inzercia, predaj, predám, bazár

Kiko Milano rúž

Kategória: Zdravie a krása

Predám nový rúž Kiko Miláno “Jelly Styllo” v odtieni 512 magenta. Nepoužívaný

Kontaktujte ma prostredníctvom vyššie uvedeného mailu
Kiko Milano rúž
Podobné inzeráty
KIKO Milano rúž
Predám rúž KIKO Milano. Bohužiaľ otlačila sa mi špicka, ale je nepoužitý 4 EUR, povodne stál 10 EUR + poštovné, prípadne osobný odber v BA. Predám kozmetiku KIKO Milano ( viac inzerátov ) Privezené z Talianska, ak by ste mali záujem o niečo iné stačí napísať chodím do Talianska pravidelne 1-3x mesačne.
KIKO Milano kozmetika
Predám kozmetiku KIKO Milano. Všetko je nové, nepoužité. Duo tekutý očný tieň a primer 11 EUR ružový highlighter 17 EUR Mascary 10 EUR rúž bohužiaľ otlačila sa mi špicka, ale je nepoužitý 4 EUR, povodne stál 10 EUR + poštovné, prípadne osobný odber v BA. Privezené z Talianska, ak by ste mali záujem o niečo iné stačí napísať chodím do Talianska pravidelne 1-3x mesačne. Kiko Milano je kvalitná kozmetika niečo ako MAC o troška lacnejší, ale na SK ani v CZ nemajú butiky :(.
KIKO Milano očné tiene
Predám kozmetiku KIKO Milano. Všetko je nové nič nie je používané, len som vybrala z krabičiek aby som nafotila. :) Trio očné tiene 12 EUR ( krásne farby, prektické balenie, nezaberie veľa miesta a vyčaruje úžaný make up ) Duo tekutý očný tieň a primer 11 EUR ( pimera a hnedý tekutý tieň, ktorý je po zaschnutý matný - nelepí a krásne sa trbliece ) super na dokonalé a rýchle líčenie ) rúž bohužiaľ otlačila sa mi špicka, ale je nepoužitý 4 EUR, povodne stál 10 EUR + poštovné, prípadne osobný odber v BA. Privezené z Talianska, ak by ste mali záujem o niečo iné stačí napísať chodím do Talianska pravidelne 1-3x mesačne. Kiko Milano je kvalitná kozmetika niečo ako MAC o troška lacnejší, ale na SK ani v CZ nemajú butiky :(.
KIKO Milano kozmetika a štetce
Predám kozmetické štetce KIKO Milano. Všetko nové. Trio očné tiene 12 EUR Čierny štetec 2v1 cena 15 EUR ( na lícenku a očný tieň ) biely štetc 4v1 cena 17 EUR ( na make up, púder, lícenku a očné tiene ) štece majú veľmi jemné a príjemné štetinky nevypadávajú, dobre nanášajú púder alebo tiene. Kupovala som viac kusov, alebo som s nimi veĺmi spokojná, niečo som porozdávala po rodine a zvyšok by som rada predala :) Privezené z Talianska, ak by ste mali záujem o niečo iné stačí napísať chodím do Talianska pravidelne 1-3x mesačne. Kiko Milano je kvalitná kozmetika niečo ako MAC o troška lacnejší, ale na SK ani v CZ nemajú butiky :(. + poštovné, prípadne osobný odber v BA.
Kiko Milano - rúž
Predám rúž od značky Kiko Milano. Bol len vyskúšaný a inak nepoužitý. Odtieň: 03. V prípade záujmu ma kontaktujte správou cez mail :)
dekoratívna kozmetika
Predám sadu používanej a novej kozmetiky. Sada obsahuje: -Toaletná voda Bruno Banani woman 30ml - otvorená jeden krát vyskúšaná. -Bruno Banani sprchový gél dámsky - NOVÝ -Guľôčkový deodorant Be the Legend pansky-NOVÝ -Rexona dámsky deodorant v spreji- NOVÝ -Dove sprchový gél dámsky NOVÝ -Dove telové mlieko NOVÉ -Lavender Blossom šampon Dámsky 200ml - NOVÉ -Lavender Blossom sprchový gél Dámsky - NOVÉ -Lavender Blossom tuhé mydlo - NOVÉ -Umelé mihalnice - NOVÉ -Trend it up bronzer - Vyskúšané -Paletka Miss sporty - Chýba jeden odtieň -Catrice štetec na lícenku - Nepoužívané -Vodeodolná očná linka - Používaná -Ceruzka na oči Essence biela - Vyskúšaná -3X ceruzky na pery - používané -Catrice rúž na pery Pink104 - Vyskúšaný -Catrice rúž na pery Pink105 - Vyskúšaný -Wet N Wild rúž 912C - Vyskúšaný -Wet N Wild rúž 910D - Vyskúšaný -Wet N Wild rúž 905D - Vyskúšaný -Jordana Matte rúž 38Taupe - Vyskúšaný -Jordana Matte rúž 49 Lavender- Vyskúšaný -Stojan na rúže - Používaný Tak ako je napísane veľa kozmetiky je max 2x vyskúšané. Predám iba všetko spolu, preferujem osobný odber BJ,SK,SP. Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene ešte dohodnúť.