inzercia, predaj, predám, bazár

Kimono Adidas na Kata

Kategória: Všetko ostatné

Špeciálne kimono určené na kata v top stave bez poškodenia, veľkosť 145. Cena +poštovné, osobný odber.
Kimono Adidas na Kata
Podobné inzeráty
Kimono Karate Kata
Kata Kimono od značky KAZE. Nenosené-iba vyskúšané. Veľkosť 175 (vhodné pre 170cm vysokú postavu).
Kimono shureido 3 155-160
Predám v krásnom stave kimono shureido 3 veľkosť ideál 155-160cm,original Japonsko Okinawa. Najvyššia kvalita, profesionálne kata kimono. Cena nového 240€. Kontakt SMS,počas týždňa viem doniesť do BA,osobný odber/pošta. Link:
Kimono Tokaido katamaster
Predám málo používané karate kimono Tokaido katamaster veľkosť 3,5 (165cm). Toto kvalitné kimono je určené na súťažné przentácie kata. Je vyrobené zo 100% bavlny. Cena: 80€ Posielam aj na dobierku.
Kimono katsudo
Predám kimono katsudo. Veľkosť 180, nohavice asi 50-52. Ide o 940g kimono. Možnosť predaja vrchnej nepouzivanej časti zvlášť. Nohavice boli používane a bez vrchnej časti ich nepredavam. Po dohode je možné kimono doviesť do SSV,KK,PP,BB,ZV a po ceste s možnosťou si ho aj vyskúšať.
Kimono KAZE, 140 cm, nové
Predám kimono KAZE Premium 140 Moira. Ramená kabátu a pás nohavíc zdvojené savým materiálom MOIRA ULTRA LIGHT. Kimono má klasický strih - nohavice na gumu a šnúrku. Nebolo ani raz použité. Pôvodná cena 69,- EUR. Len osobný odber - KE, Kuzmányho sídl. Predávam aj chrániče a ďalšie kimono (viď ďalšie inzeráty).
Kimono JUDO/AIKIDO
Predam kvalitne, malo pouzivane kimono na Judo/Aikido v dobrom stave od Budosport. Neviem aku ma gramaz, ale cele kimono vazi 1,7kg. Kimono sa predava bez opasku.