ceste a parkovať budete na svojom pozemku pred chatou.

 

Táto nehnuteľnosť je ako stvorená na aktívny oddych. Je vzdialená 6 km od Šiah a okúpať sa môžete na kúpalisku Dudinka vzdialenom cca 25 km od pozemku.

 

Nepremárnite možnosť získať túto nehnuteľnosť a oslovte ma na obhliadku ešte dnes !

Keď už máte všetko ... vinica Tešmak - Šomoš, ŠAHY,
Podobné inzeráty
Šahy - Tešmák - Rodinný dom 1728/20
Šahy – Tešmák rodinný dom + garáž 1728/22 PREDAJ Stará cena 27,000 eur Nová cena 22,000 eur - rodinný dom vybudovaný z materiálu kameň ( hrúbka stien 70 cm ) - strecha – škridla menená pred 15 rokmi - dom je čiastočne zrekonštruovaný - chodba, 2 izby, kuchyňa, sprcha, WC - v celom dome sú plastové okná ,vchodové dvere plastové - IS – zavedené – elektrika (momentálne vypnutá), obecná voda, kanalizácia , studňa - Centrálne kúrenie infrapanelmi ( elektrické ) alebo možnosť na tuhé palivo - plynová prípojka pred domom - na pozemku sa nachádza garáž (elektrina zavedená) - možnosť vybudovania podkrovia - možnosť využitia pozemku pred domom - celková výmera pozemku je 219 m2 - Pre viac informácií volajte , alebo na
Predaj rodinného domu / chalupy - Šahy časť Tešmák (017-12-P
017-12-PEKR V mestskej časti Šahy v obci Tešmák Vám ponúkame na predaj rodinný dom / chalupu. Dom je na oplotenom rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 1078 m2. Dispozične je dom rozdelený, kuchyňa s jedálňou, špajza, 2-3 izby a kúpeľňa s WC. Dom je čiastočne podpivničený. Do domu sa vchádza cez presklenú, slnečnú verandu. V dome sú všetky IS (plyn, voda, elektrina a je napojený na kanalizáciu) Dom má veľký potenciál prerobiť si podľa vlastných predstáv, avšak pre nenáročných je dom ihneď obývateľný .Oproti domu je letná kuchynka a ďalší priestor si vytvoriť krásnu krytú terasu. Na pozemku je veľká dvoj garáž ktorú treba trochu zrekonštruovať. Okolie ponúka veľa možností na prechádzky, cyklistika, hubárčenie, a neďaleko tečie rieka Ipeľ. Od kúpeľného mesta Dudince je dom vzdialený 18 km, od Štúrova 55 km a 4 km k Štátnym hraniciam s Maďarskom. Cena je 45000,- € NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
RODINNÝ DOM AJ S PIECKOU NA DREVO V CENTRE MESTA, ŠAHY
Máme tu chladné počasie a ak hľadáte dom kde sa kúri aj drevom tak je to práve tento. Dom s peknou záhradou sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta Šahy. Ponúkame Vám útulný dom, ktorý môžete využívať aj ako víkendovú chatu. Dom je s upravenou záhradou, malou pivničkou na vínko a príjemným posedením pri záhradnom krbe. Veľkou výhodou je kúrenie drevom alebo plynom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC a veľkej priestrannej chodby z ktorej vstupujeme zároveň aj do pivnice kde je technická miestnosť so špajzou. Bezproblémové parkovanie vo dvore aj na ulici. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková výmera pozemku s domom je 550 m2 • náklady na bývanie 160 € pre dve osoby • strecha - kanadský šindel • ohrev vody je cez elektrický kotol • kúrenie je kombinované – je možnosť kúriť plynom alebo pevným palivom, ktoré môže ohrievať aj vodu • dom je napojený na obecný vodovod a verejnú kanalizáciu • pod domom je technická miestnosť so špajzou • priestranný dvor ponúka príjemné posedenie v záhradke • okálový dom • okná majú namontované vonkajšie žalúzie • rovinatý dvor, ideálny veľkosťou pre ľudí čo nemajú veľa času • dom má výhodnú polohu v tichu ale iba na skok do centra • v tesnej blízkosti je škôlka aj škola, obvodný doktor, autobusová zástavka aj obchod • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO - najlacnejšia hypotéka na trhu je u nás) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Dom sa nachádza v pokojnej časti mesta Šahy, len pár minút od centra, v ktorej máte kompletnú občiansku vybavenosť ako aj športovisko či Gymnázium. Rovinatý terén ponúka možnosť výstavby altánku, či väčšieho bazéna. Rodinný dom je pripravený ihneď na bývanie. Dom je zateplený a strecha prešla rekonštrukciou. Pozemok pri dome je slnečný a rovinatý a preto Vám zaručí príjemný relax po návrate z práce. Bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou. Pohraničné mesto Šahy, ktoré je len kúsok od hraníc Maďarska ponúka možnosť výhodných nákupov. Jednoznačne odporúčam túto nehnuteľnosť. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať – tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pr
PRÍJEMNÝ DOM SO ZÁHRADOU V CENTRE MESTA, ŠAHY
Začína nám jar a záhrada je stvorená na sadenie. Preto ak hľadáte dom kde si posadíte bylinky či paradajky a kde v lete oddýchnete v bazéne či v hojdacej sieti tak je to práve tento dom. Dom sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta Šahy, kde aj bez auta sa dostanete do mesta. Ponúkame Vám útulný dom, ktorý môžete využívať aj ako víkendovú chatu. Dom má aj piecku na kúrenie, malú pivničkou na vínko a príjemné posedenie pri záhradnom krbe. Veľkou výhodou je kúrenie drevom alebo plynom. V lete stačí elektrina lebo zateplený dom vykurovanie nepotrebuje. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC a veľkej priestrannej chodby z ktorej vstupujeme zároveň aj do pivnice kde je technická miestnosť so špajzou. Bezproblémové parkovanie vo dvore aj na ulici. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková výmera pozemku s domom je 550 m2 • náklady na bývanie 160 € pre dve osoby • strecha - kanadské šindle • ohrev vody je cez elektrický kotol • kúrenie je kombinované – je možnosť kúriť plynom alebo pevným palivom, ktoré môže ohrievať aj vodu • dom je napojený na obecný vodovod a verejnú kanalizáciu • pod domom je technická miestnosť so špajzou • priestranný dvor ponúka príjemné posedenie v záhradke • okálový dom • okná majú namontované vonkajšie žalúzie • rovinatý dvor, ideálny veľkosťou pre ľudí čo nemajú veľa času • dom má výhodnú polohu v tichu ale iba na skok do centra • v tesnej blízkosti je škôlka aj škola, obvodný doktor, autobusová zástavka aj obchod • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO - najlacnejšia hypotéka na trhu je u nás) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Dom sa nachádza v pokojnej časti mesta Šahy, len pár minút od centra, v ktorej máte kompletnú občiansku vybavenosť ako aj športovisko či Gymnázium. Rovinatý terén ponúka možnosť výstavby altánku, či väčšieho bazéna. Rodinný dom je pripravený ihneď na bývanie. Dom je zateplený a strecha prešla rekonštrukciou. Pozemok pri dome je slnečný a rovinatý a preto Vám zaručí príjemný relax po návrate z práce. Bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou. Máte doma kutila? Tak aj ten si príde na svoje lebo súčasťou domu je aj dielňa. Pohraničné mesto Šahy, ktoré je len kúsok od hraníc Maďarska ponúka možnosť výhodných nákupov. Jednoznačne odporúčam túto nehnuteľnosť. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľ
PRÍJEMNÝ DOM SO ZÁHRADOU V CENTRE MESTA, ŠAHY
Začína nám jar a záhrada je stvorená na sadenie. Preto ak hľadáte dom kde si posadíte bylinky či paradajky a kde v lete oddýchnete v bazéne aj v hojdacej sieti tak je to práve tento dom. Dom sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta Šahy, kde aj bez auta sa dostanete do mesta. Ponúkame Vám útulný dom, ktorý môžete využívať aj ako víkendovú chatu. Dom má aj piecku na kúrenie, malú pivničkou na vínko a príjemné posedenie pri záhradnom krbe. Veľkou výhodou je kúrenie drevom alebo plynom. V lete stačí elektrina lebo zateplený dom vykurovanie nepotrebuje. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC a veľkej priestrannej chodby z ktorej vstupujeme zároveň aj do pivnice kde je technická miestnosť so špajzou. Bezproblémové parkovanie vo dvore aj na ulici. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková výmera pozemku s domom je 550 m2 • náklady na bývanie 160 € pre dve osoby • strecha - kanadské šindle • ohrev vody je cez elektrický kotol • kúrenie je kombinované – je možnosť kúriť plynom alebo pevným palivom, ktoré môže ohrievať aj vodu • dom je napojený na obecný vodovod a verejnú kanalizáciu • pod domom je technická miestnosť so špajzou • priestranný dvor ponúka príjemné posedenie v záhradke • okálový dom • okná majú namontované vonkajšie žalúzie • rovinatý dvor, ideálny veľkosťou pre ľudí čo nemajú veľa času • dom má výhodnú polohu v tichu ale iba na skok do centra • v tesnej blízkosti je škôlka aj škola, obvodný doktor, autobusová zástavka aj obchod • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO - najlacnejšia hypotéka na trhu je u nás) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Dom sa nachádza v pokojnej časti mesta Šahy, len pár minút od centra, v ktorej máte kompletnú občiansku vybavenosť ako aj športovisko či Gymnázium. Rovinatý terén ponúka možnosť výstavby altánku, či väčšieho bazéna. Rodinný dom je pripravený ihneď na bývanie. Dom je zateplený a strecha prešla rekonštrukciou. Pozemok pri dome je slnečný a rovinatý a preto Vám zaručí príjemný relax po návrate z práce. Bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou. Máte doma kutila? Tak aj ten si príde na svoje lebo súčasťou domu je aj dielňa. Pohraničné mesto Šahy, ktoré je len kúsok od hraníc Maďarska ponúka možnosť výhodných nákupov. Jednoznačne odporúčam túto nehnuteľnosť. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľ
Na predaj rodinný dom v Šahách časť Tešmák
Ponúkame na predaj rodinný v Šahách časť Tešmák. Rodinný dom má tri izby, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu s WC, presklenú slnečnú verandu a je čiastočne podpivničený. Kuchyňa sa nachádza v ďalšej časti domu, ktorá pokračuje hospodárskymi miestnosťami. Dom je v pôdnom stave, okná sú pôvodné drevené, podlahy v izbách sú drevené. Dom je napojený na všetky dostupné inžinierske siete: elektrina plyn, kanalizácia. Kúrenie, gamatky a pevné palivo. Na pozemku sa nachádza aj funkčná studňa. K domu prislúcha oplotený rovinatý pozemok so záhradou o výmere 723 m2. Celková plocha pozemku je 1078 m2. Dom je v osobnom vlastníctve. Cena 45.000,- €. V cene je zahrnutý aj kompletný realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 1078m² Rozloha pozemku: 1801m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Inžinierske siete: áno Strecha: pôvodná Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta