inzercia, predaj, predám, bazár

Kids concept Mamut

Kategória: Ostatné

Predám hojdacieho mamuta značky Kids Concept.
Je bez poškodenia.
Cena vrátane poštovného.
Kids concept Mamut
Podobné inzeráty
Predaj detského oblečenia
Mám na predaj oblečenie po malom chlapcovi málo nosené,a niektoré sú čisto nové dôvod predaja už sú mu malé a posúvam ich ďalej Trička,svetre,krátke šortky,tepláky Oblečenie značky Little kids Dlhé trička hnedej farby 2 ks značka little kids predajná cena-2,50€ Dlhé tričko pásikavé značka little kids predajná cena-2,50€ Tepláky sivej farby s nápisom predajná cena-3€ Teplaky Batman málo nosené kúpene v Pepcu predajná cena-2,50€ Oblečenie značka F&F Sveter Mr cool má na sebe malý fľak značka F&F predajná cena-2€ Sveter pásikavy značka F&F predajná cena-3,50 Dlhé tričko s potlačou zebra značka F&F 2ks Kúpna cena bola 8€ je čisto nové nenoséne lebo bolo malé Predajná cena- 4,50€ Modré tričko paw patrol predajná cena-2,50€ Biele tričko značka OVS kids predajná cena-2,50€ Čierne tričko značka VFK predajná cena-1,50€ Neónovo zelený sveter značka carbrini je nosený a má fľaky predajná cena-2€ Krátke šortky značka BOY 2ks Predajna cena-2€ Sveter na zips červenomodry predajná cena 2€ Viac fotiek pošlem v e-maili mp3215@
Krájač CONCEPT
Predám profesionálny krájač CONCEPT KP-3530bc s naklonenou profi doskou. Dôvod predaja, nevhodný darček a bol používaný len párkrát. Prosím mail, sms. Len osobný odber. Cena 43 eur.
Odvlhčovač a čistička vzduchu Concept OV1210 Perfect Air
Predám nepoužitý odvlhčovač a čističku vzduchu (2 v 1) Concept OV1210 Perfect Air, v pôvodnom obale. Hodí sa do kúpeľní a priestorov do 25 m2, kde dokáže skondenzovať až do 750 ml vody denne. Má trojnásobnú filtráciu, pomocou ktorej odstraňuje zo vzduchu víry a baktérie. Príkon dosahuje len 45 W, čo zaisťuje nízku spotrebu energie a tichú prevádzku. Odvlhčovač bol kupovaný ako darček, no obdarovaný už jeden má. Bežná cena je od 109€ ( Osobný odber v Banskej Bystrici / možnosť poslať poštou kamkoľvek na Slovensku.
Plienky Pampers, Bambo 6, Seni KIDS junior extra
Predám plienky: Bambo Nature 6, 20 ks/balenie, pro 16+ kg (momentálne nedostupné). Cena: 5€ Seni KIDS junior extra, 30ks/balenie, pre 15+ kg (3 zavreté balenia). Cena: 7€ Možnosť osobného odberu: Bratislava, okolie VK, Partizánske, občas BB. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
mini kids set
Mini kids set poteší každé dieťa či dievča. Je zostavené tak, aby ste si jednoduchým spôsobom mohli vytvoriť špeciálny účes. Na gumičke je 12 zapletených copíkov. Mini Kids obsahuje pár copíkových gumičiek, ktoré si aplikujete do vlasov nasledovne: Vytvorte si cop z vlastných vlasov, prichyťte gumičky k vášmu copu a zatiahnite. Môžete - nemusíte okolo copíku obtočiť 2 pramienky.   Set je vhodný ako darček. Set obsahuje: 2x copíky na gumičke, 2x gumička, ozdoby, priesvitné gumičky, veľká gumička, štipčeky alebo sponky.  Cena je 25€ insta a fb - AVbraider
Predám pohár TW Kun fu Panda  a Mamuta zn, Mamut
Predám pohár Tupperware Kun fu Panda výška 17 cm, s uzáverom vodo-vzducho tesný, obsah je 470 ml., meni sa obrázok pri točení pohárika. Mamuta plyšového značkového.. Pohárek za 8euro a mamut 5 euro. V Nitre odber osobne, alebo + poštovné.