inzercia, predaj, predám, bazár

Keramicke izolatory na elektricke stlpy

Kategória: Ostatné

Predam keramicke izolatory na elektricky stlp v pocte 189 kusov. Cena 1€/ks. Iba osobny odber.
Keramicke izolatory na elektricke stlpy
Podobné inzeráty
Izolatory k elektrickému ohradniku
Predám izolatory k elektrickému ohradníku. Kus 0,15€ Pri väčšom odbere možná dohoda na cene. Elektrický ohradník, oplotok , izolatory
Rada
Dobrý deň, kto by bol ochotný a poradil by mi ohľadom elektrickej pripojky ktorá pôjde cez súkromné elektrické stĺpy. Elektrické stĺpy sú vybudované susedom a ja sa cez ne chcem pripojiť. Sused má zriadené vecné bremena na stĺpy. Mam aj ja zriaďovať vecné bremena si zápisom na kataster ak áno na pôvodných vlastníkov pozemkov alebo na susedove stĺpy? Alebo stačí nejaká dohoda/súhlas s vedením káblov cez stĺpy ktoré zriadil sused? Prípojka cca 80bm. Ďakujem za odpoveď
Keramicke izolatory - koralky
Predam keramicke izolatory - koralky vhodne napriklad pre izolaciu privodnych vodicov k elektrickym topnym telesam. Typ K4 ma vnutorny priemer D1=2.5mm, vonkajsi priemer D2=5mm, dlzka L=5mm. Cena za 100 kusov 1 Euro. Typ K7 ma vnutorny priemer D1=4mm, vonkajsi priemer D2=8mm, dlzka L=8mm Cena za 100 kusov 1.5 Eura. (PREDANE) Po dohode zaslem aj na dobierku. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Keramicke izolatory - koralky
Predam keramicke izolatory - koralky vhodne napriklad pre izolaciu privodnych vodicov k elektrickym topnym telesam. Typ K4 ma vnutorny priemer D1=2.5mm, vonkajsi priemer D2=5mm, dlzka L=5mm. Cena za 100 kusov 1 Euro. Po dohode zaslem aj na dobierku. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Keramicke izolatory na elektricky stlp
Predam keramicke izolatory na elektricky stlp v pocte 130 kusov. Cena 1€/ks. Iba osobny odber.
prislusenstvo pre tig horak
predam supravu prislusenstva pre horak 17.ako:13 balení wolframovych elektrod 2,4mm.keramikyč.7 sitka,izolatory,kliestiny na wolfram 2,4mm/52mm,9ks fexi horakov,male sitka+keramiky+izolatory,uzavery dlhe,stredne,kratke.proste vsetko ako je na foto.najlepsie vsetko spolu.cena 600 eur.organizer poštovne a balne gratis.dalej predam 5kg balenia pridavneho materialu na zvaranie tig metodou.lsi 308/1.1,2.1,6.2.na zvaranie nerezu a vysokolegovanych oceli.