inzercia, predaj, predám, bazár

KERAMICKA NADOBA

Kategória: Sklo, keramika

KERAMICKA NADOBA 0.75 l PEKNE ZDOBENIE
KERAMICKA NADOBA
Podobné inzeráty
Keramicka retro sada s kvietkami, sperkovnice, salky
PREDAM 1,Keramicka retro sada s kvietkami pozostava z vazy,kosika a nadoby napr.na prstene s vrchnakom. Cena celej sady 25 eur 2, Keramicke a drevene sperkovnice: a: keramicka ruzova cena 5 EUR b: keramicka modra z Grecka: 3 EUR c: keramicka cervena misticka: 2 EUR d: drevena mala: 1 EUR e: drevena velka, okruhla: 1 EUR f: drevena sperkovnica so strieborno-ciernymi perlickami: 5 EUR g: syojan na sviecku okruhly a sivy: 1 EUR 3,Vazička vyska 11cm, priemer vrch 6cm, priemer spodok 7 cm, cena 7 € 5, porcelanovy hrncek s podsalkou so slnecnicou okruhly, novy. cena: 3 EUR 6, Porcelanovy hrncek s podsalkou so slnecnicou podlhovasty, pouzivany. cena: 1 EUR Viac info do emailu. Na sms nereagujem,iba telefonicky alebo emailom.
Keramicka retro sada s kvietkami, sperkovnice, vaza
PREDAM 1,Keramicka retro sada s kvietkami pozostava z vazy,kosika a nadoby napr.na prstene s vrchnakom. Cena celej sady 25 eur 2, Keramicke a drevene sperkovnice: a: keramicka ruzova cena 5 EUR b: keramicka modra z Grecka: 3 EUR c: keramicka cervena misticka: 2 EUR d: drevena mala: 1 EUR e: drevena velka, okruhla: 1 EUR f: drevena sperkovnica so strieborno-ciernymi perlickami: 5 EUR g: syojan na sviecku okruhly a sivy: 1 EUR 3,Vazička vyska 11cm, priemer vrch 6cm, priemer spodok 7 cm, cena 7 € Viac info do emailu. Na sms nereagujem,iba telefonicky alebo emailom.
Porcelánové súpravy na kávu,čaj retro
Ponúkam na predaj retro vytrínové porcelánové sety na kávu,čaj…Kvalitný porcelán vyrobený v Československu. Set biely.Nádoba na kávu,čaj,cukornička,šálky s tanierikmi Nádoba na kávu,čaj.0,6l 1ks PREDANÁ Výška:17cm Cukornička 1ks Výška:6cm Priemer:8cm Šálky 4ks Výška:5cm Priemer:6cm Tanieriky 4ks Priemer:11,5cm Cena setu je: 8eur Set žltý a čierne tanieriky.Trošičku odštiepené z dvoch šálok ako sa utieral prach. Nádoba na kávu,čaj.1 liter,1ks Výška:25cm Priemer:10cm Nádoba na mlieko.0,5l,1ks Výška:15cm Priemer:8cm Cukornička 1ks Výška:11cm Priemer:10,5cm Šálky 6ks Výška:7cm Priemer:8cm Tanieriky 5ks Priemer:15cm Cena setu je: 8eur Alebo všetko spolu za 10eur Robím poriadky,len to leží v skrini a nemám to kde dať.A niekomu to ešte poslúži a poteší. Volať. Klikni na meno a kukni moje ďalšie inzeráty.
Keramická sada + nádoba na kávu
Predám originálnu stolnú súpravu na koreniny/pochutiny - olej, ocot, soľ, čierne korenie s podnosom talianskej značky Tognana. Súprava je úplne nová, nepoužívaná, bez poškodenia, TOP stav, originál balenie. Taktiež na predaj originálna keramická nádoba talianskej značky Tognana na kávu s vekom. Absolútne nová, ani raz nepoužitá, TOP stav, bez poškodenia. Cena: stolná súprava - 17 eur, dóza na kávu - 15 eur. Viac info v maily.
Keramicka nadoba na mlieko rucna praca
Keramicka nadoba na mlieko rucna praca
Lekárenské sklo - stojatka, keramická nádoba
Predám lekárenské stojatky a nádoby. keramická nádoba 12cm - 8€ Stojatky: úzke hrdlo 8cm - 5€ 16cm - 7€ 19cm - 9€ široké hrdlo 13cm - 7€ 16cm - 9€ 19cm - 10€ Pri odbere viacerých kusov možná dohoda na cene.