inzercia, predaj, predám, bazár

Keramické miniatúry

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam keramické mini postavičky a drevený držiak na stenu. Postavičky aj s vešiakom 15 €. Jedna postavička je mierne poškodená.
Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku a kuriérom neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
Keramické miniatúry
Podobné inzeráty
Ružový porcelán Karlovy Vary miniatúry
Na predaj ružový porcelán - miniatúry, originál Karlovy Vary. Cena 3€/ks. Cena spolu 10€ vrátane poštovného.
Miniatúry
Predám miniatúry
Miniatúry
Predám krásne miniatúry v ružovej a bielej farbe. Krásne prevedenia a precízna práca. Cena za kus 2,5 eur Ak máte záujem, pozrite sú všetky moje inzeráty . Mobil
Ružové miniatúry
Ružové miniatúry 13 eur tel
Miniatury - modranska keramika
predam miniatury modranskej keramiky, neposkodene, cena za vsetko spolu.
Keramické miniatúry
Ponúkam 4 ks keramické mini postavičky a dreveným držiakom na stenu. Postavičky aj s vešiakom 15 €. Výška postavičiek 6 cm. Kúpené v minulom storočí. K dispozícii sú 4 postavičky - 3 ženy, jeden muž. Na prvej fotke postavička muža vpravo už nie je k dispozícii! Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku a kuriérom neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.