inzercia, predaj, predám, bazár

Kimono ARAWAZA

Kategória: Všetko ostatné

Predam ultra lahke sutazne kumite kimono ARAWAZA ONYX ZERO GRAVITI velkost 1/140 pouzivane len na sutaze top stav.
Kimono ARAWAZA
Podobné inzeráty
Kimono na kumite Arawaza Onyx Zero gravity veľkosť 150
Predám pretekárske top kimono pre kumite Arawaza Onyx Zero gravity veľkosť 150 Používané jednu sezónu. Bez poškodenia Pôvodná cena 170€ • novinka, ktorá mala premiéru na MS Linz 2016 • extrémne ľahké kimono • Onxy Zero Gravity je modernejšia verzia posledného modelu firmy Arawaza "Onyx Air" • model ktorý sa stal rýchlo obľúbeným medzi pretekármi
ARAWAZA kimono
Predám ľahké súťažné kimono pre kumite arawaza veľ. 150
Kimono Arawaza de Luxe 140
Predám kata kimono Arawaza de Luxe WKF approved,veľkosť 140cm.
ARAWAZA ONYX ZERO GRAVITY PREMIER LEAGUE
Predám kimona ARAWAZA ONYX ZERO GRAVITY PREMIER LEAGUE veľkosť 175cm v oboch farbách neboli ani raz použité stále zabalené. Cena je za jedno kimono. Na cene sa ešte vieme dohodnúť.
Kimono katsudo
Predám kimono katsudo. Veľkosť 180, nohavice asi 50-52. Ide o 940g kimono. Možnosť predaja vrchnej nepouzivanej časti zvlášť. Nohavice boli používane a bez vrchnej časti ich nepredavam. Po dohode je možné kimono doviesť do SSV,KK,PP,BB,ZV a po ceste s možnosťou si ho aj vyskúšať.
Kimono KAZE, 140 cm, nové
Predám kimono KAZE Premium 140 Moira. Ramená kabátu a pás nohavíc zdvojené savým materiálom MOIRA ULTRA LIGHT. Kimono má klasický strih - nohavice na gumu a šnúrku. Nebolo ani raz použité. Pôvodná cena 69,- EUR. Len osobný odber - KE, Kuzmányho sídl. Predávam aj chrániče a ďalšie kimono (viď ďalšie inzeráty).