inzercia, predaj, predám, bazár

Keramické srdce s ružami

Kategória: Sklo, keramika

Keramická miska v tvare srdca vyplnená penovými ružami s čipkou alebo bez čipky V:15cm Š:17cm a hrúbka 5cm. Vhodné ako darček,vianočná výzdoba. Farbu ruží si môžete vybrať.

Cena 14,90 eur + poštovné alebo osobný odber v Bratislave
Keramické srdce s ružami
Podobné inzeráty
Valentínske srdce - keramika, priemer 12,5 cm
Nová ručne robená miska srdce od známej slovenskej keramikárky. Misa srdce - materiál keramika. Môžete ju použiť na vaše drobnosti ako prstene, šperky, kľúče. Veľkosť : priemer srdca 12,5 cm. Nakoľko už mám doma viac keramiky, tak misu srdce predávam. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
Keramika- srdce, priemer 12,5 cm
Nová ručne robená miska srdce od známej slovenskej keramikárky. Misa srdce - materiál keramika. Môžete ju použiť na vaše drobnosti ako prstene, šperky, kľúče. Veľkosť : priemer srdca 12,5 cm. Nakoľko už mám doma viac keramiky, tak misu srdce predávam. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
Vianočný darček Cibulák nový Krbové hodiny s ružami 28cm
Predám nový porcelán cibuľový vzor / cibuliak / Zwiebelmuster 1x Hodiny stojace s ružami po stranách 28 cm - 210 € vrátane funkčného hodinového strojčeka, ZÁRUČNÉHO LISTU a baterky nové !!! , nepoužité, nepoškodené aj s originál krabicou posielam poštou, alebo zásielkovňou telefonujte , píšte dole do formulára, alebo email pošlite klikni na moje meno, uvidíš všetky moje ponuky aktuálne do zmazania
Vintage dekorácie,  váza s ružami,  vešiak na šperky
Stojan na šperky 7e, vázička s ružami 5e. Cena plus poštovné
Cibulákové krbové hodiny s ružami
Predám nové cibulákové krbové hodiny s ružami. Cena v obchode: 412€ 219€ + pošta
koreničky, keramické vázy, vázičky, omáčnik
- solnička a korenička, vyrobené z kvalitnej keramiky, rozmery 7,3 x 4,5 cm, už len zelená-čierna, cena 3,- eurá - ružové keramické vázy, ako nové, cena za kus 4,- eur - svietnik - cena 2,- eurá - otváracie keramické dózičky bez poškodenia, cena 4,- eur - keramické vázičky: ako nové, sada 5 ks, s košíkom - cena 5,- eur menšie sady 3 ks, 4 ks - cena 2,- eurá za sadu - nový keramický soľný inhalátor, obsahuje 250 g himalájskej soli, cena 10,- eur výška 13 cm, šírka 6 cm - keramická nádoba na omáčky - cena 1,- euro Na dobierku posielam až po úhrade zálohy vopred na účet KONTAKTUJTE MA PROSÍM CEZ EMAIL ALEBO TELEFONICKY NA SMS NEODPOVEDÁM