inzercia, predaj, predám, bazár

Keramická aromalampa

Kategória: Doplnky

Predám peknú svetlo-modrú aromalampu. Dôvod predaja: nepoužívam ju.

Bola použitá iba párkrát, takže je v super stave, ako nová... :)

Poprosim kontaktovat len mailom, alebo SMS. Vdaka

Viem poslať aj poštou alebo osobný odber BA.
Keramická aromalampa
Podobné inzeráty
Aromalampa
Aromalampa z keramiky – Exkluzívna jedinečná aromalampa hviezdy mesiac, originál - ručná práca, výška 17 cm. Čajová sviečka v aromalampe dokáže vytvárať krásne svetelné hry a spolu s vôňou éterického oleja šíriacou sa po miestnosti, vytvoria krásnu príjemnú a romantickú atmosféru vo vašom domove. Dohoda. Osobný odber BA Dlhé Diely. Poštou: cena + poštovné, platba vopred. Pozrite moje ostatné inzeráty. Viac položiek nad 5 € - zľava 20 %.
Keramická aromalampa
nová, vhodná aj ako darček
Aromalampa
Predám 3 kusy aromalampy, nové, nepoužívané. Zostatok po zrušení eshopu. Na čajovú sviečku, olej sa kvápe do hotnej nádobky z ketamiky. Je to ručne vyrábané. S motívom feng shui. Cena za kus 7 eur.
Dekorácie s africkým motívom
Drevená soška šamana 7€ Aromalampa 6€ Nástenná maska 4€ Prosím kuk aj moje iné inzeráty, mám aj obrazy s africkým motívom, ďakujem.
aromalampa
Predam aromalampu
Aromalampa s vonným voskom - levanduľa
Predám: * keramickú aromalampu s kvetinovou dekoráciou, v bielej farbe s lososovou mištičkou. Výška 9cm, priemer podstavca 9cm, priemer mištičky 8,5cm. * vonný vosk - levanduľa - 100% rastlinný produkt, 8 kociek v balení - český výrobok. Obe nové, nepoužívané, v originál balení, takže vhodné aj ako darček. Výborný stav. CENA: 8 €. Uprednostním osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. V prípade telefonického kontaktu prosím volať v pracovnom týždni až po 16.30, cez víkendy je možné kedykoľvek. Prípadne prosím zanechajte sms a ozvem sa. Ďakujem. ******************************************** Mám viac inzerátov, pozrite prosím :) V prípade odberu viacerých vecí z mojej ponuky - DOHODA NA CENE :)