inzercia, predaj, predám, bazár

Kinderkraft hojdacie kresielko

Kategória: Ostatné

Predám hojdacie kresielko značky kinderkraft. Jedna hračka je náhradná.
Kinderkraft hojdacie kresielko
Podobné inzeráty
Hojdacie kresielko
Predám hojdacie kresielko určené od narodenia do 9kg. Kresielko má 5 rýchlostí hojdania, 6 upokojujúcich melódií a časovač. Je možné používať na baterky alevo na el. napájanie. Kresielko je ako nové. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predám detské hojdacie hracie svetelné kresielko
Predám detské hojdacie hracie a svetelné kresielko zn. Ingenuity Inlighten Cradling Swing Lullaby Lamb pre deti s hmotnosťou do 9 kg. Kresielko sme dostali do daru, ale nevyužili sme ho. Predtým bolo používané. Je v zachovalom stave. 6 nastaviteľných rýchlostí 8 melódií 3 prirodzené zvuky 2 hojdacie pozície Hmotnosť kresielka: cca 10 kg. Cena: 35 Eur osobný odber (alebo 45 Eur vrátane dopravy na adresu) Platba na dobierku. Tel. č. je vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Predám detské hojdacie hracie svetelné kresielko
Predám detské hojdacie hracie a svetelné kresielko zn. Ingenuity Inlighten Cradling Swing Lullaby Lamb pre deti s hmotnosťou do 9 kg. Kresielko sme dostali do daru, ale nevyužili sme ho. Predtým bolo používané. Je v zachovalom stave. 6 nastaviteľných rýchlostí 8 melódií 3 prirodzené zvuky 2 hojdacie pozície Hmotnosť kresielka: cca 10 kg. Cena: 30 Eur osobný odber (alebo 40 Eur vrátane dopravy na adresu) Platba na dobierku. Tel. č. je vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Kresielko 2v1 Kinderkraft Felio
Predám zachovalé kresielko/ležadlo Kinderkraft Felio. Používané asi dva mesiace, nejak sa synátor s ním neskamarátil. Má funkciu sedenia a funkciu ležania. Súčasťou je aj vibrujúce a melódiu hrajúce batériové zariadenie, ramienko so zrkadielkom a "kolotočom hračiek" a sieť proti hmyzu. Súčasťou je aj zavinovacia dečka. Kresielko má bezpečnostný popruh, aby dieťa nespadlo. 3 fotky sú skutočné, jedna ukážková poskladaná. Odber preferujem v Košiciach a okolí, prípadne dohoda.
Chicco Twist kresielko - Red
Predam kresielko chicco v 100% stave bez znamky poskodenia. Kresielko je možné rozložiť do 3 rôznych polôh, vďaka odklápateľnej opierke nôh a chrbátika. Twist je vyrobený z mäkkej peny, ktorá však drží svoj tvar, a tak poskytuje dieťaťu oporu, no zároveň zostáva kresielko veľmi pohodlné. Manipulácia s kresielkom je veľmi ľahká, a tak i malé dieťa má svoj vlastný priestor, ktorý si môže upraviť tak ako mu je najpohodlnejšie, resp. preniesť si kresielko všade tam kde chce. Poťah kresielka je vyrobený z odolnej textílie a je snímateľný a prateľný v pračke. Rozmery: Výška: 38 cm Šírka: 50 cm Váha: 1,4 kg Cena: 30€ + postovne
Hojdacie kresielko / lehátko
Predám detské hojdacie kresielko Kinderkraft FLO Mint kupované z druhej ruky. Je vo veľmi peknom používanom stave, jediná chybička je natrhnutý vankúšik zo spodnej strany (viď. foto). My sme vankúšik ani nepoužívali. Osobný odber Dubnica nad Váhom.