inzercia, predaj, predám, bazár

Kinderkraft Unimo

Kategória: Ostatné

UNIMO je produkt pre moderných rodičov – ponúka 5 funkcií v jednom: detská postieľka, kolíska, húpatko, ležadlo a stolička. Vaše dieťa sa bude cítiť pohodlne bez ohľadu na aktivitu. UNIMO možno nastaviť v troch rôznych uhloch. V závislosti na vašich potrebách môžete tiež hojdať alebo nastaviť stabilnú pozíciu. Vďaka pohodlnému matracu sa bude vaše dieťatko cítiť úplne komfortne – a jeho bezpečnosť je zaistená trojbodovými bezpečnostnými pásmi. UNIMO je vybavené hrazdičkou s interaktívnymi hračkami, ktoré stimuluje jeho zmysly.
cena cca 80 eur, predám za 40

Je vo veľmi peknom stave. Nemá žiadne poškodenia. Plne funkčné.
Kinderkraft Unimo
Podobné inzeráty
Kinderkraft koliska, postieľka a kresielko v jednom
Kinderkraft 5IN1 UNIMO UP blue Ležadlo 5 v1 UNIMO UP značky Kinderkraft kombinuje hneď 5 funkcií a porastie s vaším dieťaťom. Možno ho využiť ako postieľku, kolísku, ležadlo, hojdačku a stoličku. Praktická hrazdička upúta pozornosť dieťaťa, ktoré sa na chvíľu zabaví. Je v top stave.
Ležadlo, hojdačka Kinderkraft 5 v 1 UNIMO UP blue
Kinderkraft 5 v 1 UNIMO UP blue. Porastie spolu s vaším dieťaťom. Má trojbodový bezpečnostný pás. Možnosť zabezpečiť v stabilnej polohe – kedykoľvek možno uvoľniť pre hojdanie. Súčasťou je moskytiéra Hlboká strieška ako ochrana pred slnkom a vetrom – možno používať aj vonku. Ľahké zloženie aj rozloženie – vhodné aj na cesty. Poťah možno zložiť a vyprať. Mäkký poťah pre väčšie pohodlie. Mäkký matrac pre pohodlné sedenie aj spánok. 5 funkcií – postieľka, kolíska, ležadlo, hojdačka a stolička Jednoduchá premena na akúkoľvek funkciu. Odnímateľná hrazdička Možnosť nastavenia do 3 rôznych uhlov – sediaca, ležiaca a pololežiaca poloha. Pre deti od narodenia do 18 kg. Málo používaná - ako nová. Osobný odber Poprad.
Kinderkraft Unimo hojdačka 5v1
Cena je znížená, nakoľko sa jedná o výstavný kus - vrchný obal krabice je minimálne poškodený. Vlastnosti: - zmena funkcie v priebehu niekoľkých sekúnd - možnosť hojdania alebo nastavenia lehátka v stabilnej polohe - 3 polohy nastavenia uhla sedadla: sediaca, pololežiaca a ležiaca poloha - pri zložení zaberie málo miesta - 3-bodové bezpečnostné pásy - strieška môže byť odpojená - jednoduché skladanie a rozkladanie, pohodlné pri preprave Príslušenstvo: - mäkký a pohodlný matrac - hrazdička s 3 hračkami (hryzadlo / úchyt, šuštiace a pískacie hračky) - moskytiéra Výrobok Kinderkraft Unimo je vyrábaný v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 12790 a EN 1130. Technické parametre: - Sedadlo vyrobené z mäkkých materiálov: tkanina typu polypeach - Materiál: Plast PP, oceľ, poťah polyester - Dĺžka: 80 cm - Šírka: 57 cm - Výška: 71 cm - Hmotnosť: 5,75 kg
Kinderkraft Unimo 5v1
Predám detské kresielko / hojdačku / stoličku / postieľku Kinderkraft Unimo 5v1. Veľmi málo používané, po 1 dieťati. Má až 5 možnosti nastavenia ako na obrázku. Výhodou je pevná a kovová konštrukcia. Kresielko je zložené v originál krabici.
Lehátko 5 v 1
Kinderkraft lehátko 5 v 1, kolíska lehátko postieľka v jednom Bližšie info Osobný odber Cena 40
Unimo bunka
Predám unimo bunku