inzercia, predaj, predám, bazár

Kinderkraft 3v1

Kategória: Nábytok pre deti

Na predaj Kinderkraft postieľka 3v1 / ako samostatná postieľka, ako postieľka na prisunutie k rodičovskej posteli, ako cestovná postieľka. Možné nastaviť 5 úrovní výšky a 2 úrovne sklonu matraca. Málo používaná a bez poškodení. K postieľke je aj cestovná taška.
Kinderkraft 3v1
Podobné inzeráty
Kinderkraft Lovi 3v1 šedá v top stave
Predám Kinderkraft Lovi v šedej farbe 3v1, t.j. postieľka + kolíska + cestovná postieľka - v top stave. Vhodná pre dieťatko od narodenia do cca 9 kg. Obsahuje matrac, striešku s 2 závesnými hračkami a schovanou sieťkou proti komárom (zazipsovaná), nožky sa dajú nastaviť na státie alebo hojdanie. Postieľka s komplet príslušenstvom sa dá ľahko zložiť a zbaliť do tašky, ktorá je súčasťou balenia. Podarilo sa nám na boku spraviť farebnú čiarku ???? asi pastelkou, neskúšala som oprať, viď fotka. ROZMERY: Rozložená: 85 × 61 × 88 cm Zložená: 65 × 61 × 19 cm Matrac: 78 × 41 × 2,5 cm Hmotnosť postieľky: 5,6 kg Viac info na
Kolíska/postieľka Kinderkraft Lovi 3v1 grey
Predám kolísku / cestovnú postieľku Kinderkraft Lovi 3v1 grey. Vhodné od narodenia do 9 kg, cca. 6 mes. Funkcia hojdania, Odnímateľný a nastaviteľný baldachýn, Kompaktná a ľahká postieľka, Pre použitie doma (pre každodenné použitie) alebo pri cestovaní, Rýchle skladanie. ROZMERY: Rozložená: 85 × 61 × 88 cm Zložená: 65 × 61 × 19 cm Matrac: 78 × 41 2,5 cm Hmotnosť postieľky: 5,6 kg. Foto ilustračné.
KINDERKRAFT Postieľka detská 3v1
Ponúkam na predaj KINDERKRAFT Postieľku 3v1, nepoužívaná!
Predám detskú kolísku
Predám detskú kolísku Kinderkraft 3v1 používaná iba 3 mesiace, vo veľmi dobrom stave. Prikladám link kupovaná v obchode mám k nej ešte doklad, ešte viac ako rok v záruke.
Kinderkraft Lovi 3V1 grey
predám cestovnú postieľku postieľka je skoro nepoužívaná, ako nová osobný odber Žiar nad Hronom a okolie, prípadne dohoda
Stolička jedálenská KINDERKRAFT 2 v 1, premium
Predám jedálenskú stoličku KINDERKRAFT 2 v 1 v super stave, kupovaná v obchode Predeti.