inzercia, predaj, predám, bazár

Keramické kvetináče,kochlíky

Kategória: Rastliny

Uvedená cena je za kus.
Kvetináče ponúkam ako set 2 ks
V sete je veľký a stredný keramický kvetináč.
Výška veľkého kvetináča je 9-10 cm podľa druhu
Výška stredného kvetináča je 7-9 cm podľa druhu
Pri odbere kartónu (24 setov) je cena 1 € kus
Pri odbere väčšieho množstva výrazná zľava.
Kvetináče obsahujú na dne diery na odvod prebytočnej vody.
Keramické kvetináče,kochlíky
Podobné inzeráty
Kvetináče
Predám kvetináče rôzne druhy a veľkosti. Farby podľa obrázkov. Popis: Zelený + biely - kvetináče sú keramické, veľkosť 5,5cm Hnedé s tanierikom - kvetináče sú keramické, veľkosť 6cm Hnedé na sadenie - kvetináče sú na sadenie s dierkami na spodku. Sú umelé, veľkosť najväčší má 6cm, ostatné 5cm Keramické kvetináče sú po 0.50€ Umelé na sadenie sú po 0.30€ Cena všetkých spolu 4€ :)
KOCHLÍKY
Predám kochlíky na fotke. Iba osobný odber. Všetko sú keramické kochlíky, jeden sklenený (fialový) a jeden plastový (béžový) Fialový, žltý a oranžový za 3€/ks Farebný 2€ Béžový červený a čierny 1€/ks Všetko spolu by som dal za 10€
KOCHLÍKY
Predám keramické kochlíky na kvety, rastlinky, bylinky, rôzne veľkosti, len spolu, nie po kusoch, je ich 26 kusov, cena za všetky 25 eur, pridám zdarma umelé stromčeky v kochlíkoch na posledných fotkách.
KOCHLÍKY
Predám keramické kochlíky na kvety, rastlinky, bylinky, rôzne veľkosti, len spolu, nie po kusoch, je ich 26 kusov, cena za všetky 20 eur, pridám zdarma umelé stromčeky v kochlíkoch na posledných fotkách.
Krásne ručne robené keramické kvetináče marocký štýl
Predám 2 krásne keramické kvetináče marocký štýl Jardin Majorelle. Oba kvetináče sú v top stave ako nové. Malý kvetináč: horný rozmer 28x27cm , spodný rozmer 20x20cm,výška 34 cm. Váha 12,4 kg Veľký kvetináč: horný rozmer 35x34cm, spodný rozmer 22x23 cm, výška 60 cm, váha 29 kg:) Maloobchodne ceny kvetináčov sa pohybujú pri veľkom cca. 250 Eur a malého 100 Eur. Cena veľkého 60 Eur, malého 20 Eur. Pri odbere oboch spolu: 70 Eur
keramické kvetináče
Predám interiérové keramické kvetináče značky SIK - spolu 8 kusov rôznych veľkostí. Kvetináče sú zvonka v 100% stave, teda bez zašpinenia alebo poškodenia. Zvnútra sú zanesené od substrátu ( viď foto ). Cena za všetkých 8 kusov spolu je 20€. Osobný odber je možný len v Rovinke.